Op deze heerlijke stralende maandag neem ik even de tijd om bij te kletsen. Er zijn allemaal losse dingen die ik wil vertellen, maar die nét niet genoeg zijn voor een los stukje, dus ik gooi ze gewoon allemaal bij elkaar, wel zo makkelijk!

Project beurse billetjes

Mijn operatie is inmiddels 4 weken geleden en vanochtend had ik een controle bij de chirurg. Ik heb nog steeds veel pijn, dus ik was wel een beetje nerveus of alles wel goed zou zijn. Gelukkig gaf ze aan dat het er goed uitziet en dat ik vooral geduld moet hebben. Het kan 6 tot 8 weken duren voor de wonden helemaal genezen zijn, dus ik ben op de helft. Ik ga nog maar eens een doos met laxerende poedertjes halen bij de apotheek en dan rustig aan doen, terwijl de boel geneest. Laten we hopen dat alles achter de rug is voor het festivalseizoen losbarst. Over 6 weken heb ik een nieuwe controle, hopelijk de laatste!

Project keuken

Onze keuken zit erin en het is een feestje! Ik kook nu met zoveel meer plezier! Volgende week woensdag komt er een meneer om een offerte te brengen voor een glazen wand tussen de kastjes en achter het aanrecht. Hopelijk vinden we iets moois (en betaalbaars) en kan de plaat gauw geplaatst worden. Dan kan ik eindelijk foto’s maken en het eindresultaat met jullie delen! Bij deze al wel een kleine sneakpeak…

img_20160313_222907.jpg

Project doorslapende dreumes

De afgelopen drie nachten zijn heel erg goed gegaan (even afkloppen). Laurens slaapt weer door en ook het naar bed brengen gaat heel goed. Afgelopen zaterdag ging Laurens uit logeren en dat vond ik wel even spannend, gezien de onrustige nachten die eraan vooraf gingen. Gelukkig sliep hij als een roosje en is hij niet overstuur geweest. Het lijkt er dus op dat deze onrustige fase ook weer voorbij is gegaan.

Een heel fijn weekend

We hebben een heerlijk weekend achter de rug. Wat kan die zon een wereld van verschil maken zeg! Zaterdag kwamen Laurens zijn vriendje en zijn zusje spelen. Het zonnetje scheen en de mannen speelden lekker buiten, terwijl ik me vermaakte met mijn “leenbaby” van 10 maanden. Aan het einde van de middag brachten we de kroonprins naar zijn suikertante Rachelle, waar hij gezellig ging logeren. Er waren pannenkoeken, er werden visjes gevoerd en natuurlijk werd er veel geknuffeld! Een geslaagd logeerpartijtje dus. Wij gingen zaterdagavond heerlijk uit eten, daarover later meer in een apart artikel! (Ja, over eten kan ik met gemak een heel artikel schrijven haha). Zondag hebben we Laurens weer opgehaald en zijn we naar Almere gereden. Een van mijn vriendinnetjes uit mijn studietijd woont in Londen en ze was nu bij haar ouders. De perfecte gelegenheid om bij te kletsen en om fijn te knuffelen met haar zoontje van bijna 4 maanden. Een heerlijk mannetje, Laurens noemde hem steeds liefkozend “Baby Remy”. We hebben in de tuin gezeten en lekker gekletst, een hele fijne middag. Laurens scharrelde lekker rond en liet zich goed verwennen met koekjes en appelsap. 😉 Toen we ‘s avonds thuis kwamen zijn we gelijk met Laurens naar bed gegaan, de batterij was leeg, de koek was op en er is eigenlijk gewoon weinig zo fijn als op zondagavond heel vroeg in bed gaan liggen om het weekend af te sluiten.

photogrid_1460365014783.jpg

As we typ ligt de dreumes net in bed en zodra hij wakker is gaan we lekker op pad. Ik had op National Glamourday allemaal leuks besteld tijdens een online shoppingsessie, maar de helft moet weer terug. Dus dat doen we dan vanmiddag en combineren we met een terrasje en het eerste ijsje van dit jaar!

Hoe gaat het met jou?

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

 1. Je was zo dichtbijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Maar ik zie je eind van de maand! Woooot!

 2. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Die zon maakt zo veel uit, heerlijk weekend heb je gehad zo te lezen. Ben heel benieuwd hoe de keuken uiteindelijk is geworden maar dat zien we dan nog wel. En succes met verder herstellen, geduld is dan een wel hele schone zaak… 😉

 3. Ben heel benieuwd naar je keuken! Goed om te horen dat ‘de boel’ goed geneest. Zal inderdaad wel even duren voordat je pijn vrij bent.

 4. Fijn dat alles zo goed gaat! Nog even ‘doorgenezen’ dan maar 😉 – aan de nachtrust hoeft het gelukkig niet meer te liggen!

 5. Benieuwd naar de keuken! Gaat volgens mij allemaal de goede kant op 🙂

 6. Heel fijn dat Laurens toch heeft kunnen doorslapen. Wat de zon al niet doet met een mens, we hebben zaterdag een groot feest gegeven in de tuin wat was dat genieten. En dan de zondag lekker in de zon verhalen schrijven voor mijn blog met een lekker drankje erbij. Met mij gaat alles goed ?

 7. Wat fijn om te horen dat het goed geneest! Ik hoop dat de pijn snel wat zal gaan verminderen.
  Ben wel benieuwd naar je keuken en wat een top idee om een glasplaat te gebruiken! Die tip neem ik mee…..

 8. Wat zitten er leuke foto’s bij dit artikel! Lijkt al helemaal zomers. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe keuken!

 9. Mathiske's mama blog Antwoord

  Wat een gezellig kletspraatje, ik ben benieuwd naar je keuken! Ik hoop dat t allemaal een beetje snel geneest. De zon is heerlijk! We genieten er nog maar n dagje van. Wij doen morgen n dagje Maastricht ?

 10. demallemolenmoeder Antwoord

  Inderdaad heerlijk de zon. Ik ben erg benieuwd naar je keuken. Fijn dat het goed geneest nu nog pijn vrij.

 11. Fijn dat alles goed gaat! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe keuken. Het weer is super goed en ik geniet hier ook echt van.

  Met plezier gelezen, altijd leuk zo een bijklets artikel.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.