Hartelijk woensdag allemaal! Zoals beloofd maak ik vandaag de winnaressen bekend van de winactie van vorige week.

Ik had echt grootse plannen om samen met Laurens een filmpje op te nemen. Deze vallen altijd in de smaak bij jullie, dus dat was win-win. Helaas dacht de kroonprins daar anders over en heb ik 3,5 minuut aan beeldmateriaal waarin een zeker persoontje van ongeveer 86 centimeter hoog steeds wegloopt, de selfiestick heen en weer rammelt en niet zoveel zin heeft om mee te werken. De verklaring voor dit alles was simpel overigens: vervroegde bedtijd. Dus, terwijl meneer linea recta naar dromenland is vertrokken, heb ik besloten om het filmpje over te slaan en gewoon een leuk verhaaltje te schrijven en de winnaressen bekend te maken. Mijn haar zat trouwens ook niet leuk genoeg.

Ik vond het onwijs tof om al jullie reacties te lezen! De blokjes van Suus vallen goed in de smaak, ik vind het echt te gek dat jullie mijn mening over deze serie delen. Het kan soms zo simpel zijn om een positieve draai aan een moment te geven. Of om een herinnering op papier vast te leggen, zodat je hem nooit meer vergeet. Over vergeten gesproken: ik heb net het halve huis afgezocht naar de blokjes. Ik hoor mezelf nog tegen de roodharige hunk zeggen: “Schat, ik leg de blokjes hier neer, dan raken ze niet kwijt!” Uiteindelijk vond ik ze netjes opgeborgen in een opvallend gekleurde envelop. Zucht.

Goed, genoeg gekletst, jullie willen natuurlijk heel graag weten of je gewonnen hebt. Dus daar gaan we!

winactie justmeiself

GELOOF-IN-JEZELF-BLOKJE

Angela (mamametpassie.nl)

COMPLIMENTENBLOKJE

Chantal van der Steen

LEUK-VOOR-LATER-BLOKJE

Bregje van Klaveren

TROOSTBRIEFJES

Danielle van Uytregt

WHATSAPP-MEMORY-BLOK

Christel Malipaard

GELUKSWENSJESBLOK

Daniëlle (buttydaantje.nl)

Gefeliciteerd dames! Ik hoop dat jullie er veel plezier van zullen hebben! Stuur me even een mailtje met je adresgegevens, dan zorg ik dat het blokje z.s.m. jouw kant op komt!

Niet gewonnen? Niet getreurd, binnenkort heb ik nog twee leuke winacties in petto, dus stay tuned!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Jaaaaaaaaaa ik ben er zo blij mee! Mijn eerste lijfspreuk staat er al op en hangt op de kast. Aanstaande donderdag weer een nieuwe 😉 Ik verzamel ze allemaal in een notitieboekje!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.