Vanochtend vertelde ik al dat er vanmiddag iets bijzonders online zou komen….daar gaan we! Toen een paar maanden geleden de Valentijnsswap achter de rug was, werd al gauw het idee geopperd om een nieuwe swap te doen, dit keer voor Moederdag. En zo geschiedde. De namen van Nicole, Linda, Charlotte, Geertje, Channa, Tamara, Josan, Cassandra, Judith en ondergetekende werden in de digitale hoge hoed gemikt en de lootjes werden verdeeld. De opdracht was om een fijn beauty pakket samen te stellen. Als extra opdracht zouden we een makeuplook meesturen, die de ontvanger dan na zou maken. Wat daar van terecht is gekomen laat ik je vandaag zien…

Verwenpakket voor Linda

Ik had het lootje van Linda en ik struinde al gauw Pinterest af op zoek naar een toffe look. Een tijdje terug moesten we toch naar de DM in Duitsland voor luiers, dus daar kon ik even los op de makeup afdeling. Ik stelde een mooi setje samen en koos daarbij een paar mooie afbeeldingen met oogmakeup die Linda ongetwijfeld heel mooi zouden staan. Chaoot als ik ben, keek ik pas NA het shoppen wat er eigenlijk op haar verlanglijstje stond. Ik las het woord roze en wist dat het goed was. Ik kocht een oogschaduwpalette, blush, lippenstift en nagellak, die allemaal een zachte, roze kleur gemeen hadden. Daarbij deed ik nog wat lekkere maskertjes, een douchegel en een klein flesje bodylotion van mijn geliefde merk Treacle Moon. Nog wat chocolade erbij voor de finishing touch en ik kon gaan inpakken. Een paar dagen na verzending kreeg ik een blij appje van Linda: missie geslaagd. Ben je benieuwd hoe haar look is geworden, lees dan haar blog!

Een verrassende look…

Afgelopen week kwam mijn pakketje binnen, het blijft elke keer weer een feestje om zulke post te ontvangen. Ik herkende het inpakpapier uit de groepsapp en wist daardoor dat mijn pakketje van Channa kwam! Samen met Laurens maakte ik de doos open en als eerste vond ik een grote envelop.  In die envelop zat een brief met daarop de volgende tekst:

Lieve Bregje,

Met jouw voorliefde voor carnaval was het natuurlijk niet moeilijk om DE look te verzinnen! Om het nog een beetje spannend te houden zit de look verstopt in de envelop hieronder. Heel veel succes en ik kan niet wachten op de foto’s haha!

Liefs,

Je Swap Maatje

Ik begon al nattigheid te voelen en opende vol verwachting de kleine envelop die op de brief geplakt zat. Ik toverde er een PRACHTIGE look uit tevoorschijn. Direct begon het te kriebelen en ik kon niet wachten om deze na te maken. Helemaal mijn smaak!

Zeg nou zelf, dit ben ik toch helemaal?
Zeg nou zelf, dit ben ik toch helemaal?

Het echte werk

Het hele pakketje!
Het hele pakketje!

De kroonprins en ik gingen verder met uitpakken. Ik ben verwend met mooie oogschaduw in bruintinten, nagellak, blush en mascara. Mijn tere, poezelige huidje is ook niet vergeten, want ik kreeg ook nog dagcrème en cleanser van Rituals en een heerlijk douche- en badpakket. Dit alles werd compleet gemaakt met een kwastensetje en een makeuptasje! De echte look zat onderin de doos verstopt in een aparte envelop. Onder de naam Midsummer Bronze mag ik mijn ogen gaan voorzien van een mooie gouden look. De 8 stappen op de foto zien er heel simpel uit.  Ik heb het kleurenpalet een beetje richting goud aangepast, omdat de roze kleur van de look op de foto niet in het oogschaduwpalette zat. Dit mag de pret niet drukken, goud is altijd een goed idee!

Voor het ultieme I feel pretty gevoel heb ik mijn haren even in de krul gegooid, ik verwacht dat ik hier toch wel een half uur plezier van mag hebben vandaag!Hieronder laat ik je in een paar foto’s zien hoe ik mezelf op deze mooie Moederdag heb omgetoverd tot een heuse vamp… 😉

collage Moederdag

Missie geslaagd, toch? 

Fijne zondag!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

  1. Ziet er uit als een heerlijk pakketje 😀 En inderdaad: Can’t go wrong with pink haha 😀 Je look is erg mooi geworden!

  2. Mooi! Bregje. Serieus die foto met die clown…hahaha ik dacht eerst dat je je echt zo had opgemaakt 🙂

  3. Pingback: De Moederdag Beauty Swap 2016 - maak mama mooi

  4. Ahhh mooi opgelost met de eerste look haha. Hoop dat je er blij mee bent 🙂

  5. Wat een leuk idee! Ik kreeg een koninginnehoed van de kleuter vandaag, dus ik moest ook mooi in de make-up, want dat hoort nu eenmaal als je een koningin bent 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.