Gisteren begon rond een uur of 8 en hoewel ik acht uur had geslapen, was ik heel moe bij het opstaan. Laurens was zondag met koorts naar bed gegaan en ‘s ochtends nog niet helemaal fit. We veegden de agenda leeg en bleven thuis. Kijk je mee?

Blegh, ik was chagrijnig en Etienne, die late dienst had, moest het ontgelden. Gelukkig maken zijn knuffels en geduld veel goed.
Blegh, ik was chagrijnig en Etienne, die late dienst had, moest het ontgelden. (Ja mam, zeg het maar: “Arme jongen!”) Gelukkig maken zijn knuffels en eindeloze geduld veel goed.
Lekker onder mijn vertrouwde dekentje op de bank. Ik wil dit jaar minstens 20 boeken lezen en dit is nummer 1. Wel eentje van 400 pagina's om mee te beginnen!
Lekker onder mijn vertrouwde dekentje op de bank. Ik wil dit jaar minstens 20 boeken lezen en dit is nummer 1. Wel eentje van 400 pagina’s om mee te beginnen!
Ik las op Facebook dat Judith een eimuffin uit de magnetron maakte als ontbijt en besloot om wat te experimenteren in de oven.
Ik las op Facebook dat Judith een eimuffin uit de magnetron maakte als ontbijt en besloot om wat te experimenteren in de oven.
Dit was errug lekker! Ei, tomaat, spinazie en ham. Ik moet alleen nog kijken wat de beste temperatuur en baktijd zijn!
Dit was errug lekker! Ei, tomaat, spinazie en ham. Ik moet alleen nog kijken wat de beste temperatuur en baktijd zijn!
Etienne is zoooo blij met zijn eerste echte papa mok! Laurens lag inmiddels in bed en Etienne vertrok naar zijn werk. Ik heb wat geblogd en gelezen...meer zat er niet in!
Etienne is zoooo blij met zijn eerste echte papa mok! Laurens lag inmiddels in bed en Etienne vertrok naar zijn werk. Ik heb wat geblogd en gelezen…meer zat er niet in!
Lekker een appeltje eten na het ochtenddutje. Apie de Tweede is gelukkig inmiddels helemaal geaccepteerd en begint ook naar zweetvoeten te ruiken. We hebben wat gespeeld, boekjes gelezen en geknuffeld.
Lekker een appeltje eten na het ochtenddutje. Apie de Tweede is gelukkig inmiddels helemaal geaccepteerd en begint ook naar zweetvoeten te ruiken. Gelukkig maar, want ik denk dat we zijn grote broer niet meer terug gaan vinden na een maand.ย  We hebben verder wat gespeeld, boekjes gelezen en geknuffeld. Echt, zo fijn als die kleine aap af en toe bij me komt en even wil “tanken” om daarna weer verder te spelen.
Oeps! Ik deed even mijn ogen dicht toen Laurrns voor de 2e keer naar bed ging. Ik schrok 2 uur later wakker toen het al donker was. Laurens sliep nog steeds, dus ik kon even rustig op aarde landen...;)
Oeps! Ik deed even mijn ogen dicht toen Laurens voor de 2e keer naar bed ging. Ik schrok 2 uur later wakker toen het al donker was. Laurens sliep nog steeds, dus ik kon even rustig op aarde landen…;)
koken - bregblogt.nl
Ik had ongeveer 0 inspiratie om te koken en graaide wat uit de keuken. Ik mikte kip, knoflook, courgette, boontjes, bosui en wat groenten in een pan en het was gek genoeg ook nog lekker! Couscous erbij en smullen maarrrrr!
aan tafel - bregblogt.nl
Gezellig dineren met Polleke Piekhaar. Hij at (bijna) zijn hele bordje leeg inclusief groenten. Ik geniet daar maar even intens van, want morgen kan de sperzieboon weer zijn grootste vijand zijn…
Lekker "voetjes kroelen". Laurens duwt zijn voeten echt in mijn handen (of die van eenieder die maar tot zijn beschikking is) en eist een voetmassage. Luxepoppetje, net als zijn moeder... ;)
Lekker “voetjes kroelen”. Laurens duwt zijn voeten echt in mijn handen (of die van eenieder die maar tot zijn beschikking is) en eist een voetmassage. Luxepoppetje, net als zijn moeder… ๐Ÿ˜‰
Met dit boek kwam meneertje aanzetten, uiteraard zwol mijn moederhart tot uitzonderlijke proporties! Echt leuk dat hij steeds vaker (en langer!) boekjes wil lezen.
Met dit boek kwam meneertje aanzetten, uiteraard zwol mijn moederhart tot uitzonderlijke proporties! Echt leuk dat hij steeds vaker (en langer!) boekjes wil lezen. Wat zie ik er trouwens uit als een Hot Mama hรจ? ๐Ÿ˜‰
Jaaaa, papa is thuis! De mannen doen het bedritueel en ik geniet er stiekem altijd van om ze af te luisteren via de babyfoon;)
Jaaaa, papa is thuis! De mannen doen het bedritueel en ik geniet er stiekem altijd van om ze af te luisteren via de babyfoon;)
Uiteindelijk kwam deze dag tot een mooi einde, dankzij mijn lief en een bak B&J.
Uiteindelijk kwam deze dag tot een mooi einde, dankzij mijn lief, en een bak B&J. Ik dook nog even met mijn boek in bad en kroop daarna lekker in bed. Op naar een nieuwe dag!

Hoe was jouw maandag?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciรซle content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

17 Reacties

 1. Lijkt me erg lekker zoยดn ei-muffin. Zo lief idd om af te luisteren, ik vind het ook heerlijk om naar ze te luisteren.

 2. Ik heb gewoon gewerkt ๐Ÿ™ En ‘s avonds gekeken voor zomervakanties. Dat was dan wel weer leuk.

 3. Heerlijk vind ik het, zo’n pyjamadag! Haha, ik moest heel erg lachen toen ik zag wat je voor je moeder had geschreven. Het zou zo mijn moeder kunnen zijn: “Laat da jong toch!” ๐Ÿ˜‰

  Mijn maandag was goed, Ifan ging voor de tweede week naar school en het liep allemaal prima! Ik begin ook wat meer aan het ritme te wennen ๐Ÿ™‚

  Fijne week xx

 4. Mijn maandag was blah … de hele dag geen energie en puf en dan ook echt niks gedaan.
  Beetje te druk geweest de afgelopen week, moet dat nu ontgelden.

 5. Haha hier nog een mini die haar voeten in je handen duwt ? Of gewoon mijn twee handen op haar knietjes legt en dan moet ik kriebelen. Zo schattig!

 6. Ik heb laatst ook een ei muffin gemaakt voor lunch. Was best lekker inderdaad. Lekker zo’n rustig dagje, moet kunnen hoor! Oh en dat boek van mama ik vind je lief hebben wij ook ๐Ÿ™‚

 7. Wat een fijne dag zeg! Heerlijk een dagje waarin je niks doet. Nouja op het koken natuurlijk na. Leuk idee zo’n eiermuffin uit de oven, misschien probeer ik dat ook wel een keer.

 8. wat een fijne dag! Zo sneu , Laurens ook al ziekjes !! Ik hoop dat het snel beter gaat! Ik schrok ervan te lezen dat Apie nog niet gevonden is, heeft flink wat voeten in de aarde gehad om hem aan het nieuwe exemplaar te laten wennen denk ik! chappoooo mama!!

 9. Een bijtankdagje in pyjama, heerlijk!
  Hopelijk heeft het goed gewerkt!

  De meisjes gingen tot 14.00 uur naar school en ik heb gewerkt, daarna naar huis huiswerk gemaakt met de oudste, eten gekookt en op pad voor een schminkklusje!

 10. Heerlijk zo’n dagje. En 2 uur middagslaap, njammie! Ik kom trouwens voor het eerst via mijn laptop op je nieuwe site. Wat is het gaaf geworden joh!!! x

 11. Zo leuk om te lezen hoe zo’n dag er bij jullie uit ziet! En wat maf om te bedenken dat het totaal anders is maar toch ook hetzelfde als hier… Wij hebben eigenlijk iedere dag een pyjamadag ๐Ÿ˜‰ Doet Laurens nog twee slaapjes per dag? Luxe! En uhm ei-muffin als ontbijt? Echt? Het ziet er lekker uit maar ontbijt? ๐Ÿ˜‰ xxx

  • Soms 2 slaapjes, soms 1, het wisselt nog een beetje! Ja was een lekker ontbijtje, vind je dat raar? Is net een omeletje ๐Ÿ™‚

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.