As we speak is het al een paar dagen februari en ik vind het fijn om even terug te blikken op januari. Een maand die voor mijn gevoel ongeveer 3,5 dag heeft geduurd. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we onze nieuwjaarsvakantie vierden in Twente. Met de carnaval voor de deur kijk ik nog eventjes achterom!

Ik begon de maand met een feestje! Op 1 januari gaf ik het derde en laatste cadeau weg ter ere van mijn verjaardag. Ik heb er zo van genoten om te trakteren en ben inmiddels alweer aan het broeden op een nieuwe winactie. Binnenkort bereik ik het mooie aantal van 500 likes op mijn Facebookpagina en dan zal ik wat leuks weggeven, mis het dus niet!

#16van2016

Januari is de maand van goede voornemens en grootse plannen. Nu ben ik niet zo’n held met het volhouden van voornemens, maar ik heb weer een poging gewaagd. Op mijn blog heb ik een aparte pagina gemaakt, waarop mijn 16 wensen voor 2016 staan. Wensen, groot en klein, die ik hopelijk dit jaar uit kan laten komen. Het is een mooi en concreet steuntje in de rug. Zo staat er bijvoorbeeld de wens “Minder denken en meer doen” op. Nou, daar heb ik afgelopen maand meteen werk van gemaakt: we zijn een nieuwe keuken gaan uitzoeken! In plaats van maanden mijmeren en praten over, zijn we naar de Zweedse meubelboer gegaan en hebben we een pareltje uitgekozen. Hoe het uitkiezen ging lees je hier en hoe het ontwerp er uiteindelijk is geworden lees je hier.

Op 5 januari was het opnieuw feest: mijn blog bestond 1 jaar. Echt zo gaaf! Ik had nooit durven dromen dat ik het een heel jaar met zoveel plezier zou volhouden. Ter gelegenheid van dit feest gaf ik een tof feestpakket weg, waarop ik heel veel gave reacties kreeg!

Ik besloot afgelopen maand ook te starten met een nieuwe rubriek. Samen met mijn (schoon)zusje Janneke bedacht ik een vragenlijst over muziek. Het is echt tof om te zien hoeveel mensen de lijst al hebben ingevuld! De eerste versies van Joyce, Anneke, Nicole en Linda staan inmiddels online. Wil jij ook een keer meedoen? Stuur me dan een mailtje!

lekker rennen! - bregblogt.nl

Halverwege de maand stond een bezoek aan het ziekenhuis op de agenda. We duimden en hoopten dat we voor de laatste keer met Laurens naar de kinderpoli hoefden. Het onderzoek verliep prima en we waren dan ook zielsgelukkig toen de kinderarts ons vertelde dat we niet meer terug hoeven te komen!

Op 15 januari deelde ik een zeer persoonlijk artikel. Dit kwam echt uit mijn tenen, want tijdens het schrijven raakte ik een beetje in paniek. Ik besloot om op te schrijven wat er gebeurde en waarom ik vind dat er niks mis is met een beetje kwetsbaarheid op zijn tijd.

Zoals je van mij gewend bent had de kroonprins, oftwel Laurens, ook regelmatig een hoofdrol in mijn blogs. Voor de liefhebber en het gemak zet ik ze even onder elkaar:

rommelkont - bregblogt.nl

Dan is er ook nog een lijstje met persoonlijke artikelen over verschillende onderwerpen:

En tot slot, de artikelen die de gemoederen nogal bezig hebben gehouden: De Roodharige Hunk deel 1 en deel 2! Deel 3 en deel 4 kon je gisteren lezen en volgende week zal Etienne zijn kant van het verhaal vertellen….ik ben benieuwd!

Dat was hem dan, het maandoverzicht van januari! Eén van mijn blogdoelen heb ik meer dan waar gemaakt! Ik wilde namelijk minimaal 5 artikelen per week plaatsen en in januari staat de teller op 31! Dus missie geslaagd! Het is soms best pittig om elke dag iets te bedenken, maar het is ook een gave uitdaging om aan te gaan en ik ben beretrots dat het me lukt!

Welk stuk op mijn blog vond jij het leukste in januari?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Jullie love story natuurlijk!! Ik kijk uit naar The Real Truth van E 😉

  2. Wat een fijn nieuws dat jullie niet meer terug hoeven naar het ziekenhuis! Dat geeft toch rust lijkt mij. En ik heb geloof ik even gemist dat je blog al een jaar bestaat, tof zeg, gefeliciteerd!

  3. De roodharige hunk vond ik erg leuk om te lezen. Je hebt je blog met leuke en mooie content gevuld de afgelopen maand, good job!

  4. Er mag best gezegd worden dat je trots kunt zijn op wat je bereikt hebt. Je doet het ontzettend goed! En wat een goed nieuws zeg dat jullie niet meer terug hoeven naar de kinderpoli. Gelukkig is dat een zorg minder!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.