Carnaval staat voor de deur! Dé tijd van het jaar om jezelf en je kind(eren) helemaal op te doffen. Soms is het lastig om inspiratie te vinden voor een leuke en originele outfit en daarom heb ik een paar suggesties op een rijtje gezet, geïnspireerd door Netflix!

Barry B. uit Bee Movie

Een paar weken geleden keken we deze geinige film voor het eerst. Nu is onze dreumes al langer in de ban van Maya, dus deze film vond hij ook prachtig. Elke bij is een “Maya”. Bij Zeeman vond ik een lekkere warme onesie, waarmee onze dreumes verandert in een schattig bijtje!

beemovie - bregblogt.nl
Barry B.
Laurens bijtje carnaval
Laurens B.

 

De kleine prinses

De kleine prinses vind ik zoooo schattig! De outfit is echt simpel na te maken: je neemt een wit tshirt in een grote maat, zodat het op de enkeltjes valt. Eventueel kun je het een beetje innemen aan de zijkanten als je handig bent met naald en draad. Van karton maak je een kroon die je goud spuit. Tadaa, klaar is de kleine prinses!

kleine prinses carnaval - bregblogt.nl

Chaplin en co

Ooh, hoe schattig is het om een kleine Chaplin te maken van je kindje? Met een zwart bolhoedje, een zwart of donker jasje en een wandelstokje kom je al een heel eind. Maak met schmink een klein snorretje en klaar is jouw eigen kleine Charlie.

chaplin en co - bregblogt.nl

Miss Frizzle uit The Magic Schoolbus

Ooh deze serie is echt jeugdsentiment! Op avontuur met Miss Frizzle en de Magic Schoolbus was een feestje om naar te kijken!

missfrizzle

De Amerikaanse moeder en fotografe Gina Lee maakt hele gave foto’s, waarbij ze haar dochter in allerlei kostuums hijst.Hoe leuk is dit mini Miss Frizzle jurkje? En ook vrij makkelijk te maken: een jurkje waarop je applicaties in allerlei vormen en maten naait. Haartjes in een knot en klaar is Miss Frizzle!

miss frizzle - bregblogt.nl

 

My  Little Pony

Vroeger had ik een hele stal vol met My Little Pony’s. Geweldig vond ik het en ik kon er uuuuuuuren mee spelen. De haartjes kammen, hele rollenspellen spelen en ze bewonderen….

unicorn

Ik vind het dan ook zo leuk dat ze nu nog steeds in trek zijn bij kinderen. Je kunt je kindje verkleden als een My Little Pony met deze gave onesie van wederom, Zeeman! Serieus, ik had hem bijna voor Laurens gekocht, maar dat vond Etienne niet goed. Flauw hè?

my little pony - bregblogt.nl

Ga jij carnaval vieren? Wat voor pakje krijgt jouw kindje aan?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Op dit moment loopt ze in een Spaanse danseressenjurk rond. Maar we hebben ook nog een prinsessen jurk en een lieveheersbeestje onesie 🙂 Zo leuk al die verkleedkleertjes!

  2. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

    Ohhh wat vreselijk haha. Sorry ik heb echt een enorme hekel aan verkleden. Als Spencer ooit wil, dan maar zo’n onesie in de vorm van een dier. Die vind ik wel cute.

  3. Haha, te grappig. Wij vieren op dit moment geen carnaval, maar dat komt vast wel weer als de kinderen wat ouder zijn. Ik vond het vroeger in ieder geval prachtig.

  4. Wij doen hier niet aan carnaval, wel gaan we de optocht kijken met de kids. Dit vinden ze al heel erg spannend! Dat pakje van Lauren is zo schattig!

  5. Mathiske's mama blog Antwoord

    Ik heb een zebra onesie gekocht bij de action, dan kan ze mooi in de draagzak lekker warm mee naar de optocht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.