Ik keek rond in de voortbewegende massa en daar liep hij: meters voor me uit, rechtstreeks naar camping A. Ik was stomverbaasd, had ik iets verkeerd gezegd? Waarom liep hij zomaar weg?

Vandaag gaat mijn verhaal over de roodharige hunk verder….komt het nog goed?

Zondag 12 juni 2011

Met een lichte kater worden vriendin en ik wakker in ons veel te kleine en veel te warme tentje. Als eerste maken we ons dagelijkse filmpje. Ja dames en heren, anno 2011 vlogde ik, samen met een vriendin, tijdens elk tripje dat we maakten. En dat waren er nogal wat, vaak in combinatie met de nodige biertjes. We deden er verder niets mee, hilarisch was het wel. Na het filmpje was het tijd voor een goed ontbijt. We struinden wat over de camping en maakten ons klaar om weer het terrein op te gaan. Ik sms’te de roodharige hunk (want politiehond, remember), maar kreeg niks terug…

‘s Middags vermaakten we onszelf weer kostelijk en op een gegeven moment sloot de roodharige hunk zich weer aan bij ons gezelschap. Als een duveltje uit een doosje sprong hij ineens weer tevoorschijn en hij was er heilig van overtuigd dat WIJ ervandoor waren gegaan de avond ervoor…. yeah right rooie! Ik liet me niet kennen en we vermaakten ons met biertjes, muziek en het vouwen van ballonnenhondjes. Ja, lieve mensen, ik had mijn zinnen gezet op een roodharige hunk die ballonnenhondjes kan vouwen. Hoe cool is dat?!

ballonnenhondje - bregblogt.nl
Kijk ‘m dan, macho toch?

De groep werd steeds groter en in de loop van de middag ging iedereen zijn of haar eigen weg om naar verschillende optredens te kijken. De hunk en ik bleven achter, dus ik dacht dat ik wel gebakken zat, want hij zou me toch niet weer in de steek laten?

Ik had het nog niet gedacht of twee anderen van de groep kwamen terug. Waarop de hunk opsprong en zijn vrienden ging opzoeken. Lekker dan, liet ie me alsnog in de steek… In de uren die daarop volgden kwamen steeds meer uitgevlogen vriendjes en vriendinnetjes terug op het nest. De avond naderde en we hadden een hele fijne plek met goed zicht op mainstage. Er volgden meer biertjes en ik zat nΓ©t tegen mijn vriendin te vertellen wat een ontzettende sukkel ik de roodharige hunk vond, omdat hij me zo had laten zitten. Precies op dat moment ging mijn telefoon en zijn naam stond in het scherm….

Zogenaamd nonchalant, maar van binnen stuiterend als een blij veulen, nam ik op. Hij vroeg waar we waren en ik vertelde hem dat dit nog op dezelfde plek was. (ALS WAAR JE ME HEBT ACHTERGELATEN, EI – maar dat zei ik er niet achteraan hoor). Even later kwam hij eraan, samen met een bevriend koppel. Er volgden nog meer biertjes en de Kings of Leon begonnen als afsluiter van deze warme tweede Pinkpop avond. Ik ontspande weer een beetje. Nou ja, eigenlijk niet. Ik werd nogal hyper en hysterisch door de aanwezigheid van de hunk. Het werd dus tijd om in actie te komen…..

Na nog een paar biertjes trok ik de stoute schoenen aan en besloot ik om de roodharige hunk eens kennis te laten maken met mijn voortreffelijke zoenkwaliteiten.

zoenen - bregblogt.nl
ZOE-NEN! ZOE-NEN!

Wat volgde was een innige zoen, te midden van 60.000 man publiek. Heel intiem en romantisch zoals je wel kunt begrijpen. En toen stopte hij ineens met zoenen en keek me verschrikt aan….

Hoe gaat dit verder? Je leest het hier in Deel 3.…..

SPANNEND HE??

Berichten met een * in de titel bevatten commerciΓ«le content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

25 Reacties

  1. Haha, oehhh spannend! Ik vind je trouwens een bikke, echt niet dat ik dit had gedurfd πŸ˜‰

  2. Hahaha damn je hebt echt lef! Al is het natuurlijk maar afwachten of Etienne dit allemaal bevestigt πŸ˜‰

  3. Breg, je zou een roman moeten schrijven. Aah zo spannend, verheug me op volgende week??

  4. aaaah neeee cliffhanger! enne die ballonnen zijn cool πŸ˜‰ ik lees weer graag mee met deel 3!

  5. Mathiske's mama blog Antwoord

    Spannend!! Super grappig dat je er zo’n verslag van maakt!!

  6. Hoppaaaaaa gewoon op de bek gepakt, you go girl! Maarre moet dat nou, weeeeeer een cliffhanger? T lijkt potjandorie wel gtst! (Al heb ik wel een vermoeden hoe t in the end allemaal loopt, maar toch, je weet t wel spannend te maken)

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.