T R O M G E R O F F E L

De winnaars van mijn driedaagse verjaardags give-away zijn bekend!

Wat heb ik veel lieve reacties en toffe felicitaties mogen ontvangen! Ik heb alles met heel veel plezier gelezen! Omdat ik het lastig vond om een winnaar te kiezen (want ik vind dat iedereen de prijs verdient) heb ik mijn lieftallige assistent aan het werk gezet…

Gefeliciteerd dames en alvast heel veel plezier met jullie prijs!

xBreg

p.s. je kunt nog t/m dinsdag meedoen aan de winactie voor mijn 1-jarig bestaan!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Ah lekker jochie! Neemt z’n taak heel serieus haha, gefeliciteerd dames ?

  2. Rieten Woonaccessoires Antwoord

    Gefeliciteerd iedereen. Het is leuk dat je dit soort wedstrijden houdt, maakt het erg boeiend om je blog in de gaten te houden!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.