Afgelopen woensdag was een heuse Happy Day! De zon scheen volop en je merkte dat het voorjaar nu echt snel dichterbij komt. Ondanks de winterse temperaturen was het een prachtige dag. We genoten van de zon, iedereen was vrolijk, de dag kreeg alleen geen happy end. Kijk je mee?

Wakker worden - bregblogt.nl
De dag begon héél fijn! Laurens sliep uit tot half 11! Ik plofte op de bank met een kopje thee, nadat ik rustig het verhaal van de roodharige hunk had gelezen in bed. Even for the record: ik wist niks van een nieuwe cliffhanger en heb even een potje gevloekt en hem een verontwaardigd app’je gestuurd! 😉

 

wandelen - bregblogt.nl
We wandelden eerst even naar de supermarkt om broodjes in te slaan voor de lunch. We gingen ‘s middags namelijk met een vriendin en haar kindjes naar de dierentuin. De avond vantevoren zaten we te appen en moeilijk te doen met agenda’s enzo om af te spreken. Tot ik zei: “Zullen we morgen naar GaiaZoo gaan?” En toen was het geregeld. We hebben allebei een abonnement, dus dat is erg handig voor dit soort spontane uitjes! 

 

boodschappen - bregblogt.nl
Jazeker mensen, ik leer soms weleens iets van mijn blunders. Laurens zat vrijwillig in de buggy, zodat ik op mijn gemakje door de winkel kon struinen. We waren snel klaar en op de terugweg wandelde meneer weer vrolijk mee naar huis.

 

♪ Ik heb m'n wagen volgeladen....♪ Hoppakkee, drie kids, twee kinderwagens en twee tassen met lekkers: we zijn klaar om te vertrekken!
♪ Ik heb m’n wagen volgeladen….♪ Hoppakkee, drie kids, twee kinderwagens en twee tassen met lekkers: we zijn klaar om te vertrekken!

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
We hebben sinds kort een abonnement op de GaiaZoo. Deze dierentuin ligt in Kerkrade, op 20 minuutjes rijden van ons huis. Het is een heel gaaf aangelegd park, met veel groen. Momenteel wordt er volop ver- en bijgebouwd, ik ben benieuwd naar de uitbreidingen. We zijn van plan om ons abonnement optimaal te benutten! Kijk ‘m trots stappen die kroonprins van ons! ♥

 

"Mama! Fogul!"
“Mama! Fogul!”

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
Even uitrusten en een broodje eten. We waren welgeteld 10 minuten binnen… 😉

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
“Wiwaf mama!” Oh, ondertussen smolt ik even weg en knalde ik uit elkaar van liefde voor dit kleine kereltje!

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
Het leuke van de dierentuin vind ik dat ik mezelf ook weer even kind voel. Terwijl alle kids ergens anders mee bezig waren, trok ik gekke bekken naar deze gorilla die op zijn beurt een ondersteboven-drum-solo weggaf tegen het raam.

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
Natuurlijk moest Laurens ook even apies kijken. Hij gaat overigens echt o-ver-al zitten tegenwoordig, ik lach me suf. “Sooo, zitten”

 

Gaiazoo - Bregblogt.nl
Even opwarmen, want het was stiekem wel een beetje koud. Oh ik word zo blij van warme choco met slagroom! Oké, eigenlijk vooral van de slagroom…

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
“Mama! Neeuw!” Volgens mij had hij nog nooit sneeuw aangeraakt, dus dit was weer een nieuw avontuur. ♥

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
De kids werden moe, wij waren ook wel uitgewandeld, dus tijd om de wagen weer vol te laden en terug naar huis te rijden.

 

GaiaZoo - bregblogt.nl
Toch wel handig, zo’n hulpje! 😉

We zaten nog geen 10 minuten in de auto of het werd muisstil op de achterbank. Toen we omkeken lagen er een uitgetelde dreumes, peuter en kleuter volledig in dromenland. Wat een leven!

Toen we thuiskwamen had ik al gauw in de gaten dat Laurens niet lekker was. Hij stortte zich bovenop me en begon te gloeien als een warm kacheltje. De thermometer gaf 40,2 aan. De rest van de dag / avond waren we zoet met zorgen, troosten en knuffelen. Arm kereltje, hij had zó genoten van de dierentuin en nu was dit de tol die hij moest betalen. 🙁 Ondanks het zieke kereltje gaat deze dag als een Happy Day de boeken in. Op naar de volgende!

Ga jij graag naar de dierentuin?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

16 Reacties

 1. demallemolenmoeder Antwoord

  Heerlijk zo’n happy day! Niet leuk dat hij ziek werd.. Ik ben gek op de dierentuin! Onze dochter zal dan ook vaak mee “moeten” ?

 2. Ziet eruit als een fijne dierentuin, ik had ook een abbo toen Ivy nog niet naar school ging 😀 altijd leuk!

 3. Ik ben gek op dagjes dierentuin. Helaas hebben wij niet echt een leuke dierentuin in de buurt, maar als we er naar één gaan, dan maken we er altijd een volle gezellige dag van!

 4. Wat leuk dat je naar de dierentuin bent geweest en die chocomel ziet er wel heel aantrekkelijk uit 🙂

 5. Heerlijk zo,n dagje dierentuin ik hou er zeker van. Hier is het wachten tot die in Emmen weer open gaat dan ga ik er zeker heen.
  Hopelijk gaat het met je kindje nu weer beter.

 6. Beterschap voor de kleine man. Fogul 😉

  Wij gaan graag naar de dierentuin en wonen er heel dichtbij en dan moet je natuurlijk een abonnement hebben. Soms gaan we alleen al naar binnen voor de grote speeltuin die ze daar hebben.

 7. Mathiske's mama blog Antwoord

  Dierentuinen zijn zo leuk! Ik ben blij dat we nu met een kindje een goed excuus hebben om te gaan ??

 8. Spontane uitjes!! Super! Kende het park ook nog niet! Wat een schattige foto’s … Enne wiwaf is ook een veeeel leuker woord??? daarna zo sneu ineens ziek en die koorts ! Ook hoog zeg… Gaat het nu al beter?! Ik hoop het!

  • Thanks babe! Ja hij is weer opgeknapt gelukkig! Twee dagen lekker thuis gehouden en dat deed wonderen ❤

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.