Afgelopen weekend stond in het teken van qualitytime: met mijn mannen, een vriendin en mijn familie. Het perfecte weekend voor een fotoverslag, dus kijk gezellig mee!

Zaterdag kwam de regen met bakken uit de hemel en dat was voor ons het perfecte moment om de stad in te gaan. Aangezien Maastricht behoorlijk veel toeristen trekt, is het op zaterdag nooit zo’n pretje om te gaan shoppen. Met slecht weer blijven veel mensen thuis: ideaal dus. Ik had om 17.00 een date met vriendin Ellemieke, dus dat sloot mooi aan.

shoppen - bregblogt.nl
Ik shopte wat basics en een blauw-wit gestreepte sweater bij de H&M. Niet heel spannend, wel erg fijn en makkelijk te combineren.
lunchen - bregblogt.nl
Tussendoor even lunchen bij de Twee Heeren. Vroeger danste ik hier ongeveer elke week tot in de vroege uurtjes, nu is het een plek waar ik graag kom lunchen, eten of borrelen met mijn mannen en/of onze vrienden. Na 15 jaar is het nog altijd een fijne plek met goed personeel waar je heerlijk kunt eten!
shoppen - bregblogt.nl
Bij de Only scoorde ik nog een groen shirtje dat ik meteen hem gebombardeerd tot mijn lievelings: goede kleur, past perfect en kreukt niet. En, jaja, makkelijk te combineren hahaha!
Ik paste ook nog een jeans, maar dat was drama, de ene zorgde voor een rollade-effect, een maatje groter kwam niet tot zijn recht. Dus binnenkort maar weer naar de Mango voor mijn favoriete broeken die altijd perfect passen. πŸ˜‰
shoppen - bregblogt.nl
We shopten nog even verder, op zoek naar schoenen voor Etienne. Helaas niet geslaagd, dus was het tijd om er een eind aan te breien en een borrel te gaan drinken…
cocktail - bregblogt.nl
Gezellig bij FAB, mijn favo plekje voor de brunch, maar sinds zaterdag ook voor het diner. We begonnen met een heerlijke Cosmopolitan en een Margarita. De 5 zat tenslotte in de klok… Die koffie daar links is van Etienne, want die had dreumesdienst… πŸ˜‰
Laurens - bregblogt.nl
Laurens zat weer op zijn favoriete plekje: lekker kijken naar de mensen die voorbij liepen op de Markt. Na een half uurtje zijn de mannen naar huis gegaan en kon ik lekker bijkletsen met mijn vriendinnetje.
sliders - bregblogt.nl
Je kunt bij FAB kiezen voor sliders, dat zijn kleine hamburgertjes. Wij kozen voor 2 stuks, dat leek ons wel genoeg. En dat was het ook! In combinatie met de heerlijke frietjes van gewone en zoete aardappel en de uienringen zaten we aardig vol. En er moest nog ruimte blijven voor het toetje….
carrotcake - bregblogt.nl
Home made carrotcake!! Echt, deze was ZO lekker! Ik kreeg het stuk niet op, maar dat mocht de pret niet drukken… πŸ˜‰
Struys - bregblogt.nl
Na het eten zijn we nog even een drankje gaan doen in de Vogelstruys en toen was het mooi geweest. Stelletje oude wijven zijn we, om 22.00 waren we allebei thuis!
bad - bregblogt.nl
Ik dook nog even in een warm bad met mijn nieuwe badschuim van Treacle Moon. Ik kreeg twee flessen voor mijn verjaardag en de rode, Cinnamon Nights, ruikt echt superlekker!
auto - bregblogt.nl
Zondag gingen we naar Heemstede, voor de verjaardag van mijn nichtje. Ze werd 21 en vierde dat met de hele familie. Een goede reden om iedereen weer te zien en bij te kletsen. Ik voelde me goed, dus ik kroop achter het stuur. Ik zou Ruud weleens een poepie laten ruiken. Wie Ruud is lees je hieronder…
ruud - bregblogt.nl
Ruud reageerde eerder deze week op een oud artikel van mij over mijn autoangst. Zoals je leest is Ruud heel empathisch en behulpzaam. Ik reed het hele stuk van 2,5 uur zelf naar Heemstede en het ging supergoed!
bubbels - bregblogt.nl
Op het feestje heb ik amper foto’s gemaakt, ik was te druk met kletsen en bubbels drinken. Zoals je zit op deze charmante foto die Etienne van me maakte…
oma en Laurens - bregblogt.nl
Oma en Laurens waren blij om elkaar weer te zien en te kunnen knuffelen!
vliegtuigspotten - bregblogt.nl
Wat je waarschijnlijk nog niet weet, is dat ik stiekem heel erg gek ben op vliegtuigen. Mij maak je echt blij door gezellig bij Schiphol te gaan spotten. Nu waren we lekker dichtbij, dus ik greep mijn kans. Supertof ook dat het zwaar bewolkt was en het zeikte van de regen. Ondertussen staat Etienne even de ruitenwissers te poetsen…
Ik noem geen namen, maar iemand heeft deze vliegtuigliefde van me overgenomen. Hij bleef maar wijzen en "Wauw!" roepen!
Ik noem geen namen, maar iemand heeft deze vliegtuigliefde van me overgenomen. Hij bleef maar wijzen en “Wauw!” roepen!
Laurens en papa - bregblogt.nl
Nog even “doen alsof” autorijden met papa en we konden weer afzakken naar het zuiden…
De terugweg was niet zo'n pretje. Het regende, was donker en het was erg druk op de weg. Ik zocht vooral afleiding in mijn telefoon en deed wat spelletjes, terwijl ik dit afwisselde met het zingen van kinderliedjes met en voor Laurens. Oh how I love my glamourous life! <3
De terugweg was niet zo’n pretje. Het regende, was donker en het was erg druk op de weg. Ik zocht vooral afleiding in mijn telefoon en deed wat spelletjes, terwijl ik dit afwisselde met het zingen van kinderliedjes met en voor Laurens. Oh how I love my glamourous life! <3

Zo! Dat was mijn fotoverslag van afgelopen weekend. Met recht een Oh Happy Day, ik heb er enorm van genoten. Deze week nog even werken en dan begint de carnaval, ik heb er zin in!!

Hoe was jouw weekend?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciΓ«le content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Haha zo schattig al die foto’s. Vooral die sokken uiteraard. Wij zijn dit weekend naar de Landmarkt in Amsterdam geweest en naar een verjaardag. X Ruud!

  2. Mathiske's mama blog Antwoord

    Wat een gezellig weekend!! Lekker borrelen en eten! Maastricht staat nog op mn to-do lijstje (ja zo’n toerist?) fijne week en ik ben benieuwd ben naar je carnaval verslag

  3. Een relaxte week vol gezelligheid en leuke dingen! Ziet er goed uit allemaal, is af en toe ook nodig.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.