*** WINACTIE GESLOTEN ***

Soms kom je een webshop tegen waar je acuut fan van wordt. Omdat je enorm weg bent van de producten, omdat je de eigenaar kent en heel graag mag of gewoon vanwege allebei deze redenen. Ik heb dit met MmePomm en vandaag wil ik je meer over deze toffe shop vertellen. Dat is nog niet alles, ik mag namelijk ook iets HEEL ERG GAAFS weggeven, dus lees vooral verder!

Van Mevrouwtje Appel naar MmePomm

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik via Facebook terecht op de pagina van Mevrouwtje Appel. Een webshop met toffe, gepersonaliseerde sieraden. Ik was direct verkocht en bleef ze volgen. Na een tijdje veranderde de naam in MmePomm, dat paste bij de groei en het internationale karakter van het merk. Eigenaresse Maaike woonde destijds namelijk in Londen. Inmiddels is ze weer neergestreken op Nederlandse bodem en een tijdje geleden hebben we elkaar ontmoet, toen ik op het Feel Good & Shop Event mijn nieuwste “Pommetje”  (zoals Etienne deze sieraden liefkozend noemt) bij haar bestelde.

Persoonlijke touch

De sieraden van Mme Pomm zijn er in verschillende soorten: van fijne ringen tot stoere armbanden (ook voor mannen!) Het unieke en meest bijzondere vind ik de persoonlijke touch. Dat betekent dat jij als klant volop mogelijkheden hebt om een sieraad naar smaak en wens uit te kiezen. Maaike en haar team maken alles met de hand, wat deze sieraden extra persoonlijk en bijzonder maakt.

Zelf ontvang ik binnenkort mijn nieuwste Pommetje, de prachtige Roots Armband van zijde, afgewerkt met echt zilver. Mijn polsen zijn heel smal, dus ik was heel blij toen Maaike me vertelde dat de armband dan gewoon aan mijn kleine maatje aangepast wordt. Als ik hem binnen heb zal ik hem zeker nog uitgebreid aan jullie showen, hieronder zie je vast een voorbeeld.

Ik kan niet wachten tot dit pareltje aan mijn pols prijkt!
Ik kan niet wachten tot dit pareltje aan mijn pols prijkt!

Winactie

Nu jullie helemaal laaiend enthousiast zijn geworden over Mme Pomm (tenminste dat hoop ik!) is het tijd om jullie ook een kans te geven om kennis te maken met dit gave merk. Ik mag van MmePomm namelijk een ring met de lieve naam ‘Sweetheart’ (t.w.v. €74,-) weggeven!

ring mmepomm

De ring is gemaakt van echt zilver. Bovenop zit een hartje dat je zelf tekent. Of je laat het tekenen door zoon, dochter, vriend, vriendin, zus, tante, buurman, of wie je maar wilt. Maaike maakt dit hartje vervolgens in echt zilver en bevestigt het op het sierlijke ringetje. HOE TOF IS DAT??

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat onder deze blog een comment achter, waarin je aangeeft dat je meedoet. Ik vind het leuk om te weten door wie het hartje getekend wordt en voor wie de ring is!

Als je slim bent tag je je verkering, broer, zus, vader of moeder even onder het Facebookbericht van deze actie, zodat hij of zij ook kan meedoen. Voor jou uiteraard 😉 En misschien vinden je vriendinnen het ook wel gaaf, dus tag en deel er vooral lekker op los!

De winactie loopt tot en met vrijdag 6 mei 23.59 uur. Op Moederdag, zondag 8 mei, maak ik de gelukkige winnaar bekend op mijn blog. Houd de boel dus goed in de gaten!!

Heel veel succes!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

82 Reacties

 1. Manon Mullenders Antwoord

  Ik doe graag mee en laat (probeer, ze is pas 3 jaar) het hartje tekenen door mijn dochter. De ring zal ze dan aan haar liefste peettante, die enorm veel voor haar doet, kunnen geven!

 2. Nogmaals ♡ hartjes!! Hele gave actie! Ik zal onze oudste bink hartje laten tekenen. En mag ik zo gemeen zijn en deze voor mezelf laten maken. Hij tekent genoeg hartjes voor zijn kleuterliefde(s).

 3. Waaauw geweldig. Deze zou ik voor mezelf wel willen, mits ze ook grote maten ringen maken. Helaas is dat altijd mijn probleem, geen enkele leuke shop heeft mijn maat 🙁
  Oh en mijn dochter zal het hartje dan tekenen, dat is een tekenwonder.

 4. Ik ❤️ Mme pomme! Heb van mijn man een armband van mevrouwtje appel gekregen toen de jongste geboren is! Supermooi en vooral zo persoonlijk! Dus ja, een ring wil ik ook wel erbij!

 5. Manon van Leijenhorst Antwoord

  Wat een mooi idee. Hoop mijn dochter haar hartje straks te mogen dragen.

 6. Wow ? dat is gaaf!?!?!?! Ik ben al bekend met mme pomme en ik ben stapel verliefd op haar stijl! Mijn setje is nog van de mevrouwtje appel periode en is nog steeds heel mooi (alsof het in de vorige eeuw gebeurd is ??) super actie!

 7. Kristen Croymans Antwoord

  Ik doe graag mee aan deze mooie winactie. Ik Zou een mooi hartje ontwerpen en deze ring dan dragen ter nagedachtenis aan mn schoonvader die gisteren is overleden… We hebben ee heel veel verdriet van… Dennis Magnee duime je mee?

 8. Wat een ontzettend lieve en leuke actie..ik zou het hartje door mijn kleine nichtje joelle van 2 laten tekenen ( met een beetje hulp van mij) en dan mag ze het ringetje aan haar mama ..mijn schoonzusje Tamara geven die binnenkort haar tweede kindje verwacht. Ze heeft de eerste 20 weken van haar zwangerschap alleen maar in het ziekenhuis gelegen omdat ze niks meer binnen hield en zelfs aan de sondevoeding moest ..het was voor haar dus niet hoera ik ben zwanger helaas..
  Dit zou toch wel een mooi en lief kadootje voor haar zijn.

  Groetjes Dieuwke

 9. Gaaf zeg! Ik zou meedoen en mijn zoon van 6 het hartje laten tekenen..dan smelt ik elke keer als ik naar de ring kijk?…?

 10. Ik doe mee! Ik laat het hartje tekenen door Johan, mijn man, omdat ik mijn trouwring ben kwijt geraakt! Ik zal hem dus zelf gaan dragen en ervoor zorgen dat ik hem niet kwijt raak. (Trouwring was te groot geworden daarom ben ik hem verloren)

 11. Simone van Hierden Antwoord

  Super actie!! Ik zou het hartje door mijn lieve mama laten tekenen, doordat ik niet meer in het mooie zuiden woon, zien we elkaar veel minder dan dat ik soms zou willen. Wat zou het tof zijn als ik haar getekende hartje bij me mag dragen…..Ook voor heel heel later als er ooit een dag komt dat ze er niet meer zal zijn ( over 100 jaar of zo 😉 ).

 12. Wat een origineel idee! Zo is elk hartje uniek! Ik zou natuurlijk ook mijn dochters vragen om deze te tekenen.

 13. Oh wat leuk!! Ik zou het hartje laten tekenen door m’n nichtje Annabelle en geef de ring dan aan m’n zus ?

 14. Esther van der Mout Antwoord

  Geen enkele twijfel, ik gun deze mooie hartjesring aan mijn lieve dochter Lotte van 8 die onlangs bij het zwemmen haar lievelingsringetje verloor bij het zwemmen en deze lijkt er super veel op! Wat zou ze er blij mee zijn!
  Lieve groet, Esther van der Mout

 15. Marleen Hellings Antwoord

  Wat een gave actie.. Ik als pommetje fan doe erg graag mee ?.. Het hartje mogen mijn dochters ❤️ tekenen, ieder de helft…. Ik duim… ?

 16. Wauw! Ik zou het hartje zelf tekenen en dan zou ik (hoop zo dat het dan kan om de ring in een kindermaatje te laten maken) het ringetje aan onze oudste dochter geven 💖

 17. Ik doe graag mee, omdat Mmepomm simpelweg geweldig is. Ik zou het hartje door mijn vader laten tekenen, omdat het een symbolische waarde heeft voor mij na zijn hartoperatie.

 18. Jennifer Helwig-Nieuwkoop Antwoord

  Wat een leuke actie!! Als ik de ring zou winnen, dan laat ik mijn zoon en dochter samen het hartje tekenen. Want zij zijn mijn hartjes!!

  Groetjes Jennifer

 19. Wat een gave armband krijg je! Heel mooi! En die ring is super gaaf zeg. Ik draag zelf geen zilver dus ik sla even over, maar het idee vind ik super leuk!

 20. Mijn verhaal lijkt op het jouwe: paar jaar geleden via-via (toen nog) Mevrouwtje Appel ontdekt en sindsdien hartstikke fan! Na een mooie slagletterarmband en een ketting zou zo’n mooie ring een perfecte aanvulling zijn! Het tekenen van het hartje laat ik over aan mijn 7-jarige zoon, al zullen zijn 2 zusjes van 5 jaar dat ook met liefde en plezier voor me doen. Dat wordt dan de volgende uitbreiding van mijn MmePomm collectie 😉

 21. Danielle Swarttouw Antwoord

  Ook ik kwam zo’n 2 jaar geleden op dezelfde manier in aanraking met deze gave sieraden. Ben ook helemaal verkocht en zodra het financieel kan komen er zeker pommetjes aan mijn lijf!! Ik doe graag mee en laat m’n lieve dochter van 3 het hartje tekenen. Sinds kort heeft ze het helemaal door hoe dat moet dus dat wordt een gave ring.. ♡

 22. Sarah van Oostrum Antwoord

  Ik ben ook al een tijdje fan!
  De ring kende ik nog niet. Wat een schatje. Ik wil dan samen met mijn dochter Rivka van 3 jaar het hartje tekenen. De ring is dan voor mijn schoonmoeder. De liefste oppasoma van mijn kindjes die altijd wil en kan oppassen met liefde en die ik helaas niet kan taggen.

 23. Ohh ik zou heel graag dat ringetje willen winnen!! Laat ik mijn zoontje het hartje tekenen❤️! En als mijn dochter later volwassen is geef ik hem door aan haar💖😍

 24. Doe heel graag mee…het hartje laat ik tekenen door mijn eigen kleine kanjer met autisme…voor hem een rust momentje om te tekenen en dus ook voor mij 😉

 25. Daphne Grauss Antwoord

  Ik doe graag mee.
  Omdat het een moederdagactie is wil ik graag mijn schoonmoeder verrassen die altijd bereid is om met alle liefde en plezier op onze dochter Fleur (5) en zoon Jack (2) te passen.
  Het hartje zal door Fleur worden getekend.

 26. Ik doe graag mee!! Heb ook al de nodige Pommetjes in mijn bezit maar nog geen ring!! Die zijden armband overigens ook super mooi! Ik heb de zilveren bangle! Weet nog niet of Eline een mooi hartje getekend krijgt maar anders lekker zelf! En wil de ring stiekem voor mezelf houden 😉 xxx

 27. Gave ring!! Eerst maar zien of ik de gelukkige ben van de winactie! Het ringetje is dan voor mijn lieve dochter. En anders weet ik nog een gelukkige winnaar!

 28. Wauw Breg en “Pommetje” , wat een geweldige winactie!
  Ik zou deze ring dolgraag winnen en mijn oma van 93 zal mijn hartje tekenen. Zij is mijn hartje, mijn beste vriendin en mijn alles. Ik zou graag haar hartje voor altijd bij me dragen.

  Succes allemaal,
  Xxx

 29. Leuke actie!
  ik zou het hartje door mijn 2 zoontjes laten tekenen, allebei de helft 🙂

 30. Oaaa super leuk! Wat een snoepje? Moet joep een hartje tekenen. Kunnen ook Lau een hartje laten tekenen??
  Loveit?

 31. Bregje Smits Antwoord

  Ik ben ook helemaal fan van mme Pomme! En zou ook heel graag de ring willen winnen. Mijn nichtje en tevens petekindje van 6 mag het hartje gaan tekenen. Haar moeder krijgt deze ring dan. Ik weet zeker dat dit voor haar een mega verrassing zou zijn.

 32. Supergave aktie… Ik zou het hartje laten tekenen door mijn hartendiefje Isis van 4 jaar, ze zit net op school en vindt zichzelf al heeel groot, hartjes tekenen gaat al beter.. Ik zou het leuk vinden als ze hem dan zelf kan dragen nu of een paar jaar later als herinnering aan de mooie onbezorgde kleutertijd… Of voor haar superlieve Juf Sylvia..

 33. Toffe actie. Ik doe ook graag mee. Oudste dochter kan nog niet echt tekenen (19 mnd) dus dan tekenen we gewoon samen.

 34. Wat een ontzettend leuke winactie ?
  Ik kende deze webshop helemaal niet maar vind het echt heel speciaal

  Ik zou het hartje laten tekenen door mijn dochter ? (Die overigens niks anders doet dan hartjes tekenen )

 35. Oh wauw, wat een leuk blogt heb je en wat een geweldige win actie. Ik win nooit, maar ik wil hier toch heel graag een kansje op wagen. Wie niet waagt wie niet wint toch? ‘t hartje zou ik door mijn Kids laten tekenen. Ik vind dat zo’n geweldig idee. De ring zou ik zelf dragen. Na een aantal nare jaren waar mijn oude ring symbool voor staat, ben ik toe aan een nieuwe start.

 36. Potverdorie wat een mooie winactie zeg!! Wat een bijzonder idee deze gepersonaliseerde ring ! Ik baal als een stekker want ik door m’n goudkoorts ( heb geen zilver) past dit zilver niet aan m’n vingers…zo jammer! Maar veel succes en ik houd de webshop in de gaten!

 37. Ik volg Mmepomm al een tijd op Facebook maar pas nu viel mijn ook op het gave hartjes ringetje op de foto (bij het berichtje over jouw blog). Ik dacht meteen: hebben 🙂 Bij de geboorte van m’n dochter heb ik een hele gave zilveren hanger gekregen voor aan een ketting. Met ons tweede kindje onderweg zou het waanzinnig zijn om ook een mooi sieraad te hebben voor zijn geboorte. Of m’n dochter al een mooi hartje kan tekenen betwijfel ik (misschien op goed geluk :D). En anders laat ik deze eer ook graag over aan m’n man, wat want een prachtig idee dat je je eigen hartje toevoegt aan dit ringetje <3

 38. Gaaf! Naast de trouwring van mijn lief, zou ik graag een hartje dragen van Maud (6). We vertellen elkaar altijd dat we in elkaars hart zitten, ook als we niet samen zijn. Soms vind maud het namelijk heel moeilijk dat ze mij moet missen als zij naar school gaat en ik naar mijn werk. Maud draagt een ringetje met een hartje. Wat zou het tof zijn als ik een hartje kan gaan dragen, die zíj getekend heeft. ?

 39. Wowiiiieeee! Supermooi…. Het hele concept is te gek! De ring zou een prachtig symbool zijn voor het gevoel van liefde en dankbaarheid dat iedere dag door m’n lijf giert. Zo niet normaal heppie met m’n leven en alle mensen die daar deel van uitmaken.
  Onze dochter Jools (2,5) is zo ontzettend bezig om de wereld om zich heen te begrijpen en tekent en ‘schrijft’ ook erg graag. Om dit projectje samen met haar aan te gaan zal hopelijk nog meer helpen om haar te laten begrijpen en voelen hoeveel ik van haar houd en dat liefde zoiets prachtigs is.
  All You Need Is LOVE!

 40. Ik zou het hartje laten tekenen door mijn dochter (8,5 jaar) en de ring ook aan haar cadeau doen. Onlangs is mijn vader overleden en hebben mijn moeder zus en ik ringen laten maken met as erin. Mijn dochtertje wilde eigenlijk ook, maar daar vind ik haar nog te jong voor. Een hartje staat bij ons ook symbool voor mijn vader, hij is gestorven aan de gevolgen van diverse bacteriën nav een open hart operatie.

 41. Wat een toffe actie! Haar sieraden zijn zo mooi! Ik zou het hartje laten tekenen door mijn lieve man. Op wie ik zo trots ben en dankbaar dat hij in mijn leven is. Naast de twee prachtige kinderen die we al mogen hebben, verwachten we in oktober de derde. Ultiem geluk! Bezegeld met een prachtig hartje? 🙂

 42. Wat een leuk stuk, ik deel jou ethousiastme. Een jaar of 3 geleden kwam ik mevrouwtje appel tegen op het internet. Bij haar heb ik toen een armband laten maken voor mijn zus. Daar had Maaike de naam van Juul aan gemaakt. Heel persoonlijk en natuurlijk prachtig als altijd. Ondertussen is Juul 5 en kan werkelijk PRACHTIGE ? tekenen.
  ? ik zou er haar graag een laten tekenen om haar en mijn zus te laten weten hoe trots ik op ze ben. De ring is dan uiteraard voor mijn zus ?.

  Succes met het schrijven van nog meer van deze mooie blogs.

  ? Annemieke

 43. Melanie van der Heijden Antwoord

  Wat een mooie winactie. Ik kende het merk niet, ben meteen de website gaan bestuderen en wat een prachtige sieraden. Mocht ik de ring niet winnen dan komt hij zeker op mijn wensenlijstje te staan. De ring zou ik graag zelf willen dragen. Ik houd enorm van petit sieraden. Mijn zoontje is pas 10 weken dus die kan geen hartje voor me tekenen. Ik zou mijn partner dan het hartje namens hem laten tekenen. Veel succes met je blog. Ik lees het iedere keer met plezier.

 44. Veronique van der heijden Antwoord

  Ik teken een hartje voor mij lieve Zus en mijn lief klein neefje van 2 maanden oud. Zodat ze weten dat ik altijd aan ze denk ookal ben ik wat verder weg.

 45. Supergaaf! Ik ga het hartje zelf tekenen en cadeau geven aan mijn lief nichtje. Ze is een schat, staat altijd voor me klaar.

 46. Wat een bijzonder mooie actie!! Ik laat ‘t hartje door mijn oma tekenen. Zij wordt 14 mei 87 jaar en op diezelfde dag wordt haar dochter mijn moeder, 62 jaar. Ik geef de ringdan cadeau aan mijn moeder en hoop ‘m later zelf te krijgen en weer door te geven aan mijn eigen dochter. Zij heet Emma, op zich geen originele naam maar al haar letters samen zijn onze vier generaties :
  E mma
  M onique
  M arie-Louise
  A nnie

  Ik ben al ‘n hele tijd aan ‘t sparen om dit op een speciale manier door MmePomme te laten ontwerpen. Laten we met ‘t hartje beginnen 💖
  Groetjes, Monique

 47. Inderdaad een hele gave actie. Hartjes vind ik sowieso enorm decoratief (ook goed te zien in mijn interieur). Ik wil zelf wel graag een hartje “ontwerpen” ten behoeve van mijn eigen gepersonaliseerde ring.

 48. Ik zou deze ring graag aan mijn moeder willen geven voor moederdag. Omdat ze het echt heeft verdiend, en ik geen betere moeder kan wensen.

 49. Claudia van den Elzen Antwoord

  Wat een gave ring! Dit zou een super super super leuk cadeautje zijn voor moederdag! (Ik zou zelf het hartje willen tekenen)

 50. Ik maak graag kans op het winnen van dit bijzondere juweeltje. Het hartje zou de vorm krijgen van het tatoeage-hartje dat ik op mijn pols heb staan. Het ringetje zou ik heel graag zelf omdoen, symbolisch voor het laten verwijderen van mijn baarmoeder waarmee ik drie geweldige kinderen het leven heb mogen geven.

 51. Wow!! Wat een toffe actie, ik houd van persoonlijke sieraden, super leuk! Ik laat mijn meisje een mooi hartje tekenen <3 Succes allemaal met de actie en jij met deze leuke samenwerking!

 52. Wat een leukerd 🙂 En super leuk dat je er een persoonlijke boodschap van kan maken. Ik gun de ring mijn moeder, omdat het zo’n grote lieverd is!

 53. Een hele mooie ring! Ik zou ‘m aan mijn moeder geven zodat ze weet dat ik veel van haar hou xxx

 54. Wauw, wat gaaf! Ik zou het hartje door mijn moeder laten tekenen en de ring vervolgens zelf dragen, zodat zij altijd bij me is.

 55. Oooh wow super mooi..! Ik zou mijn vriend vragen het voor me te tekenen…

 56. Ik doe graag mee. Ik denk dat ik zelf het hartje teken en de ring dan aan mijn moeder geef. Of ze mag zelf het hartje tekenen als mijn hartje mislukt haha.

 57. Anita van der Tuuk Antwoord

  Wat origineel!
  Ik zou het hartje door mijn kleinkinderen laten tekenen.
  Wat zou dit dan een dierbaar sieraad zijn…

 58. Ik zou het super bijzonder vinden om deze ring aan mijn zus te geven. 2 jaar geleden heeft zij een ongelofelijk lieve dochter gekregen. Ik zou dan samen met haar dochter het hartje tekenen en de ring dan aan mijn zus geven. Ik weet zeker dat ze het heel mooi zou vinden.

 59. Super leuk en schattig en origineel!!! Mijn dochter van 3 is flink aan het oefenen met hartjes tekenen. Ik ben erg benieuwd wat ze hiervan zou maken 😀 😀 😀 Zou er hoe dan ook erg trots op zijn, net als op haar en haar kleine zusje!

 60. ik laat het hartje tekenen door 1 van mijn dochters als symbool voor de liefde voor mijn kinderen 🙂

 61. Wauwie wat prachtig mooi?.
  Het hartje zou ik laten tekenen Door mijn tweelingzus. Dan heb ik altijd iets van haar bij de hand. Geweldig mooi sieraad met een hele mooie betekenis.

 62. Via MmePomm ben ik op je blog terecht gekomen. Ben dus al wel bekend met het supergave werk van Maaike. Echt top de creaties die ze maakt met de persoonlijke touch. Zowel in de sieraden als contact met haar klanten. Op diezelfde markt waar jij haar voor het eerst ontmoet hebt, heeft Maaike me ook die ring laten zien met de mogelijkheid van een hartje te laten tekenen. Wat ontzettend gaaf. Tuurlijk zijn er genoeg mensen aan wie je zoiets kado wilt geven, maar voor nu kies ik toch voor zo’n te gekke ring voor mezelf. Met een hartje erop getekend door mijn dochter van 3,5 jaar. Ze tekent en knutselt heel graag. Dan is er toch niets mooiers dan een creatie van haar op je ring.

 63. Wat een super leuk ringetje ik doe heel graag mee voor mijn mama ! Xe zou er echt heel blij mee zijn

 64. lisa tombokan Antwoord

  Ik doe heel graag mee!! Superleuk om ook via MmePomm jou te leren kennen! Mmepomm fan was ik namelijk al! Niet zo lang geleden een prachtige zilveren bangle besteld.. klein maatje en met mijn eigen spreuk! Supermooi, kwaliteit, blij mee nooit meer af (ook echt niet mogelijk want hij is met vaseline om gegaan hahaha) maar doe dus heel graag mee aan deze actie! 🙂

 65. Crea Dreetje Antwoord

  Wat een leuke blog om te lezen, en wat herkenbaar. Ook ik ben via Facebook fan geworden van Mmmm pomp. En heb al eens een mooie armband laten maken van m’n lieve mannetje. Wat een geweldige win actie ook. Ik zou graag het liefelijke ringetje willen winnen, als mooie tegenhanger voor m’n wat grovere ringen. Het hartje zou ik laten tekenen door m’n 2 prachtige pre puber zoon’s.
  Warme groet Andrea

 66. Crea Dreetje Antwoord

  Wat een leuke blog om te lezen, en wat herkenbaar. Ook ik ben via Facebook fan geworden van Mmmm pomp. En heb al eens een mooie armband laten maken voor m’n lieve mannetje. Wat een geweldige win actie ook. Ik zou graag het liefelijke ringetje willen winnen, als mooie tegenhanger voor m’n wat grovere ringen. Het hartje zou ik laten tekenen door m’n 2 prachtige pre puber zoon’s.
  Warme groet Andrea

 67. Super gave actie!! Doe heel erg graag mee en zou het laten tekenen door mijn dochtertje die het dan mag geven aan haar stief mama (zijn namelijk 2 handen op een zwangere buik zucht 😀 )

 68. Ooo die zou ik leuk vinden zeg. Omdat ik nooit sieraden cadeau krijg. Drie keer raden waarom… En wat zou t leuk zijn als Stef en Tessa samen 1 hartje zouden maken!!! En dan de sluiting actie op mn verjaardag zou zondag toch wel mijn feestweekend afmaken ?

 69. Leontine Hoek Antwoord

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, natuurlijk zou ik de ring graag willen winnen, mijn grote liefde Thomas mag dan het hartje voor tante Lé tekenen!!! xxx

 70. Ooooh ja! Ik doe graag mee! Ik vind Mme Pomm superleuk en draag dagelijks een aantal armbanden van haar. De ring zou ik graag willen winnen, met een getekend hartje van Peter, die vanaf vrijdag 6 mei (jawel, hoe toepasselijk!) niet meer mijn vriend, maar mijn MAN zal zijn! Komende vrijdag gaan we namelijk trouwen! Super te gek om dan ook nog een ring aan je andere hand te kunnen schuiven 😉

  • Oooh wat leuk en spannend! Alvast heel veel plezier, geluk en liefde samen. Jullie krijgen in ieder geval prachtig weer vrijdag!! Liefs, Breg

 71. Wat n leuke actie en een enige ring!!! Lijkt me superleuk Moederdag kado☺️ Ik laat t hartje tekenen door m’n lieve zoon Luuk??

 72. Leuke blog, ik ben ook echt fan geworden toen ik de site bekeek laatst!
  Na wat mail verkeer heen en weer over een product ‘voel’ je de passie die hun met de producten en het werk hebben, dan heb je mij al als klant. ?

  Heb z’n 1,5 week geleden wat besteld voor de verjaardag & Moederdag en ben benieuwd naar het resultaat.

  Een hartje getekend door onze dochter zou fantastisch mooi zijn!

  Nadat we het kado aan mama gegeven hebben zal ook ik het merk mmepomm verspreiden onder mij vrienden kring. Nu nog even geheim houden alleen wat voor moois de beste mama / moeder / vrouw krijgen zal ?

 73. ik doe heel erg graag mee voor mijn moeder.. trotse moeder van 3 dochters, trotse oma van 3 ( 4e is onderweg ) kleinkinderen. t hartje laat ik tekenen door mijn vader

 74. Wauw! Wat speciaal zoiets. Mooier dan een tattoo vind ik. Graag doe ik mee aan deze actie! Gr. Carina

 75. Natasja Smit Antwoord

  Ik doe graag mee om er een kans op te maken, en mijn zoontje mag het hartje tekenen, want niks is mooier dan een zelf getekend ♥ van je lieve kleine schat voor altijd bij je te dragen, daar gaat mijn mama hart sneller van kloppen 🙂

 76. Zo leuk en schattig!!!! Ik zou het hartje laten tekenen door mijn beste vriendinnen samen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.