….een krijsparadijs welteverstaan! Een paar maanden geleden schreef ik al eens een stuk over mijn bedenkingen rondom het fenomeen ‘binnenspeeltuin’. Ik vond daar nogal wat van en zag mezelf er niet zo gauw naar binnen stappen. Tot vandaag….

Een paar maanden geleden kwam blogvriendinnetje Nicole op het idee om een meeting te organiseren met een club gezellige mamabloggers. De datum werd geprikt en ik zette hem meteen in de agenda. De locatie was Superfun in Amersfoort, zo’n geweldig indoor speel- en krijsparadijs. Ik stond daar toen nog maar niet teveel bij stil..;) We konden deze afspraak mooi combineren met een bezoekje aan mijn ouders. (Waarover later deze week meer) Ik zou wel mijn privé-chauffeur Etienne meenemen, want alleen met Laurens zo’n stuk rijden vond ik niks…

Goed, as we typ rijden we weer over de A2 richting het zuiden. We zijn moe, maar voldaan na een gezellige middag. (Ook over het meeten met de bloggers later deze week meer) Achter me zit een blond kereltje druk te kletsen terwijl hij een boekje leest. Dat had ik niet verwacht toen we het krijsparadijs zojuist verlieten 😉

Laat ik beginnen met vertellen dat Laurens het echt GEWELDIG vond! Toen hij na binnenkomst eenmaal ontdooid was keek hij eens goed om zich heen. Hij leek zich ineens te realiseren waar hij zich bevond en keek Etienne vragend aan: “Kom papa, speje!” Daar gingen ze, van de glijbaan, klimmend tot grote hoogten en druk springend op de trampoline.
Er was slechts één ding dat hij echt niet tof vond: de ballenbak! Gillend en wel viste ik hem eruit na een ritje op de glijbaan en hij scharrelde vervolgens weer vrolijk verder. Hij was echt boos toen we naar huis gingen, volgens mij had hij er nog uren rond kunnen dartelen…

img_20160417_140553.jpg

Ik was vooral heel erg dankbaar dat de roodharige hunk mee was, want ik vind dat klimmen allemaal heel stom niet zo geweldig! Tel daarbij op dat ik het vaak van die hysterische sfeerloze plekken vind en je snapt dat ‘t voor mij nog steeds geen paradijs is.

Hoe dat dan nu moet als Laurens nog eens wil gaan? Simpel, ik neem Etienne mee of iemand anders die graag klimt en klautert en dan ga ik een boekje lezen. Iedereen gelukkig!

Ben jij ook zo dol op indoorspeeltuinen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Superleuk om je eindelijk in het echt te zien! Spencer vindt dit soort gelegenheden ook prachtig en mijn man ook, dus volgende keer mag die weer overal op en over klimmen! 😉

  2. demallemolenmoeder Antwoord

    Ik vind het heel erg leuk. Elke week gaan wij, peuterochtend. Mijn dochter is elke week weer even enthousiast. Daar wring ik mij graag voor in allerlei bochten en spring ik op en neer op de trampoline.

    Ben benieuwd naar je verhaal over de meeting.

  3. Kan niet wachten tot Bram groot genoeg is voor de indoor speeltuinen. Ik ga zelf niet klimmen maar vind t geweldig om de kinderen zo te zien vermaken

  4. Wij zijn er nu 1 x geweest, ongeveer een maandje of 4 geleden. Fiene vond het wel leuk, maar was niet laaiend enthousiast, misschien kunnen we het over een tijdje wel weer een keertje proberen. Zo met z’n drietjes was het wel OK, maar ik weet niet of ik het ook wel zo leuk zou vinden als Fiene en ik samen zouden gaan 😉

  5. Het was leuk om je een keer echt te ontmoeten. En wat fijn dat Laurens zo genoot! 🙂 Hier zijn de speeltuinen echt favoriet en ik zie het klommen en klauteren maar als een verpakte workout. Scheelt weer naar de sportschool gaan 😉

  6. Wat heerlijk dat Etienne zo genoot! En jij natuurlijk met de andere mama’s. Ik heb gisteren genoten van het eten met vrienden, maar anders had ik er graag ook bij geweest met Naomi. Hopelijk een volgende keer 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.