De winactie in samenwerking met meermetstickers.nl werd door jullie goed ontvangen! Zoveel leuke en enthousiaste reacties, dank jullie wel!  Het liefst zou ik iedereen een winnaar laten zijn, maar dat zit er helaas niet in. Dus heb ik gebruik gemaakt van een lotingsprogramma, om drie winnaars te loten. Lees gauw verder of jij één van de gelukkigen bent!

De winnaars mogen elk voor €25,- muurstickers uitzoeken in de webshop van Meer met Stickers. Echt superleuk en ik ben reuze benieuwd wat ze zullen kiezen en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Stuur me dus zeker een foto als de stickers hangen!

Goed, ik hoor het je denken: “Hou je klep Breg en vertel me nou maar gewoon of ik gewonnen heb of niet!” Oké, dan doen we dat!

T R O M G E R O F F E L….

De winnaars zijn:

Deborah

Marscha

Peggy

 

Lieve dames, van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Stuur me even een mailtje, zodat ik je in contact kan brengen met de webshop. Veel shopplezier!!

Fijne zonnige maandag allemaal!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

 1. demallemolenmoeder Antwoord

  Dit is heel erg gênant maar ik heet Deborah en demallemolenmoeder.. Heb ik gewonnen of is er nog een Deborah ??

 2. Peggy en Selina en ? Antwoord

  Yes!!! Wat leuk ???
  Super bedankt, erg leuk om eens in de prijzen te vallen!! ?
  Dat komt echt heel goed van pas nu! Selina is ook helemaal blij!
  Mijn e-mailadres is Peggy.reebeen@gmail.com

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.