Holy Macaroni lieve dames! Wat veel reacties heb ik gekregen op mijn winactie voor het feestpakket van Ikbenzomooi.nl! Ik had op Facebook beloofd dat ik de winnares vanmiddag bekend zou maken, maar dat was ik dus even een beetje vergeten….dus, nu alsnog….de winnares van het feestpakket is…..

Judith Wilmink(3)

Lieve Judith, van harte gefeliciteerd met dit vrolijke pakketje! Stuur me even een berichtje, dan zorg ik dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Voor de andere deelnemers: niet getreurd, ik ben van plan om dit jaar nog vaker leuke winacties te organiseren, dus blijf Breg Blogt vooral volgen via Facebook en Twitter of abonneer je via e-mail om niks meer te missen!

Fijne avond!

xBreg

 

p.s. heb je de nieuwste brief aan Laurens al gelezen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.