Jaaa lieve mensen, vandaag is het weer eens tijd voor een toffe winactie! Je kunt een kaartje winnen voor het Feel Good & Shop Event in Veghel. Het wat? Lees gauw verder, dan vertel ik je er alles over!

Pop up shops

Op 11 en 12 maart vindt het Feel Good & Shop Event plaats in het Brabantse Veghel. Dit originele en gave evenement beleeft dit jaar haar derde editie. Het gave aan dit evenement vind ik dat er tientallen webshops staan met een heuse pop up store. Hoe leuk is het om kennis te maken met de gezichten achter de verschillende webshops en om producten echt te kunnen zien, in plaats van foto’s te bekijken op je laptop!

Feel good….and shop!

Het evenement draait helemaal om “me time”, dat klinkt mij als muziek in de oren! Zelf heb ik kaartjes gekocht voor de zaterdag. Ik ga er samen met mijn vriendin Margot van Meer voor Mama’s naartoe. We wonen zo’n 180 kilometer bij  elkaar vandaan en dit evenement is voor ons allebei even ver rijden, dus ideaal. Samen lekker bijkletsen, shoppen, nieuwe webshops ontdekken en andere bloggers ontmoeten. Want als (de meeste) bloggers ergens dol op zijn is het wel op (online) shoppen, lekker eten en kletsen! Overigens is het evenement helemaal niet alleen voor bloggers hoor!

Volop verwennerij

Van shoppen word je hongerig, dus daarom is er ook aandacht voor de inwendige mens. Er zullen verschillende foodtrucks aanwezig zijn, waar je allerlei lekkers kunt krijgen. Van taartjes tot een warme hap, van een cocktail tot een bakkie koffie. Als je je buikje rond hebt gegeten en uitgeshopt bent, kun je ook nog genieten van een schoonheidsbehandeling of een massage. Sounds like heaven als je het mij vraagt!

Een greep uit de shops

Er staan zóveel shops op het evenement, dat het onmogelijk is om ze hier allemaal te noemen! De shop waar ik enorm naar uitkijk is die van Mme Pomm. Misschien zegt die naam je nog wat, ik heb van hen een prachtige armband die Etienne en Laurens me voor Moederdag hebben gegeven. Ik volg Maaike al een tijdje via social media en ik vind het echt leuk om haar nu eens te ontmoeten!

Ook verheug ik me op de leuke producten van Opeenstokje.com. Ik heb eigenaresse Josan al eens ontmoet tijdens Hoedjesdag. Ze verkoopt mooie en originele kaarten en mokken en nog veel meer leuks. Dat wordt lekker snuffelen!

Er zijn shops in 12 verschillende categorieën. Van Fashion tot Beauty, van DIY tot sieraden. Ik ben bijvoorbeeld dol op washi tapes en heb zo’n donkerbruin vermoeden dat ik met heel wat mooie rolletjes naar huis kan gaan. Om nog maar te zwijgen over toffe kaartjes, sieraden en hopelijk ook wat leuke kleding. Het volledige overzicht van de shops vind je op de website: www.feelgoodshopevent.nl

Dankzij onderstaand filmpje van vorig jaar kun je een goed beeld krijgen van het event!

https://youtu.be/-59MRO6vNCY

Ga je mee?

In samenwerking met Feel Good & Shop Event mag ik 2x één entreekaartje weggeven! Ik kan dus 2 van mijn bezoekers blij maken met een ticket!

Meedoen is simpel:

  • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet aan deze winactie

Extra winkansen:

  • Deel dit artikel openbaar op je Facebook en vergeet niet om Breg Blogt hierin te taggen, zodat ik kan zien dat je het hebt gedeeld (+1)
  • Tag in het Facebookbericht over deze actie 2 vriendinnen die dit ook een gaaf evenement zouden vinden (+1)

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 1 maart, 23.59 uur. Op woensdag 2 maart maak ik de twee winnaressen bekend! Succes allemaal!

Lijkt dit evenement jou ook iets? Zie ik je daar op 12 maart?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

  1. Ik doe mee!!! Wil graag nog een keer winkelen met mijn zus en schoonzus voordat hun kleintjes worden geboren dit jaar en zij voor mij geen tijd meer hebben ☺️

  2. Jaaaa!! Leuk!! Is lekker dicht in de buurt…wil inspiratie opdoen voor de kinderkamers! Ideale plek!

  3. Dus ehm, ‘liken’ en reageren via FB is niet genoeg? Dan bij dezen mijn reactie dat ik bést wil winnen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.