foto - bregblogt.nl

Spam je blog!

Hello daar! Hebben jullie een leuke Koningsdag gehad? Lekker gefeest? Hier was er vooral veel snot en hoofdpijn, dus we hebben de dag voornamelijk in de directe nabijheid van de bank doorgebracht, grotendeels erop. Aangezien het hier bijna de hele dag hagelde en regende was dat geen straf. Lekker oranje tompucen wegwerken (toen de dreumes sliep #loedermoeder) en natuurlijk het bezoek van de Koninklijke familie volgen op tv. Wat heb ik genoten van de enthousiaste prinsesjes, met name van Alexia: wat een energie!

Nu is mijn hele ritme nogal in de war, want het voelt als een maandag en de dag na een fijne vrije dag is altijd even wennen. Daarom kan ik wel wat entertainment gebruiken en jij kunt me helpen!

Sinds ik ben begonnen met bloggen is er langzaamaan een wereld voor me open gegaan. Ik had van tevoren echt geen idee dat er überhaupt een hele blogwereld bestond, laat staan dat het zo groot is. Wat zijn er veel blogs! Allemaal verschillend en toch allemaal hetzelfde, omdat het (meestal) is ontstaan uit een liefde voor schrijven. Ik maak meestal ‘s ochtends en ‘s avonds een rondje langs verschillende blogs. Dankzij de vele Facebookgroepen voor bloggers kan ik scrollen langs allerlei artikelen en aanklikken wat ik interessant vind. Daarnaast zijn er een aantal blogs die ik regelmatig bezoek, je vindt ze terug in mijn Blog Bieb!

Het nadeel van het enorme aanbod in blogs is dat je onmogelijk alles kunt lezen. Daarom heb ik jouw hulp nodig! Je mag namelijk vandaag lekker spammen en wel op de volgende manier:

 • Vertel hieronder in het kort waar jouw blog over gaat, zet jouw eigen url in het daarvoor bestemde veld, dan pikt Commentluv vanzelf de link naar jouw blog op.
 • Deel daarnaast nog 1 ander blog dat je zelf heel graag leest en vertel me waarom!

Ik ben heel benieuwd en verheug me enorm op jullie reacties. Daarnaast denk  ik dat de niet-bloggers onder mijn lezers het ook leuk vinden om nieuwe blogs te ontdekken, dus hoe leuk is het als we hieronder een mini-blog-bieb gaan maken?

Veel spamplezier!

 

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

36 thoughts on “Spam je blog!

 1. Wat een leuk idee!
  Zal ik de eerste zijn? Dan volgen er vast gauw meer!! 🙃
  Ik kwam dankzij magic – mama op je blog, tof hoor!
  Zelf ben ik vrij nieuw in het land der bloggers … Maar wat een leuk land! 😉
  Ik blog op http://www.earlyupandrunning.com samen met mijn man over het leven als ouders van 2 jonge jongens … En alles wat daarbij komt kijken. En over hardlopen, dat vinden we allebei heel leuk! ☺️

 2. Allereerst beterschap! Wij sukkelen hier sinds vorige week ook beetje door, ben altijd blij als zo’n verkoudheid weer voorbij is!

  In vervolg op je verzoek: ik ben Merel, moeder van drie dochters, freelance schrijfster en blog sinds vorig jaar. De meeste blogs bevatten zelfspot, omdat ik hoop dat mijn lezers even te kunnen laten ontspannen. Sinds kort ga ik elke donderdag op onderzoek uit (Rapley, vaccineren, tweetalig opvoeden…) Dat is het een beetje in een notendop.

  Zelf lees ik elke dag dochterlief.nl en tipsvoorpapas zodra hij publiceert. Dochterlief omdat Romy een goede afweging maakt tussen wat relevant is en waar ze zelf tegenaan loopt, tipsvoorpapas omdat het leuk is vanuit mannelijk perspectief te zien hoe een vader over opvoeden denkt.

 3. Wat leuk, ik kom graag even spammen 🙂

  Ik ben Mirjam en ik blog op metmirjam.com. Ik ben getrouwd met liefde van mijn leven Michiel en samen hebben wij een prachtige dochter van bijna 2, genaamd Fiene.

  MetMirjam is een Mama-Lifestyle blog over alles wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Van tips voor je kindje tot shoplogs en van dagjes uit tot recepten.

  Neem gerust een kijkje!
  Ik zou zeker ook een kijkje nemen bij https://babyemilysite.wordpress.com/ – Mathiske blogt ook (o.a.) over het moederschap en heeft een prachtige dochter Emily. Ze blogt heel leuk, maar ook gevoelig en soms lekker scherp – een mooie combinatie wat mij betreft!

 4. Hoi! Ik ben een moeder van 2 kinderen en werk in het speciaal basisonderwijs. Ik blog over familie zaken… ons gezin, kinderen, mijn werk ->leuke knutsel en diy projecten, leuke uitjes. Ik ben een bezig iemand, sporten, freubelen in huis…

  Ik lees zelf graag de blog van http://www.onlybyme.nl alleenstaande moeder, schrijft over leuke boeken maar ook veel persoonlijk, en heel eerlijk!

 5. Leuk! Ik ben Ellen en ik blog nog niet zo lang. Ik blog op The Fabulous Life of Ellen en eigenlijk gewoon omdat ik het leuk vind om te kletsen op internet :).
  Mijn Fabulous Life leef ik samen met mijn 2 kleine meisjes, manlief en 2 katers in het mooie Brabant. Ik ben gek op buiten zijn in de natuur, mijn prachtige vakantieland Oostenrijk, creatief bezig zijn en rommelen in de tuin. Hierover en over willekeurige onderwerpen die mij boeien kan je lezen op mijn blog. Wees welkom!

  O ja, ik lees natuurlijk graag jouw blog ;). Daarnaast lees ik ook graag de blog van Kelly Caresse, lekker meekijken in het dagelijkse herkenbare leven.

 6. Hoi hoi! Ik ben Charlotte van Aukjeswereld en blog daar over alles wat er in ons leven speelt. We hebben een dochter van 2,5 dus daar zal veel over voorbij komen, maar ook veel persoonlijke blogs en af en toe een artikel over mijn werk als leerkracht. Leuk als je een kijkje neemt!

  Ik kijk zelf graag op 2wmn, leuke blog van 2 vriendinnen over alles en nog wat.

 7. Wat een leuk idee van je Bregje! Mijn blog is een creatieve blog vol inspiratie ideeën voor snailmail en kleine DIYprojectjes. Daarnaast zijn er regelmatig reviews van producten uit mijn shop.

  Een blog die ik graag lees en bekijk is de blog van Marion: https://acrealife.wordpress.com. Supercreatief, vrolijk en kleurrijk. Ik word er helemaal vrolijk van!

  Beterschap nog voor jullie!

 8. Wat een leuke blog! Ik ga je snel volgen en nodig je uit om eens op die van mij te kijken. Op het moment vallen een aantal dingen een beetje tegen zoals zwanger zijn van nr. 2 het docentschap en wat groepjes dus een beetje stil op de blog maar ik bruis daardoor wel weer van ideetjes!

 9. Hoi! Ik ben Janske en blog op Janske.nl! Ik ben 33 jaar oud, 11 jaar samen met mijn lief, mama van Lola en binnenkort nog een meisje en blog graag over mij leven als mama. Ik schrijf over mijn zwangerschap, shoplogs over kinderkleding, leuke uitstapjes, reviews en nog veel meert leuks! Kom gerust eens een kijkje nemen!
  Er zij zo veel leuke bloggers die ik graag volg. Zoals bijvoorbeeld Monique van http://Moonoloog.nl 🙂

 10. Leuk Bregje! Ik lees zelf graag de blogs van Michelle op bijzonderkleinwonder. Ze gaat bijna bevallen en blogt uitgebreid over de weg daar naar toe.
  Mijn blog zou ik zelf onder lifestyle scharen. Een blog van een afstuderende student op zoek naar een echte baan die tussendoor ook nog even een mooie reis wil maken..

 11. Leuk!! Schrijven is mijn passie. Ik deel graag mijn ervaringen als kersverse mama. Mama met passie is een plek waar ik dat kan doen! Schrijven over alles wat mij bezig houdt. Mama’s en papa’s? (to be) een kijkje in mijn leven gunnen. Ik deel graag mijn eigen ervaringen en tips rondom allerlei thema’s die te maken hebben met het ouderschap en dat met een hoop eerlijkheid en humor.
  Pak een lekkere kop thee, iets lekkers en neus eens rond 😉

  Ik bezoek jou graag hihi. Verder Jodi van http://www.liefthuis.nl. Zij schrijft precies zoals ze is en deelt haar verhalen op een leuke inspirerende manier. Kijken dus.

 12. Haha ja herkenbaar: ik had ook geen idee dat er zo een grote blogwereld schuil ging op het www 😛 Ik schrijf zelf over mijn leven in Colombia, waar ik eind 2014 voor de liefde naartoe ben geëmigreerd. Ook vind je informatie over (reizen in) Colombia en over emigreren. En natuurlijk alles over gekke cultuurverschillen 🙂 Je vindt mijn blog op: http://www.besabine.com.

  Ik lees zelf ook een hoop blogs, te veel leuken op te noemen. Onlangs ontdekte ik deze: http://thankgoditismonday.nl/, die lees ik met veel plezier en voor handig tips. Ook de positieve blog van Deisy is erg fijn om te lezen: http://visionarylife.nl/!

 13. Ik ben Liess. Ik plogte altijd op Liesseling.nl en sinds mijn zwangerschap, blog ik daarover.
  Nu is onze kleine jongen geboren en moet ik weer even voor mezelf gaan bekijken hoe nu verder!?
  Maar voor nu iig heel veel babypraat haha.

  Ik lees onder andere graag de PLOG van Wendy op http://wendyamelie.nl/
  Ik hou der van om bij andere mensen thuis mee te kunnen kijken, en zij is heel “echt”. zowel positief als negatief.

 14. Heeeel leuk idee!
  Mijn blog gaat de laatste tijd vooral over veganfood en What I Ate Today video’s + mijn persoonlijke strijd tegen mijn eetstoornis en andere angsten. Om eerlijk te zijn zou ik wel weer wat meer andere blogs maken in combinatie met veganfood, zoals reviews van producten, boeken etc.

  Een andere blog die ik graag lees.. pfoe. Goede vraag! Eigenlijk lees ik niet heel veel, maar ik ben dol op reizen, dus zeker weten http://www.travellab.nl 😀

 15. Ik volg je blog al een tijdje en ben elke keer weer positief verrast hoe je het weer op zo’n leuke manier op het digitale papier zet 👌🏻.

  Je kent de leukste papablog van Nederland al lang natuurlijk (die van mij dus 😏😂), zeker nadat “de rode hunk” zijn hoofdrol opeiste in een van de afleveringen van de Kerels met een Kleintje rubriek! Mijn papablog is zeker niet alleen maar interessant voor (aankomende) papa’s, maar ook mama’s (en andere geïnteresseerden) zijn uiteraard van harte welkom!

  De blog die ik zelf altijd heel leuk vindt om te lezen is de duoblog van Lein en Miertje (https://koetjeskalfjesenmeer.wordpress.com/). Deze dames zetten regelmatig hun gedachten op papier over van alles en nog wat; onderwerpen als strijken en carnaval kwamen al in duoblog vorm voorbij; zeker ook even een kijkje gaan nemen dus!

 16. Ik kom even invoegen om een aantal blogs waaraan ik al langere tijd blijf bumperkleven in het groot licht te zetten!
  1. http://nivex.eu/
  Een leuke gezellige jonge moeder schrijft op haar geheel eigen heerlijk leesbare wijze over haar leven, super schattige dochtertje Yasmin, auto’s en motoren.
  2. http://tipsvoorpapas.nl/
  Vaders, ouderschap en dingen waar ze zich mee bezig houden. Soms hilarisch, soms serieus en een gedeelde autopassie.
  3. https://koetjeskalfjesenmeer.wordpress.com/
  Echt helemaal niks met auto’s. En toch lees ik de blogs van Miertje heel graag, over haar leven, knotsgekke maar superlieve dochter Mik en uiteraard het duoblog waarin allerhande onderwerpen door ons op de hak worden genomen 😉

  Bedankt voor het spammen Breg! Leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken.

 17. Een dag later hoop dat het nog mag 😉 maar wat een leuk blog heb je?
  Ik kom net kijken in de serieus blog wereld en lees dus alles en nog wat! Een favoriet? Eerlijk gezegd scrol ik langs Facebook en lees alles wat er komt haha poldermama vind ik erg leuk om te lezen, en getestspeelgoed.

  Zelf blog ik over ons gezinnetje. Zelf heb ik een zware depressie gehad na de zwangerschap van nummer 1 en toen ben ik begonnen met van me af schrijven. Vooral voor vrienden en familie. Nu zijn we er achter dat onze oudste dochter gediagnosticeerd is met Angst, Dwang en ADHD. We maken nu zoveel mee dat ik dit ben gaan bloggen.
  http://www.deeltjes. nl

 18. Tof, zo’n mini-bieb! Ik ga kijken :).

  Op Beeing around blog ik over het ouderschap, lifestyle en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Leuk om te doen, ik hou van stukjes schrijven.

  Andere blogs lezen vind ik ook leuk, hoewel ik maar weinig structureel volg. Ik vond de ideale manier nog niet 😂 Wat ik altijd wel lees is de blog van http://www.buurvrouwanita.nl. Al is het alleen al om de briljante naam. Leuk, eerlijk blog.

 19. Leuk Breg! Mijn belangrijkste blog is Huisvlijt. Daar schrijf ik over alles rondom huishouden en het runnen van een gezin met vijf kinderen. Huisvlijt is mijn speeltuin. Ik schrijf er echt over van alles en nog wat.

  Daarnaast blog en lees ik graag over hardlopen op http://www.renmamaren.com

 20. Leuk dat we mogen spammen! Ik heb een persoonlijke lifestyle blog waar ik vooral veel schrijf over persoonlijke dingen, muziek, eten, films. Af en toe komt er ook iets qua beauty of fashion voorbij. Een blog die ik zelf heel graag lees is http://www.carmenmattijssen.nl, omdat Carmen over leuke dingen blogt en heel veel mooie foto’s maakt!

 21. Wat een fijne inspiratie weer. Een van mijn favoriete blogs op dit moment is de diy-blog http://www.datzitwelsnor.net, vooral de prachtige illustraties zijn keer op keer genieten.
  Zelf blog ik over de succes en worstelngen tijdens mijn zoektocht naar eerlijke en duurzame kleding op KouweKleren

 22. Wat fijn dat we mogen spammen!
  Ik ben Monica en ik heb een persoonlijke blog op http://www.littlebyme.nl waar ik van alles deel wat mij bezighoud. Dat is oa beauty en lifestyle en ook laat ik je meekijken in mijn leventje als werkende mama. Ik hoop dat je een kijkje neemt op mijn blog en nog beter… mij misschien wel gaat volgen 🙂 Een blog die ik zelf erg leuk vind om te volgen is die van kersverse mama Michelle op http://Www.kleinbijzonderwonder.nl
  xxx Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.