Wat volgde was een innige zoen, te midden van 60.000 man publiek. Heel intiem en romantisch zoals je wel kunt begrijpen. En toen stopte hij ineens met zoenen en keek me verschrikt aan….

Klik hier voor deel 1 en deel 2.

Zondag 12 juni 2011

Ja, wat ik namelijk vergeten ben te vertellen, is dat ik op dat moment leidinggevende was op de afdeling waar we allebei werkten. Ik gaf dan niet direct leiding aan de hunk, maar helemaal koosjer was deze escapade nou ook niet echt. Toen hij stopte met zoenen en me verschrikt aankeek, zei ik – heel stoer – “Och stel je niet aan, waar ben je bang voor?” Waarop hij een grapje maakte dat we ons tot op de dag van vandaag allebei niet meer konden herinneren. Wat we wel nog weten is dat het een heel slecht grapje was. En toen gingen we verder zoenen, want dat beviel wel.

Toen de Kings of Leon klaar waren, togen we naar camping A, waar ik direct kennis maakte met de gehele vriendengroep van de hunk. Er zijn nog foto’s van, zodat ik weet dat ik op een kliko zat en een sprookje vertelde aan de hand van armbandjes in de vorm van prinsessen en trouwringen. Een zeer boeiend verhaal en ik liet uiteraard een verpletterende indruk achter.

lekker zoenen - bregblogt.nl
On-af-schei-de-lijk mensen!

We gingen nog wat dansen op camping B, zoenden nog een stukkie door en toen was het tijd om te slapen. De hunk ging terug naar zijn eigen camping, als een ware Superman met mijn roze fleecedekentje als cape. Kon hij overigens heel goed hebben, dat roze.

Maandag 13 juni 2011

Met een fikse kater werd ik wakker. Mijn vriendin en ik gooiden er een stevig ontbijt en een biertje tegenaan, om vervolgens het festivalterrein weer onveilig te maken. Ik had de hunk gesms’t (denk aan politiehond, al was ik nu eerder een schoothondje geworden) en wederom kwam er geen reactie. Nondeju, hij zou toch niet weer zo’n pannekoek zijn die me liet zitten hè? Toen we op “ons” plekje aan kwamen lopen, stond daar een kerel met een New Kids pruik, een groene zonnebril op en een hawaiislinger om zijn nek. En mijn hart maakte een sprongetje. Zelfs in deze uuhhh bijzondere outfit dacht ik meteen: “Oooh ik vind hem nog steeds leuk!”

Lekker ding hè???
Lekker ding hè???

We plakten de hele dag als een goede tosti aan elkaar en hadden een prachtig mooie dag! We bleken van dezelfde tv series te houden, hij leerde me van alles over muziek en we konden vooral heel goed slap ouwehoeren samen. Zou het dan toch? Dat hij mij ook leuk zou vinden? Ik durfde het bijna niet te geloven….

Totally in loooovveeeeee
Totally in loooovveeeeee

We hadden een heerlijke dag die afgesloten werd door de Foo Fighters. Etienne genoot zo intens van dat concert, dat ik ook op slag verliefd werd op Dave en zijn mannen. Oké, ook vanwege de enorm vette muziek. Pinkpop 2011 naderde haar einde en het was nu al de mooiste editie die ik ooit zou meemaken…

Dinsdag 14 juni 2011

Nadat we ‘s ochtends onze zooi hadden ingepakt en weer terug in Maastricht waren, werd het tijd om uit te brakken en te evalueren met vriendinnen. Ik had destijds een Blackberry en pingde er flink op los. Ondertussen whatsappte ik ook met de hunk. De ene droge opmerking na de andere sprong op mijn beeldscherm tevoorschijn. Ik had hem inmiddels een linkje gestuurd naar het Picasa album waar alle foto’s instonden. Wat ik even vergeten was, er zaten ook filmpjes tussen. Filmpjes waarin mijn vriendinnetje en ik uitgebreid alles en iedereen hebben besproken. Op een gegeven moment kreeg ik een appje. “Zeg pop, luister…” Ik stuurde een vriendin een paniekerig berichtje met de tekst: “Oh jee, hij zal me nu wel gaan vertellen dat ie me toch niet zo leuk vindt!” *bliep* er kwam een nieuw appje binnen:

“Naar de kinderboerderij gaan is LEUK, punteren in Giethoorn is LEUK, maar HIJ KUST ZO LEUK??”

OEPS! Hij had de filmpjes dus bekeken. Zat ik daar mooi met het schaamrood op de kaken. Shitterdeshit…. hoe ging ik dit nou weer lijmen?

Hoe dit afloopt? Lees dan gauw de ontknoping!

x Breg

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.