Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 van Breg’s kant van het verhaal…

Over het algemeen zijn mannen misschien wat trager van begrip als het gaat om de verfijnde kunst van de hofmakerij, ik daarentegen… Ach, who am I kidding. Ik? Ik in het bijzonder! Ik snap er natuurlijk helemaal niets van, totdat er iemand aan mijn lippen hangt (puur figuurlijk gesproken natuurlijk). Maar wacht, zover zijn we nog niet. Eerst even terug.

Het voorwerk

Breg wist al te vertellen dat ze me tijdens avonddiensten wist te lokken met zakjes chips. Eerlijk gezegd begon me daar al wat te dagen, maar aangezien ik het wel goed vond zoals het ging, liet ik het op zijn beloop gaan (flirt-tussenstand +1). Breg gaf in haar blogs aan dat zij een paar onduidelijke signalen kreeg. Ook ik kreeg wat onduidelijke signalen van blondharige babe. Zo moesten we na het werk een half kilometertje dezelfde kant op. Ik lopend naar mijn auto, Breg fietsend naar haar appartement. Meer dan eens keek ik haar na, hopend op een lach of een zwaai, maar madame fietste met haar neus in de wind gewoon door alsof ik er niet liep. Jammer, maar ach, de dag erna zou ik haar weer zien (flirt-tussenstand +0). Naarmate Pinkpop vorderde, namen onze casual gesprekken toe en nam het aantal werk gerelateerde gesprekken af (flirt-tussenstand +1).

Tegen die tijd had ik ongeveer 10 Pinkpop edities op mijn kerfstok. In zoveel jaar rock `n roll ontkom je er niet aan om een aantal routines op te bouwen. Met een mooi stoer verhaal omlijst, kregen deze routines gretig aftrek bij de blonde babe. De blonde babe vond mijn verhalen echter leuker dan dat ze eigenlijk waren (flirt-tussenstand +2). Want laten we eerlijk zijn, normaliter knappen vrouwen toch gewoon af, als je dat je vrijwel elk jaar de lokale krant haalt vanwege je balonnenhoeden? Of als je een festival toilet van binnen omschrijft? Toch?

Pinkpop

Normaliter begint dag 1 van dit 4 dagen durende festijn rond 03:00 `s ochtends. Snel daarna komen we samen met een man of 10 en wederom niet veel later staan we in Landgraaf voor de hoofdingang van camping A. De eerste pilsjes gaan tegen die tijd al open en… Enfin, het plaatje moge duidelijk zijn. Mijn vrijersvoeten zijn, tegen de tijd dat ik Breg ontmoette, platvoeten geworden. Mijn gevoel voor tact stond gewoonweg uit en ik laten we zeggen dat ik er ook niet uitzag als een roodharige hunk op dat moment. Alsnog bleef ons gesprek voortduren zonder enige hapering of stilte (flirt-tussenstand +3).

Klein vooruitblikje op dag 2 Pinkpop 2011.
Klein vooruitblikje op dag 2 Pinkpop 2011.

Alsnog liet ook ik me van mijn beste kant zien op die eerste dag en fingeerde misschien een beetje dat ik de acts die we samen bekeken goed vond. Ik weet niet eens meer welke acts het precies waren, maar ik waande me soms bij de TMF awards (flirt-tussenstand +4). Op een gegeven moment moet je echter ook weer de TMF mensenmenigte uit, om naar een ander optreden te gaan, dan wel de dichtstbijzijnde tap te bezoeken. Ik met al mijn supermannelijke en übermacho festivalervaring weet natuurlijk feilloos hoe je het snelst van A naar B loopt. Vandaar dat ik het gezelschap op sleeptouw nam. Breg liep rechtstreeks achter me aan. Voordat ik begreep wat er gebeurde had ik haar hand vast. Ook al stond de flirtteller inmiddels op +5, toch drong nu pas tot me door dat dit geen collegiaal gezellig uitje was. Dit uitje ging een volstrekt andere kant op. HELP!! Ze vindt me echt leuk. WAT NU?! Gewoon doorlopen, knikkende knieën negeren, niet kijken en… en VASTHOUDEN!

Ah damn, we zitten net over de helft van dag 1 van Pinkpop en nu is de post al voorbij? Yup! Lees hier gauw verder voor deel 2

De Roodharige Hunk

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Etienne, ook wel bekend als de Roodharige Hunk, neemt af en toe het woord op Breg Blogt om zijn visie over allerlei onderwerpen te delen.

16 Reacties

 1. Ah wat leuk om te lezen! Ik heb mijn vriend ontmoet op Lowlands. Hij zal ook wel n dergelijk verhaal kunnen vertellen. Mixed signals en verwarring incluis.

 2. Jullie blijven het spannend houden,haha! Wel leuk dat je jouw versie ook deelt!

 3. Je laat ons 1! Volle! Week! Wachten!? Dat trek ik niet hoor, vrees ik. Ben je omkoopbaar? 🙂

 4. Jup nog 1 volle week wachten… Wees gerust, Breg kan zelf ook niet wachten. Ze heeft vanmorgen het artikel ook voor het eerst gelezen

 5. Wat super leuk dat je dit schrijft!!! Altijd leuk om het een keer van de mannenkant te horen. Ik kijk enorm uit naar next week ?

 6. Heerlijk dit. Wat een briljant idee om zijn kant te laten lezen. Oh wait, that was meeeeee ;-). Heel leuk! Kijk uit naar volgende week woensdag.

 7. Jaaaaaa de andere kant van het verhaal!! Hoe leuk!! zo mooi dat na al die hints veel later pas het kwartje valt! Heerlijk typisch voor man eigen! enne ik zeg: nieuw schrijftalentje! tof!!

 8. Neys Landelijke Woonaccessoires Antwoord

  Het ziet er in ieder geval super gezellig uit en het verhaal is ook leuk om te lezen. Ik hou zelf erg van Pinkpop en ook van Lowlands, kijk er ieder jaar weer naar uit.

 9. Pingback: Column: Echte rijkdom is dichterbij dan je denkt... - Breg Blogt

 10. Pingback: Bitcoin en crypto: de nieuwe manier om rijk te worden?* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.