De lente is nu echt begonnen, het zonnetje schijnt volop! Wellicht sta je net als ik beteuterd voor je kledingkast, want wat moet je aan? Vandaag is je geluksdag, want het is weer National Glamour Day! Kun je mooi je salaris en/of de kinderbijslag gaan uitgeven aan een nieuwe lentegarderobe!

Twee keer per jaar organiseert tijdschrift Glamour de National Glamour Day. En dag waarop je zowel online als offline kan shoppen met een leuke korting. Bekende ketens als H&M, Mango, Vero Moda en Esprit doen mee. Ook kun je gedurende de hele dag terecht bij verschillende webshops voor 20% korting.

deelnemende-merken-national-glamour-day-8683

Alles dat je ervoor nodig hebt is de nieuwste editie van de Glamour, die je koopt bij de boekhandel, sigarenboer of supermarkt. Volgens mij is het wel een iets kleinere editie dan afgelopen oktober, ik vind op de website dit keer geen lijst met deelnemende webshops zoals vorige keer, dus dat gaat deze Sherlock nog eens even uitzoeken. Edit: gevonden! De online kortingcodes vind je hier!

Ik twijfel ook nog even of ik ga shoppen of dat ik gebruik ga maken van het mooie weer. Misschien doe ik wel allebei of plof ik ’s avonds nog even op de bank voor een relaxte online shopping spree. Hoe dan ook: er zal ongetwijfeld ergens iets aan mijn handen blijven plakken….

Ga jij op pad voor jouw nieuwe lentegarderobe-met-korting dit weekend?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

 1. Voorlopig koop ik niets voor mezelf. Gisteren wel geslaagd voor Fay! Ben trouwens ooit lid geweest van de Glamour haha, dat zocht je vast niet achter mij ?

 2. demallemolenmoeder Antwoord

  Gisteren nog geshopt voor manlief. Vandaag hopelijk een zomerjas voor dochterlief scoren. Ze zweet op dit moment nog net niet haar jas uit. En als je er toch bent en de zon schijnt, heb ik een goed excuus om een terrasje te pakken.

 3. Wist ik helemaal niet! Ondanks kortingen zegt mijn portemonnee helaas eventjes nee. Er zijn zo veel evenementen, je blijft maar kopen. Wel super gaaf idee!

 4. Suus / babyisthenewblack.nl Antwoord

  Ik koop niet zoveel meer voor mezelf, dat zou ik eigenlijk wel moeten doen maar ach. Ik heb wel IEMANDS lentegarderobe aangeschaft kort voor het weekend. Ik zal geen namen noemen maar een klein meisje met zonder haar heeft heel veel nieuwe, gave kledingstukken <3

  Benieuwd of je dit weekend nog wat online weet te scoren Breg! XX

  • Ik ben goed geslaagd en scoorde nog wat kleins voor de kroonprins! Nu hopen dat t allemaal goed past! ?

 5. No man no shopping dit weekend. Ik vind het wel elke keer een mooie actie van Glamour want ze geven echt veel korting weg.

  Misschien als het echt lekker weer gaat worden dat ik de shop kriebels krijg om allemaal luchtige en vrolijke kleding in huis te halen.

 6. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Nationale Glamour Day is fijn! Ik heb ook meteen wat dingetjes online geshopt.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.