Terwijl ik dit schrijf word ik zachtjes heen en weer gewiegd. Nee, niet door mijn Roodharige hunk, maar door de intercity van Utrecht naar Maastricht.
Moe maar voldaan ga ik terug naar mijn geliefde zuiden, na een hele fijne dag.

Allereerst mocht ik van mijn mannen uitslapen tot half 11! Dat was ook wel nodig, aangezien arme Laurens gisteravond ineens besloot om mee te doen aan het WK Projectielbraken voor gevorderden. Dit was de eerste keer dat we dit meemaakten en oh, wat viel die schattige babymelkkots van vroeger mee zeg! De arme schat zat helemaal onder, net als zijn bed en knuffels. Dus, net toen ik om half 11 nog even in bad wilde gaan konden we in de weer met wassen, drogen, badderen en troosten. Dit mochten we nog 2x herhalen, voor de kroonprins weer kon slapen. Mijn moederhart brak toen ik hem zo ziek aantrof, mijn maag keerde zich om bij de zure lucht. Hij is officieel geen schattig baby’tje meer! 😉 Gelukkig bleef het hierbij en is hij weer opgeknapt.

Ik vertrok met een gerust hart naar Utrecht deed een supersnel shoppingrondje in Hoog Catharijne. Score: 4 haarklemmetjes…?
Daarna was het tijd voor belangrijkere zaken: biertjes drinken met vriendinnetje Yolande. Gezellig even bijkletsen in real life i.p.v. via Whatsapp. Fijn!

Aansluitend had ik een date met mijn broers. We hebben lekker gegeten bij Oudaen en zijn weer up to date van elkaars leven. Aangezien we nogal ver uit elkaar wonen, zien we elkaar niet wekelijks en meestal met de hele familie erbij. Dit was een mooi moment om rustig met elkaar te kletsen.

Oh ja, nog even een hilarisch verhaal van vanavond:

Ik ging nog gauw naar het toilet toen we weggingen. Allebei de wc’s waren bezet, dus ik moest even wachten. Na een minuut of 2 gingen allebei de deuren tegelijk open en uit het linkerhokje stapte een keurige meneer van een jaar of 50, 60. HUH? Achter hem stond een mevrouw uit dezelfde leeftijdscategorie. DUBBEL HUH? Ze vertrokken allebei geen spier, toen de meneer de toiletruimte uitliep en de mevrouw de deur weer dichtdeed. Mevrouw zag er wel wat verwilderd uit…. Nu ben ik dus gefascineerd door dit verhaal. Waarom zou je op zaterdag om 21.00 het toilet van een druk restaurant op duiken met z’n twee?! Ja, hehe ik kan ook wel verzinnen waarom, maar kom op, dit is wel een beetje gek toch? Awkward was het ook. De mevrouw die uit het rechterhokje stapte wist ook niet zo goed wat ze met de situatie aanmoest….

Anyway, de titel van deze blog luidt “relax, take it easy” en ik zal effe uitleggen wat ik daarmee bedoel. Ik bedacht me net dat ik nog geen artikel voor zondagochtend klaar had staan. Dus ik besloot een post voor Facebook in te plannen, waarin ik vertelde dat ik geen blog had geschreven. Die post werd vervolgens zo’n verhaal, dat ik nu dus alsnog een blog aan het schrijven ben. Geen stress dus, gewoon rustig aan en voilà: de woorden schieten uit mijn vingers.

Terwijl hier achter me in de coupé een jongen lekker rustig wat zit te tokkelen op zijn gitaar, laat ik me meevoeren op het wiegen van de trein, op weg naar mijn mannen….

Fijne zondag!

x Breg

p.s. voor de fans van de Roodharige hunk: nog 3 nachtjes slapen…..

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Hahaha wat een heerlijke situatie. Ik zou ook wel tien keer gedacht hebben: HUH! Maar verder klonk het heerlijk om de kotsavonuren na. Gaat het alweer beter?

  2. Dat is inderdaad een hele rare situatie en wie weet wat die mevrouw in dat andere hokje allemaal heeft gehoord.

    En wat lijkt me dat heerlijk, met wat gitaar getokkel in de trein zitten…

    • Haha echt zo awkward was het! Ja, was heerlijk rustig in de trein, dat maakte het reisje wel goed te doen zo laat op de avond 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.