Zoals beloofd: een uitgebreide shoplog van al mijn aankopen van afgelopen zaterdag. Ik ging er zonder wensenlijstje naartoe en was heel benieuwd naar wat ik zou vinden. Ik kan wel zeggen dat ik erg goed geslaagd ben….

Mijn eerste aankoop deed ik bij Bep & co. Eigenaresse Samantha bedrukt kinderkleding met originele prints. Ik viel meteen voor dit shirtje met een flockprint van een Fiat 500. Dit autootje wilde ik vroeger altijd hebben. Laurens is gek op auto’s, dus het was niet meer dan logisch dat ik het voor hem kocht.

Too cute!

Bij Justmeiself.com slaagde ik goed voor washi tapejes en ik scoorde er een notitieblokje, waarop ik de leukste uitspraken van Laurens kan noteren. Hij leert elke dag nieuwe woorden en begint ook al zinnetjes te maken, dus het is superleuk om deze uitspraken nu vast te leggen!

IMG_20160312_175509

Bij opeenstokje.com kocht ik nog een schattig washi tape met pandabeertjes en een Maneschijntje. Dat is een kaartje met een klein lichtje erbij. Op de kaart staat een ontroerend lieve tekst, waarmee je een geliefd iemand een hart onder de riem kunt steken. Ik vind het zo’n lief idee!

IMG_20160312_175132

Op de overloop hebben we een aantal fotolijsten met quotes hangen. Ik ben toe aan uitbreiding van de collectie en dus scoorde ik bij Wonen voor jou echt zulke leuke kaarten! Ze passen perfect bij de zwart/witte lijsten die we nu al hebben hangen.

IMG_20160314_132002

Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke beker, waarin ik koffie of thee mee kan nemen onderweg. Ik heb wel een saai grijs/wit exemplaar van de Zeeman, maar die maakt me niet helemaal blij. Ik zag wel wat leuke exemplaren, maar geen enkele waar mijn hart een sprongetje van maakte. Tot we op weg naar de uitgang nog even stopten bij Kek Kamperen. Daar stond hij, de beker die me helemaal blij maakte. Ervoor lag een knalroze deksel dat erop paste en de match was compleet…. Ja mensen, ik kan echt heel blij worden van zoiets simpels, heerlijk!

Zeg nou zelf: het is een plaatje toch? ♥
Zeg nou zelf: het is een plaatje toch? ♥

Tot slot besloot ik ook maar wat voor Etienne (oké en ook voor mezelf)mee te nemen. Twee zakken M&M’s, waarmee we het hospice in Sint Oedenrode steunen. Win-win situatie dus… 😉

IMG_20160312_174954

Dat was hem dan, mijn shoplog van afgelopen zaterdag. Ik ben heel blij met mijn aankopen en ben al driftig aan het plakken met washitapejes door het hele huis!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Die tapes en kaartjes zijn zoooooo leuk! En die beker past echt bij je; net zo vrolijk gekleurd als dat jij bent!

  2. Leuke goodies heb je gekocht 🙂 Ik heb “alleen” twee hydrofiele doeken gekocht van Done By Deer…verder heb ik niets gekocht…ik heb me een keer flink beheerst 😉 (wie had dat gedacht 😉 )

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.