Oh, oh, door alle feestdagenellendedrukte is mijn Miljoenenplan er weer even bij ingeschoten. Nu alles achter de rug is, wordt het tijd om de draad weer op te pakken. Aangezien ik de loterij nog steeds niet heb gewonnen, blijft het gewoon bij dromen… Omdat het alweer even geleden is blik ik even terug en dan mogen jullie gezellig mee verder dromen over wat ik allemaal zou doen met een miljoen…

Zolder

In mijn eerste artikel vertelde ik over de grootse plannen die ik had met de zolder. Diezelfde zolder is op dit moment het volledig tegenovergestelde van mijn droombeeld. Iets met ontplofte stapels was. Die wel schoon is overigens, maar toch. Nu heb ik even overwogen om er een foto van te maken, maar ik vind het té erg, dus doe het maar niet. Ik droom liever nog een keer weg bij mijn miljonairs-slaapkamer. Ik zou voor een extra dakkapel gaan of voor een paar nieuwe dakramen, zoals die van VELUX op onderstaande foto. Dat geeft een heel knus idee, maar toch een bak licht. Mooie gordijnen erop ter verduistering en Prinses Breg kan lekker gaan slapen…

Ooh kijk die warme sfeer....
Ooh kijk die warme sfeer…. (mijn zolder is helemaal niet zo groot, maar ach, dromen kan altijd toch?

[pin_widget url="https://nl.pinterest.com/pin/170996117079213160/"]

Jongenskamer

In de tweede aflevering vertelde ik jullie over de plannen die ik had voor Laurens zijn grote jongenskamer. Het dekbedovertrek heb ik inmiddels al gewassen op zolder liggen, de rest zit nog in mijn droomwereld. Wel zijn we al zover dat Laurens voor zijn 2e verjaardag (OVER 4 MAANDEN AL!) een grote jongensbed krijgt.

jongensbed Lau

Ik ben volop aan het googlen en Pinteresten om inspiratie op te doen. Cliché, maar waar, het gaat echt veel te snel!

Logeerkamer

Onze logeerkamer is zo goed als af op dit moment. Mijn oude tweepersoonsbed staat er, met wat oude stoeltjes als nachtkastje en een het oude bureautje van mijn moeder. In de miljonairsversie vervangen we het tweepersoonsbed voor een grote, comfortabele loungebank. Aangezien we maar een paar keer per jaar logés hebben, neemt het bed eigenlijk onnodig veel ruimte in beslag. Installeren we meteen een beamer, zodat we lekker filmpjes kunnen kijken in onze home cinema. En dan is Etienne ook weer blij, want dan kan hij weer wat nieuwe Sonos luidsprekers kopen. 😉

[pin_widget url="https://nl.pinterest.com/pin/551831760564178345/"]

Volgende keer….

We hebben nu bijna de hele bovenverdieping gehad. Er rest nog 1 ruimte: de badkamer! Die van ons is klein, maar biedt ook wel mogelijkheden om er een comfortabele plek van te maken. Ik had er al grootse plannen voor tijdens mijn zwangerschap, maar kwam toen op tijd tot bezinning. Over een paar jaar willen we hem wel gaan verbouwen, dus ik doe al links en rechts inspiratie op. Volgende maand geef ik jullie een kijkje in die ideëen!

Zou jij ook zo’n mini bioscoop in je huis willen?

xBreg

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Die bank op die onderste Pinterest-foto, die lijkt me wel wat. Zou m’n huis niet meer uitkomen denk ik haha.

  2. O ja die zolder! Wij hebben ook een hele grote zolder en dat plaatje zou niet misstaan op onze zolder. Erg mooi!

  3. Oh een mini bioscoop, lijkt mij heerlijk! En dan in combinatie met die fantastische bank op de foto!!

  4. Ik zou dat sowieso willen, maar dan inderdaad wel een met lekkere hangstoelen/banken, en niet van die echte bioscoop stoelen, haha, dan kunnen we echt optimaal chillen! 😉

  5. Heerlijk lijkt me dat, een speciaal daarvoor ingerichte kamer. Helemaal luxe!!

  6. Mathiske's mama blog Antwoord

    Nee geen thuis bioscoop, maar wel een hele grote garage met allemaal dikke auto’s en motoren ? leuke blog om te lezen !!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.