*** WINACTIE GESLOTEN ***

Tijdens mijn Birthday Bash  hebben jullie al kennis kunnen maken met Claudia van Designclaud. Claudia ontwerpt hele gave posters die je in verschillende formaten kunt bestellen. Nu de zomer voor de deur staat (ik negeer de berichten over een ijskoude Koningsdag gewoon) kan menig huis wel een opfrisser gebruiken. Weg met alle donkere winterkleuren en hallo frisse zomerkleuren!

Om je een handje te helpen bij het vinden van het zomergevoel, hebben Claudia en ik een toffe winactie voor je in petto. We geven namelijk TWEE posters op A4 formaat weg, dus twee van jullie kunnen binnenkort dit pareltje aan de muur hangen…

winactie Desigclaud

Ik word heel erg blij van de vrolijke kleurtjes en ik weet zeker dat deze poster de winnaars ook direct in zomerse sferen zal brengen! Daarnaast krijg ik ook direct zin in ijsjes, voeten in het zand, een zonnetje op mijn gezicht, een frisse cocktail in mijn hand, een zacht briesje dat ruist door de palmbomen….oh sorry, ik dwaalde even af…

Hoe doe je mee?

As usual is meedoen een makkie, ik haak zelf altijd af als ik honderdduizend dingen moet doen om iets te winnen. 😉

Laat onder deze blog een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en waar je de poster gaat ophangen als je wint. (Dat laatste is overigens omdat ik het leuk vind om te weten, ben nou eenmaal nieuwsgierig aangelegd.)

Uiteraard vind ik het heel erg tof als je mijn Facebookpagina en die van Claudia liket, maar dit heeft geen invloed op je winkansen, het is wel goed voor je karmapunten. Net als het delen van dit linkje… 😉

De winactie loopt tot en met woensdag 27 april 23.59 uur, ik maak de winnaars op donderdag 28 april bekend op mijn blog!

DE WINNAARS ZIJN:

photogrid_1461848644019.jpg
Gefeliciteerd! Stuur me even een mailtje, dan zorg ik dat de poster z.s.m. jullie kant op komt!

Heel veel succes!

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Lizzy Schmidt Antwoord

  Doe graag mee:-) hartstikke leuke poster! Als ik win dan hang ik de poster op de kamer van onze jongste dochter. Een heerlijke vrolijke pop waar deze poster mooi zou passen:-) liefs

 2. Ik doe graag mee! Wat een vrolijke poster! Ik zou de poster denk ik in mijn hal neer zetten. Daar heb ik 3 lange planken hangen. Of op de plankjes in de woonkamer. Aiii keuzes keuzes.. Haha!

 3. Deze zou in m’n slaapkamer komen. We zijn recent verhuisd en de muren mochten alleen wit geverfd worden. Maar de verdere aankleding is er nog niet van gekomen, dus is het nog super saai.
  Maar hiermee wil je toch wakker worden en een nieuwe zonnige dag tegemoet gaan? Ik wel!

 4. Mathiske's mama blog Antwoord

  Wat gaaf! Ik wil winnen. Dan kan ik ons toilet pimpen en komt ie daar te hangen!

 5. Gaaf. Ik doe mee! Ik wil nu de meiden groter worden de kinderhoek in de woonkamer pimpen en deze poster is een mooie basis voor een mooie ‘grote’ meiden hoek met deze mooie kleuren!

 6. Wat een vrolijke poster. Ik denk dat ik hem zou hangen of neerzetten boven de kinderbureautjes/opruim bakken. Deze hoek is er nu nog niet, maar gaat er wel komen! Mss is dit een goede duw in de juist richting om het snel te gaan realiseren

 7. Ik ben niet van de posters maar deze poster doet me wel denken aan een heerlijk zomers dagje op het strand met een ijsje in mijn hand. Nu al zin in! Succes met de winactie 🙂

 8. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Ik doe graag mee en de poster zal een mooi plekje op onze kast in de woonkamer krijgen, in een leuke lijst.

 9. Super leuk! Ik zal de poster boven m’n bank hangen, m’n huis kan wel wat kleur gebruiken haha.

 10. joyce vd Velde Antwoord

  Ik doe graag mee met deze zomerse poster! Ik heb een kantoortje met allerlei lijstjes met posters. Veel zijn saaie kleurtjes, dus deze zou de boel meer opvrolijken!

 11. Evelien Hendrikx Antwoord

  Ik ben onlangs samen gaan wonen,beter gezegd ingetrokken bij mijn vriend. We wonen momenteel in een huis met enkel witte muren. Deze poster zou echt super zijn om op te hangen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.