Goedemorgen lieve mensen,

Ik ben er nog hoor! Laten we zeggen dat de verbouwing mijn minst favoriete bezigheid ever is en dat ik al mijn tijd en energie heb gebruikt om me hier doorheen te worstelen…;)

De keuken wordt zooo mooi! Het einde is in zicht, vandaag beginnen we met het schoonmaken en inruimen en dan heb ik vervolgens ook weer een normale woonkamer!! Een uitgebreid verslag van de tweede verbouwingsweek, uiteraard met foto’s, volgt binnenkort!

Verder ben ik gisteren heerlijk gaan shoppen op het Feel Good & Shop event in Veghel.

Een heerlijke dag met mijn vriendinnetje Margot! We hebben geslenterd, bijgekletst, veel gelachen en als kers op de taart nog heel veel toffe mensen ontmoet! Ook hiervan krijgen jullie nog een uitgebreid verslag en een shoplog!

Gisteravond was het weer tijd voor Racoon! Inmiddels weten jullie wel dat ik fan ben van deze Zeeuwse band en dat ik geen kans onbenut laat om ze live te zien. Dit keer in het theater in Heerlen en ik heb zo genoten! Na afloop werd er gesigneerd en ik ben als een echte fangirl lekker in de rij aangesloten. Ik heb Etienne laatst voor zijn verjaardag een platenspeler cadeau gedaan, dus ik greep mijn kans om een LP te kopen. De heren hebben er hun mooiste krabbel op gezet, ik kon even een kort zenuwachtig en onsamenhangend praatje maken en liep stralend het theater uit!

image
Blij ei!! ❤

As we typ draaien we “Liverpool Rain” en gaan we zo beginnen aan de grote schoonmaak.

image

Laurens is gaan logeren bij tante Anniek, dus die zal straks moe maar voldaan thuiskomen, stiekem heb ik hem enorm gemist!!

De rubriek “De muziek van” heeft deze week even vakantie, volgende week pak ik die weer op! Je kunt overigens nog altijd meedoen, mail me als je dat leuk lijkt!

Ik wens je een hele fijne, zonnige zondag toe. Ga je iets leuks doen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. demallemolenmoeder Antwoord

    Wat fijn dat het einde inzicht is. Stiekem een beetje jaloers want ik vind Racoon ook helemaal geweldig. Fijne week!

  2. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

    Leuk dat je bij Racoon was. En fijn dat het einde in zicht is wat betreft de keuken, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.