Jaja, na weken van voorpret is het bijna zo ver! Binnen nu en drie weken is de keuken klaar! Tijd dus voor een nieuwe update waarin ik je meeneem in de Marktplaatsavonturen, planstress en de voorpret van de afgelopen weken…

Eenmaal, andermaal, verkocht!

Toen de planning rond was, hebben we de keuken op Marktplaats gezet. We twijfelden nog even om er geld voor te vragen, maar dat zou een hoop gedoe met bieden en mailen met zich mee brengen en we wilden er snel vanaf. (note: het ding is 17 jaar oud en best wel op) Dus, hop, gratis en voor niks en wachten maar. Binnen 10 minuten was de keuken weg. Eenmaal, andermaal, verkocht! Afgelopen zaterdag kwamen ze kijken en hebben we afgesproken dat ze hem komende zaterdag komen halen. En ook samen met Etienne demonteren. Ik geloof dat ik het die dag heel druk heb met broodjes smeren en andere nuttige werkzaamheden, want ik heb echt geen flauw benul hoe je zo’n keuken uit elkaar krijgt.

Planning in de soep…

Deze week stond vooral in het teken van de planning definitief maken en de keuken leeghalen. Dat eerste heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, beter gezegd, hij liep volledig in de soep. Zonder overleg besloten de Zweedse vrinden eerder deze week dat ze de leverdatum een dag verplaatsten. Hierdoor is het montagebedrijf niet beschikbaar op de dagen die wij oorspronkelijk gepland hadden. Lang verhaal kort: de keuken wordt pas op 10 en 11 maart geplaatst. We zitten dus bijna 2 weken in de rotzooi en zonder keuken. Ter compensatie boden de Zweedse vrinden wat lunchbonnen aan. As we write is daar het laatste woord nog niet over gesproken.. 😉

Verstand op 0

Adem in, adem uit, verstand op 0 en ik focus me op het eindresultaat. Een paar weken terug kon je al lezen over de keukenideeën die ik heb opgedaan. Dat het een landelijke bedoeling gaat worden moge nu wel duidelijk zijn hè? Tijdens het uitruimen van de keuken hebben we veel oude zooi weggegooid. Incomplete plastic bakjes (serieus, dat is net als met sokken, die dingen verdwijnen gewoon!), keukengerei dat we al jaren niet meer hebben aangeraakt en vergeten voedsel dat zijn houdbaarheidsdatum al niet eens meer kan herinneren. Zo’n opgeruimd huis biedt volop ruimte voor nieuwe inspiratie en daar ga ik me dan ook helemaal op uitleven zodra de keuken erin zit, het huis weer schoon is en mijn stresslevel gedaald is naar normale waarden. To be continued!

Duim je mee dat vanaf nu alles van een leien dakje verloopt?

xBreg

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

20 Reacties

 1. Wat een ellende en wat een slechte service, paar lunchbonnen. Kom op zeg! Ik ga voor jullie duimen!

 2. Tuurlijk! Vanaf nu gaat het vlekkeloos!! Haha, nee serieus een nieuwe keuken is gewoon een heel gedoe, en als ‘ie bezorgd wordt zal rr ongetwijfeld iets missen of stuk zijn want dat is altijd zo. Gewoon rustig blijven! Uiteindelijk komt alles altijd goed.

 3. Wat lekker dat je zo snel van je keuken af was. Dat scheelt weer heel wat ritten naar de stort. Succes met eruit halen!

  • Jaaa precies! Dan maar een keertje extra sushi bestellen, frietjes eten…het komt wel goed! 😉

 4. Fijn dat de oude keuken zo snel weg was minder fijn dat je nu zonder keuken zit (ik zou heel blij zijn want dan hoef ik niet te koken). Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe keuken en heel veel succes alvast met alles.

  Vanavond Zweedse gehaktballetjes?

  • We hebben hem nog heel eventjes, zaterdag gaat hij eruit! Dus dat vieren we dan ‘s avonds maar met sushi ofzo 😉 Hahaha, nee zweudse balletjes vinden we niet lekker :p

 5. Serieus? Lunchbonnen? Ze zijn wel creatief hahah! Moet je ze ook zelf printen? Ik hoop dat vanaf nu alles van een leien dakje loopt

 6. Oef, zo lang zonder keuken. Dat word een hoop patat, pizza en sushi. Pizza bij afhalen van New york pizza nu voor 5 euro volgens mij 😉

 7. Ik hoop heel erg voor je dat alles nu wat soepeler gaat verlopen! Lijkt mij stiekem echt verschrikkelijk al dat gestress en zo 🙂 Veel succes!

 8. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Jeetje wat naar, kamperen in je eigen huis dan maar, maar behoorlijk irritant is het natuurlijk wel! Hoop dat jullie er uitkomen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.