Adventurecook - bregblogt.nl

Lekker en gezond afhaaleten in Maastricht!

In tijden van luiheid, tijdgebrek of, ik noem eens iets geks, een keukenverbouwing, is het de makkelijkste optie om eten af te halen of te laten bezorgen. Iets dat wij de afgelopen anderhalve week regelmatig hebben gedaan. Chinees, pizza, frieten en niet te vergeten de grote gele M: ze zijn allemaal voorbijgekomen en verorberd. Gelukkig zijn we ook een paar keer bij vrienden aangeschoven, zo kwamen er tenminste ook nog wat vitamines binnen. Afgelopen woensdag hadden we de ideale combinatie: afhaaleten dat gezond en lekker was!

We hadden eten besteld bij Adventurecook. Bijna elke week kun je op dinsdag en woensdag een vers bereide maaltijd bij hen afhalen. Een week van tevoren kondigen ze via hun Facebookpagina aan wat er op het menu staat. Deze week was dat: gehaktballetjes in La Chouffe saus met aardappelpuree en seizoensgroenten. Voor €7,50  per persoon kreeg je een flink bakje vol met puree, groenten en twee gehaktballetjes in saus. Ook aan de vegetariër was gedacht, voor hen stonden er vegetarische balletjes gemaakt van champignons, zwarte bonen en kikkererwten!

afhaaleten - bregblogt.nl
Deze foto stond op Facebook, het water liep me al in de mond!

Aangezien wij vlakbij de keuken van Adventurecook wonen, ben ik op mijn fietsje gestapt en het woensdagmiddag gaan ophalen. We kregen een verzorgd pakket met twee bakjes eten, servetjes en een handje paaseitjes als toetje erbij.

Even een lekker flensje proeven tijdens het afhalen, da's de luxe als de kok je peettante is, hè Laurens?
Even een lekker flensje proeven tijdens het afhalen, da’s de luxe als de kok je peettante is, hè Laurens?

Thuis konden we het eten zo even opwarmen in de magnetron en het smullen kon beginnen. Oh mensen, dit ziet er toch heerlijk uit?

Adventurecook - bregblogt.nl
Jaja, daar loopt het water je van in de mond hè?

Nou, en óf we gesmuld hebben! De dreumes at ook mee – de alcohol uit de saus was al lang en breed verdampt – en hij heeft flink zitten smullen. Sterker nog: hij at zelfs de spruiten op! Wij hebben allebei ons bord tot de laatste kruimel leeggegeten! Wat was het een genot om thuis ook lekker gezond te eten, na bijna 2 weken zonder keuken. Nu kunnen we de eindsprint vol energie inzetten!

Adventurecook - Bregblogt.nl
Opperdepop!!!

Wil jij ook genieten van gezond, origineel en betaalbaar afhaaleten? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina van Eten wat de pot schaft en wie weet zit jij volgende week ook wel net zo lekker te smullen als wij vanavond hebben gedaan. Ik weet zeker dat wij nog een keer zullen bestellen!

 

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

9 thoughts on “Lekker en gezond afhaaleten in Maastricht!

  1. Oh dat ziet er zeker lekker uit. Wij hebben hier in de buurt ook een paar adresjes waar je lekker en gezond in meer of mindere maten kan eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.