Oooh dat was gemeen van me hè? Ik deed het uit liefde voor jullie, anders zou je een lap tekst van meer dan 1200 woorden moeten lezen! Lief als ik ben besloot je te helpen om je energie te verdelen en breng je nu, in je welverdiende lunchpauze, de ontknoping van het verhaal van de roodharige hunk….

OEPS! Hij had de filmpjes dus bekeken. Zat ik daar mooi met het schaamrood op de kaken. Shitterdeshit…. hoe ging ik dit nou weer lijmen?

Deel 1, 2 en 3 gemist?

Woensdag 15 juni 2011

Nou mensen, deze dag was dus echt heel ongemakkelijk! Om 8.00 begon ik met werken, in de wetenschap dat de roodharige hunk pas om half 12 moest beginnen! Als een ware bakvis telde ik de uren, de minuten, de seconden af tot ik hem weer zag. En natuurlijk om erachter te komen hoe de vlag erbij hing…. Want ik had wel even flink geblunderd met die filmpjes die hij eigenlijk niet mocht zien….

Nu moet je weten dat ik met gemak het WK Blozen win. Zeker in die tijd, toen het heel erg was. Man oh man, ik kon zó rood worden dat de tranen me soms in de ogen sprongen. Tegen de tijd dat de hunk eindelijk op kantoor kwam stond ik al helemaal op scherp. Wonder boven wonder slaagde ik erin om niet teveel achterdocht te wekken bij mijn collega’s. En het lukte me ook ternauwernood om me niet in de hunk zijn armen te werpen voor een potje tongworstelen romantisch zoenen. We wisselden wat stiekeme blikken uit en ik voelde aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Onzekere doos als ik ben, deed ik dat wel natuurlijk. Bij elk appje en elke opmerking sloeg de twijfel toe. Hoe moest dit nu verder? Ik was zo’n kneus als ik iemand ECHT leuk vond, dat ik meestal dichtklapte of domme opmerkingen maakte.  Da’s allebei geen strak plan als je indruk probeert te maken op iemand.

Die avond durfde ik uiteindelijk de stoute schoenen aan te trekken. Ik stuurde de hunk een appje met de vraag of hij zin had om donderdagavond bij me langs te komen. Hij zei: “Ik check even mijn agenda” en liet me daarna zeker een kwartier wachten. Toen stuurde hij: “Haha ik heb geen agenda, dus ja, lijkt me gezellig!”

Donderdag 16 juni 2011

Oh wat was ik bloednerveus en ik heb werkelijk waar geen idee hoe ik mijn werkdag ben doorgekomen. Zeker als je eraan denkt dat we op dezelfde afdeling werkten en elkaar dus ook steeds zagen. Waarschijnlijk zat ik voornamelijk te kwijlen als ik hem zag en stiekem te grijnzen als ik een appje kreeg.

‘s Avonds ging de bel. Bloednerveus drukte ik op de buzzer en ik hoorde hem het trappenhuis in lopen. Ik woonde slechts twee hoog, maar het leek wel honderdhoog. Toen hij boven kwam wist ik zeker dat het goed zat: Hij had een fles roze bubbels in zijn handen. Na een dikke kus en knuffel stapte hij mijn appartementje binnen en zijn blik viel op een stapel Cosmopolitans in de boekenkast. Hij sprak de legendarische woorden:

Die boekjes kun je weggooien pop, want ik ben niet zoals al die mannen!

En gelijk had ie, mijn roodharige hunk….

xBreg

Every day I love you more

p.s.: Wil je weten wat de roodharige hunk zelf vindt van dit hele verhaal? En of mijn versie eigenlijk wel helemaal klopt? Lees dan HIER gauw verder!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

20 Reacties

 1. Hahahaa dikke punten voor E met z’n agenda-opmerking! En z’n opmerking over de cosmo’s haha. Ik ben heel benieuwd naar zijn kant van het verhaal 😉

 2. Hahaha geweldige opmerking op dat moment weet je toch zeker dat het een keeper is 😉

  Leuk dat hij zijn versie gaat vertellen hier!

 3. Heerlijk verhaal, heb er echt van genoten! Benieuwd naar wat E daar aan toe te voegen heeft. 🙂

 4. Whaaaaaa geniaaaaaal! Heerlijk verhaal dit, super tof geschreven, zo leuk om te lezen 🙂

 5. Wat een geweldige verhalen, ik heb ze allemaal gelezen. En wat fijn dat jullie nog steeds zo happy zijn met elkaar!!

 6. Geweldig!!
  Ro (mijn vriend) vroeg me zojuist wat er aan de hand was, omdat ik zo zat te lachen achter het scherm haha. Heerlijk, zo’n liefdesverhaal. Ben benieuwd naar zijn versie, ga gelijk lezen.
  (Meteen het voordeel van laat lezen hoe het ging; kan in één keer door!)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.