Woensdag is mijn vrije dag. Heerlijk, zo midden in de week! Laurens en ik hebben inmiddels een routine ontwikkeld,waarvan ik hoop dat hij nog honderd jaar duurt…

Etienne werkt gewoon op woensdag, dus hij staat vroeg op. Tenminste, ik vind 6.30 überhaupt heul vroeg, ook als ik moet werken. Hij gaat douchen, strijken en aankleden en meestal wordt Laurens dan tussen 7.00 en 7.30 wakker. Etienne haalt hem uit bed, want het is tijd voor onze woensdagochtendknuffels!

De kroonprins kruipt lekker bij me in het “gwote bed” met een fles melk. Ik word -meestal- overladen met knuffels en kusjes en een tijdje geleden ben ik begonnen om die momentjes vast te leggen. Dat levert een fijne collage op!

image

Allemaal ib zwart wit, want hé, ik ben 35 en het is ‘s ochtends vroeg, dus filter required ?

Na de knuffelsessie kijkt hij me met stralende blauwe ogen aan en vraagt op zijn allerliefst: “Visie kijken?” Tja, ook dat is onderdeel van de woensdagochtend… Onze vriendin Peppa Pig komt de ochtend wat kleur geven met haar geknor en gegiechel. Terwijl as we typ een warm lijfje tegen me aan ligt, meneertje af en toe zijn hoofd optilt voor een kusje, en ik de zoete geur van zijn haartjes opsnuif, hoop ik dat mijn baby nog even mijn baby blijft..

Ik hoop dat we echt nog heeeeeeeel lang kunnen knuffelen op woensdagochtend. En mochten mijn werkdagen veranderen, dan voldoen maandag- of donderdagochtendknuffels ook prima, voor een potje knuffelen is altijd tijd!

Heb jij ook van die fijne ochtendroutines?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Oh wat klinkt dat heerlijk! Jim is helaas niet zo van de knuffels. Krap één seconde kan er vanaf, maar daarna moet hij weer spelen spelen spelen spelen spelen spelen spelen spelen….

  2. Heerlijk dat soort dagen! Die van mij vinden het niks om in bed te kroelen, als ze wakker zijn willen ze ook meteen wat doen.

  3. Klinkt inderdaad heerlijk en wat een leuke foto’s! Helaas is het eerste dat J roept als we hem bij ons in bed leggen: “BOBO!!”. Als we dan uitleggen dat we nu even in bed liggen zonder tv/bobo is het vaak meteen een ochtendhumeur (lees: jengelen/schreeuwen)?.
    Ons bed wordt vooral als klimtoestel gebruikt door de kleine man…

  4. Mathiske's mama blog Antwoord

    Oh japrecies zoiets, al is mijnman werken vanaf 3u. Dus moet ik er zelf uit om een flesje te maken. Daarna lekker knuffelen. En wil mevrouw daarna weer even slapen ❤❤ de allermooiste momentjes zijn dit

  5. Pingback: Loslaten - Breg Blogt

  6. Pingback: Het moment waarop ik mijn haarkleur eer aan deed... - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.