Wat een lekker weertje hè mensen? Dat betekent dat de zomerkleding weer uit de kast mag. Hier in huis bleek dat wel even een uitdaging. Ik kwam er namelijk achter dat de kroonprins weer was gegroeid sinds de laatste keer dat het mooi weer was, want ik kreeg hem met geen mogelijkheid meer in zijn leuke donkerblauw-wit gestreepte polo of t-shirt met ankertjes. Na een nadere inspectie bleken deze exemplaren maat 80 te zijn, een maat die hij tot een paar weken terug nog prima paste. Nu kreeg ik het ene shirt niet over zijn hoofd en het andere was meer een naveltruitje. Het werd dus tijd om te gaan shoppen en voor slechts €19,95 scoorde ik een tas vol kleding die goed is voor maar liefst 8 zomeroutfits!

Ik ging naar twee van mijn favoriete winkels: Zeeman en Hema. Nu Laurens in maat 86/92 zit is er ook meer keus voor hem en de kleding wordt wat stoerder. Ik heb er bewust op gelet dat de items die ik uitkoos goed te combineren waren onderling, zodat we er extra veel plezier van zullen hebben!

blauwe polo zomeroutfits

shorts zomeroutfits
Twee shorts, allebei van de Zeeman. De linker heeft een verstelbare tailleband, dus kan extra lang mee kostte €5,99. De rechter is van luchtige, dunne stof, bedrukt met stoere haaien en kostte €3,99. Beide zijn verkrijgbaar vanaf maat 92.
shirt auto Zeeman zomeroutfits
Dit stoere shirt vind ik echt geweldig! Ik vermoed dat dit dan ook vaak gedragen gaat worden deze zomer. En dat voor slechts €2,99! verkrijgbaar vanaf maat 92. Jammer dat ze hem niet ook voor Etienne hebben, vind dit een perfect shirt voor Twinning!
shirt Zeeman
Twee basic shirtjes van stevige, zachte stof. Eéntje in donkerblauw, de andere in, ja hoe noem je die kleur, groenblauw, turquoise. Samen voor slechts €3,99 en ook verkrijgbaar vanaf maat 92.

Alle items zijn dus onderling goed te combineren. In de zomer kun je altijd lekker veel kleur bij elkaar matchen, waardoor ik er in totaal 8 verschillende zomeroutfits mee kan maken!

En, wat vind je van mijn aankopen?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Erg leuk! Vooral die broekjes en het shirt met de auto! En voor 20 euro heb je het hartstikke goedkoop.

  2. Wat een leuke aankopen. Dat shirt met die auto is super. Misschien vandaag maar even naar Zeeman 🙂

  3. Goed geshopt! Vooral het shirt met auto vind ik erg leuk. Misschien maar even langs Zeeman vandaag 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.