Hatsikidee, februari is weer voorbij! De kortste maand van het jaar had dit jaar één bonusdag. Vandaag blik ik even terug op een rommelige, drukke maand. Lees je mee?

De eerste weken van februari stonden in het teken van carnaval! De voorpret begon hier ongeveer een week vantevoren. Ik sleepte de dozen met verkleedkledig van de zolder naar beneden en zette ook even op een rijtje waar we allemaal aan moesten denken voor de carnaval met onze dreumes. Daarnaast deelde ik geweldige, op Netflix geïnspireerde, carnavalspakjes met jullie en maakte ik een uitgebreid fotoverslag van carnavalszondag!

vastelaovend 2016

In de eerste week van februari wist ik de spanning goed vast te houden met de ontknoping van de roodharige hunk trilogie. Stiekem werd dit een kwartetje, want het laatste artikel dreigde zó lang te worden, dat ik het in twee delen bracht. Hopelijk hebben de die hard fans me dat inmiddels vergeven! Overigens hoefde niemand in een diep, zwart gat te vallen na de ontknoping! De roodharige hunk himself besloot om ook achter de laptop te kruipen en dat werd zeer goed ontvangen. Ik las de artikelen zelf ook niet van tevoren, dus dat maakte het extra spannend!

Klein vooruitblikje op dag 2 Pinkpop 2011.

Nu vallen we dus wel met zijn allen in een zwart gat, want de verhalen over hoe die rooie en ik elkaar hebben leren kennen zijn nu echt verteld. Ik ben wel benieuwd of jullie nog meer willen weten over ons samen? Zo ja, wat dan? Misschien kunnen we er dan nog een leuke reeks aan wijden! Laat het dus zeker weten in de comments!

Goed, verder met het maandoverzicht. Er gebeurde ook veel in huis deze maand.In januari vertelde ik al dat we een nieuwe keuken hadden uitgezocht. Inmiddels zijn we de ontwerpfase voorbij en op het moment dat ik dit schrijf (maandag 29 februari) is er een meneer druk bezig met het verleggen van de elektra in de ruimte die ooit een keuken was, maar nu meer wegheeft van een kale schuur. Ik zet alle keukenblogjes van februari even voor je op een rij:

KEUKEN 3D

In februari zijn er ook weer 4 leukerds zo lief geweest om hun muziek met jullie te delen. Ik heb zoveel plezier in het maken van de artikelen: lekker het volume open en meeblèren met allerlei liedjes. Als jij het lijstje ook wilt invullen mag je me altijd mailen!

  • De muziek van…Liess
  • De muziek van…Anja
  • De muziek van…Xander
  • De muziek van…Kim

Aangezien mijn lieve, kleine blonde dreumes een grote rol in mijn leven speelt, komt hij ook regelmatig voorbij op mijn blog. Niet zo gek ook, want ik maak nog weleens wat mee met hem. Hier heb je alle “mama-artikelen” op een rijtje:

img_20160203_115845.jpg

Dan heb ik nog een lijstje met persoonlijke artikelen voor je, lekkere hersenpsinsels van Breg!

Tot slot: alles dat ik niet echt onder een categorie kan plaatsen zoals een winactie en een brief aan Laurens:

Zo! Mocht je nog iets gemist hebben afgelopen maand, dan weet je nu zeker dat je weer bijgelezen bent! 😉

Op naar maart: de maand waarin de keuken geplaatst wordt en wie weet wat ze nog meer voor ons in petto heeft…

Wat was jouw hoogtepunt van februari?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Mooie blogs heb je in Februari geplaatst. En de roodharige hunk vond ik wel erg leuk om te lezen. Mijn hoogtepunt was mijn brief aan Jeugdzorg qua blog. Zoveel reacties en is op FB zo veel gedeeld, wauw! Persoonlijk dat dochterlief enorme sprongen heeft gemaakt.

  2. Weer hele mooie en fijne blogs zijn er voorbij gekomen in Februari. Mijn persoonlijke trots is de blik achter de schermen van de radiotherapie. Hier heb ik een plog gemaakt bij de familiedag in het ziekenhuis in Alkmaar. Zelf een dank gekregen van een vrouw die nu een beeld kreeg bij de verhalen van haar moeder die er momenteel onder behandeling is.

  3. Ik heb wel een idee voor een nieuwe reeks… 1. Het aanzoek ? 2. De jacht naar de jurk 3. Het vrijgezellenfeest… Zal ik nog even doorgaan…? ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.