Hallo daar, April! Hallo lente! Gisteren kon je al lezen hoe ik de lente met open armen ontvang. Vandaag vertel ik je nog even over de maand maart. Ze zeggen Maart roert zijn staart, dat was wel van toepassing op de editie van 2016…

De maand begon met een van mijn favoriete artikelen: Handige tips voor de mooiste foto’s met je smartphone. Ik heb hier met zo ontzettend veel plezier aan gewerkt! Samen met Esther de foto’s maken, alle tips opschrijven en er vervolgens een mooi artikel van maken. Het was ook tof om te lezen dat jullie het handige tips vonden!

Begin maart zaten we volop in de keukenverbouwing. Dat was me het avontuur wel zeg! Ik schreef er in maart een aantal blogjes over:

Toen de keuken er net een paar dagen in zat, was het tijd voor mij om onder het mes te gaan. Dit hadden we goed uitgekiend, ik wilde pas geopereerd worden als de keuken erin zat. Achteraf gezien was dit ook een hele slimme keuze, want het herstellen ging niet zo soepel als ik verwacht had. Na een paar dagen schreef ik vanuit mijn bed een eerste update, waarin ik optimistisch was en dacht dat ik na het weekend wel weer op de been was. Haha Breg, goeie grap!

img_20160316_185648.jpg

Hoe graag ik het ook had gewild, ik moest me echt nog even koest houden en daar vertelde ik uitgebreid over in een tweede update. Ik vond het heel erg spannend om mijn verhaal te delen, omdat het onderwerp nogal een taboe is en ook wel best gênant. Ik ben dan ook enorm blij met alle lieve reacties en het doet me goed dat ik zelfs een aantal dames heb kunnen helpen door het delen van mijn verhaal.

De kroonprins gaf ook afgelopen maand weer genoeg stof tot schrijven op mijn blog. Ik zet alle dreumesartikelen even voor je op een rijtje:

Nog net voor mijn operatie ging ik een dag shoppen met mijn vriendinnetje Margot. De bestemming was het Feel Good en Shop Event in Veghel. We hebben een heerlijke dag gehad en ik showde jullie in een shoplog al mijn aankopen. Die avond ging ik met Etienne naar mijn idolen van Racoon. Ik stond als een heuse groupie in de rij en liet mijn gloedjenieuwe elpee signeren, terwijl ik een praatje maakte. Ik was zo blij als een kind, zoals je hieronder ziet…

wp-1457859211993.jpeg

Verder was er weer aandacht voor de (bijna) wekelijkse muziekrubriek:

  • De muziek van…Mandy
  • De muziek van…Miriam
  • De muziek van…Brigitte

Op 22 maart werden we opgeschrikt door de vreselijke bomaanslagen in Brussel. Ik kreeg er buikpijn van en schreef mijn gevoelens van me af. Wat leven we toch in een rare wereld, waarin mensen elkaar het leven ontnemen omdat…ja waarom eigenlijk? Ik kan en zal het nooit begrijpen.

Ik sloot de maand af met vier heerlijke weekendrecepten waar wij de afgelopen weekends van hebben gesmuld. Hopelijk vonden jullie dat leuk, want ik wil vaker zo’n soort artikel maken. De nieuwe keuken zorgt ervoor dat ik volop aan het koken geslagen ben, heerlijk!

img_20160328_214704.jpg
Deze taart is ZO LEKKER!

Dat was de maand maart. Ik ben april een stuk soepeler begonnen en hoop binnen een paar weken weer helemaal up and running te zijn. De komende maand staat in het teken van goedgevulde weekends, een meeting met een groep gezellige mamabloggers en hopelijk héél veel mooie lentedagen.

Hoe was maart voor jou?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. demallemolenmoeder Antwoord

    Hele mooie blogs heb je geschreven. Knap dat je zo open en eerlijk bent geweest. Al die taboes zijn er om te worden doorbroken. En die lentedagen daar ben ik ook wel aan toe.

  2. Als je ze teruglees echt een bijzondere maand waarin echt van alles is gebeurt! Hier was maart wat dat betreft wat saaier 😉

  3. Leuk om te lezen wat je in maart hebt gedaan, voor mij was maand maart het ontdekken van een nieuwe hobby….. Bloggen, ik wist niet dat dat zo leuk zou zijn. ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.