*** WINACTIE GESLOTEN ***

 

Muurstickers: you hate them or you love them! Ik ken mensen die er echt van gruwelen, maar de meesten zijn er dol op! Ik heb er zelf ook een aantal in huis en vind het erg leuk! Zo hebben we op Laurens zijn kamer een hele sterrenregen gecreëerd van grijze muurstickers. Vandaag heb ik weer iets heel leuks voor jullie in petto! Ik mag in samenwerking met de webshop www.meermetstickers.nl namelijk DRIE mensen blij maken met shoptegoed om de leukste muurstickers uit te kiezen.

Eindeloze mogelijkheden

Op de website van Meer met stickers heb je keus uit een groot assortiment muurstickers. Wil je een lieve sticker voor een schattige meisjeskamer? Of wil je jouw werkkamer opfleuren met een inspirerende spreuk? Liever een mooie tekst in de woonkamer of keuken? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat ik heel tof vind is dat je bijvoorbeeld ook een muursticker met je eigen tekst kunt ontwerpen.

sticker

Voor elk wat wils

Muurstickers zijn erg handig om je huis een persoonlijk tintje te geven. Zo kun je de kinderkamers versieren met de namen van je oogappels. Of je maakt een sticker van je favoriete quote en hangt die op je slaapkamer, zodat je er altijd mee opstaat en mee gaat slapen.

Winactie!

Zoals gezegd mag ik maarliefst DRIE lezers blij gaan maken met shoptegoed! Ik geef 3 x €25,- weg!!

Meedoen is super makkelijk:

Laat een reactie achter onder mijn blog waarin je aangeeft dat je meedoet en vertel me wat voor stickers je gaat kopen van het shoptegoed!

Natuurlijk vinden we het tof als je Breg Blogt en Meermetstickers.nl liket op Facebook, maar dit beïnvloedt je winkansen niet!

De winactie loopt tot en met zondag 13 maart 23.59 uur en op maandag 14 maart maak ik de gelukkige winnaars bekend, houd mijn blog dus goed in de gaten!

Veel succes!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

44 Reacties

 1. Super tof! Ik zou graag de tekst “meisje eigenwijsje” willen, aangezien dat precies past bij mijn dochter hihi…En natuurlijk mijn blog 😉

 2. Oooh jaa ik zou dan een mooie laten maken met klein wondertje. .. aangezien onze kleine toch best wel een klein wondertje is

 3. Manon Mullenders Antwoord

  Super! Love you to the moon and back ? Omdat mijn Puck altijd zegt; haw vaan diech, tot de maon en truk!

 4. Ilsiee prins Antwoord

  Wat een leuke actie zeg! 😉 Zeker leuk allemaal, en het ziet er wel handig uit om zo je eigen stickers te ‘ontwerpen’ .. Ik denk dat het mij ook nog wel gaat lukken haha… Leuk ik heb beide facebookpagina’s natuurlijk een like! zal helemaal leuk zijn dat fijne shoptegoed te winnen voor op de muur van de kleine, die mag binnenkort een ‘stoere’ kamer… 😉
  Groetje ilsiee

 5. Ik liep gister in onze (nog kale) hal en zag opeens voor me wat ik daar op de muur wilde! De zon schijnt daar op de muur en de zonnige tekst ‘ hello sunshine’ zal de boel daar zeker opvrolijken. En lijkt me ook een leuke begroeting voor iedereen die binnenkomt lopen;)
  Perfecte timing dus zo met jouw winactie!

 6. Wat een leuke winactie. Even dacht ik niet mee te doen en dat het alleen voor een kinderkamer zou zijn. En die is al aardig vol. Dus ik doe mee en mocht ik winnen dan wordt het een Afrikaanse spreekwoord, If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. Toepasselijk op de reis die wij hebben afgelegd. Ik ga je zeker liken. Dacht dat ik dat al had gedaan ?

 7. Als ik de zou winnen, ik doe dus graag mee, dan zou ik de tekst: “Stay young, stay foolisch.” van Steve Jobs op mijn studeerkamertje willen plaatsen. Dit is iets wat je in de loop van je leven toch snel uit het oog verliest.

 8. Dan laat ik een muursticker met de tekst van het geboortekaartje van onze oudste zoon maken…

  Je hebt iets uit de hemel meegenomen,
  Je hebt iets van een engel meegebracht,
  Je bent een ster die flonkert met haar stralen,
  Dat licht brengt in het donker van de nacht.

 9. Jaaa ik doe graag mee!! Ik zou de sticker willen die nu nieuw in het assortiment is; Love you to The moon and back!!

 10. Ik wil graag een leuke sticker met naam winnen voor een zwangere vriendin!

 11. Zo leuk!! Ik zou het tegoed uitgeven aan leuke stickers voor de babykamer van de kleine die mijn beste vriendin verwacht!

 12. Wat leuk! Ik doe graag mee!
  Ik zou mee willen doen voor mijn zusje, ze heeft net haar eigen huisje en ik hoorde haar van de week over een muursticker voor op haar slaapkamer!

  Geen idee wat haar gewenste tekst is, maar denk dat ze er erg gelukkig mee zou zijn!

 13. Jaaaaaaaa wat leuk!! Natuurlijk sterren voor onze kleine man die wij hopelijk eind mei in ons gezin mogen verwelkomen en Selina wil dolgraag hartjes en een minion, interessante combi haha 😀

 14. Ik zou een awsome sticker voor de nieuwe kamer van mijn peuterzoon bestellen, met auto’s en z’n naam. En een superschattige sticker voor de babykamer die in oktober klaar moet zijn

 15. Superleuke winactie voor zoon jarno voor zijn nieuwe slaapkamer. Zijn eigen naam met sterren eromheen lijkt me prachtig.

 16. Ontzettend leuk, en zoveel keus! Mijn dochters willen vast iets in roze en met sterren, al vind ik de dieren stickers ook geweldig!

 17. Heeeel leuk zeg!!! Ik vind the i love you to the moon and back super leuk voor in de kinderkamer, maar ook de tea time, en de LOVE sticker vind ik geweldig. Als ik win moet ik er nog eens goed overnadenken, want hier maak ik wel plek voor hihi 🙂

 18. Wat leuk voor de babykamer! Ik heb een aantal erg leuke muurstickers gezien, waarschijnlijk wordt het een naamsticker. We weten nog niet wat het wordt, dus dat blijft nog even een verrassing net zoals de sticker die we zullen kiezen!

 19. Jaaaa wat leuk! ?

  Wij hebben drie knaapjes op één slaapkamer van 4, 5 en 6 jaar. Ik denk dat we dan gaan voor de ‘Space Invaders’ omdat ze van spelletjes en monsters houden en deze niet eng zijn. De robotten en auto’s zullen waarschijnlijk ook in de smaak vallen, ik laat ze dan zelf kiezen. Mijn schoonzusje zou waarschijnlijk blij zijn met een naamsticker, misschien zou ik dat haar nog kado doen.

  Leuke webshop!

  Groetjes, Ramona (Mama, kijk!)

 20. Voor op de deur van het washok
  LAUNDRY SCHEDULE
  SORT TODAY
  WASH LATER
  FOLD EVENTUALLY
  IRON HAHAHA

 21. mijn zoon heeft nog van die kleuterletters met zijn naam op zijn deur, als je 12 bent kan dat echt niet meer 😉 ik ga voor een stoere sticker dus!

 22. Wat een leuke actie! ik zou, als ik win, de volgende tekst willen “I was stronger than I thought. I didn’t give up, but I fought.”

 23. doe heel graag mee.. precies wat ben ik nog niet uit maar denk iets voor ons aanstaande kind wat verwacht word

 24. Ik ben een groot fan van muziek.
  In muziek vind ik troost.
  Dingen gaan soms niet zoals je graag zou willen, maar voor iedere fase/gebeurtenis etc is een liedje die troost kan bieden.
  Ik ben van mijzelf nogal een denker. Veel dingen meegemaakt die in m’n hoofd blijven spoken.

  Bob Marley zong eens: Emancipate yourselves from mental slavery;
  None but ourselves can free our minds.

  Die tekst zou ik graag op een zichtbare plek in de woonkamer aan de muur willen hangen.

 25. Wat leuk, ik doe mee!
  Ik zou een deel van de tekst van “beauty and the beast” op onze slaapkamermuur willen (eens iets niet voor mijn meisje haha). “Two lives have begun now, two hearts become one now”. Van ons bruiloftliedje en in onze ringen staat 2 lives en 2 hearts. Dus het zou zo gaaf zijn om dat op de muur te hebben!!

 26. ik doe graag mee.. wat is nog een verrassing..
  wil namelijk de naam van mijn baby laten maken

 27. Wat een leuke actie! Ik zou graag zo’n sticker in mijn kamer willen hangen, het past echt precies bij mijn kamer. Ik had een leuke spreuk in gedachten!

  Groetjes van Iris

 28. Voor onze babykamer een vogeltje met vogelhuisje vind ik heel gaaf. ? Ik volg je op Facebook.

 29. Bij een nieuwe keuken, mag een nieuwe spreuk, zelfbedacht niet ontbreken. Iets wat mij en mijn 3 jonge kids zal stimulieren om toch te genieten van het leven.

 30. Aan Breg Blog,
  Deze actie komt zeer goed van pas. Onze oude dochter krijgt een nieuwe kamer en we zijn nog op zoek naar leuke muurstickers om er een vrolijke kamer van te maken.
  Van het shoptegoed zou ik voor de muursticker eigen tekst labeltjes gaan.
  Kan haar eigen naam boven haar bed. Dat lijkt ons super leuk!
  Mvg Mama Alyt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.