Vanochtend vertelde ik het al: mijn blog bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden! Ik heb een toffe, feestelijke winactie voor jullie!!

Gave webshop

Een tijdje geleden kwam ik – zoals dat meestal gaat – via via terecht op de website van Ik ben zo mooi. Een webshop vol babykleding, -speelgoed en leuke accessoires. Maar ook hele toffe feestartikelen en handige spullen voor in de auto. Zo bestelde ik  dit weekend nog een organizer voor aan de autostoel. Laurens heeft er een handje van om alles buiten handbereik te gooien en met deze organizer hoop ik dat hij makkelijk bij zijn spulletjes kan en ik me niet steeds in onmogelijke poses moet buigen om iets aan te reiken. 😉

Uitgebreide service

Wat ik echt te gek vind aan deze shop – naast het hele fijne assortiment – is de uitgebreide service. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden en verzendopties. Je krijgt duidelijke statusupdates van je bestelling en op mijn verjaardag kreeg ik een mailtje met felicitaties en een kortingscode, zo attent! Deze punten zorgen ervoor dat ik graag terugkeer bij een shop.

Feestelijke samenwerking

Tijdens het snuffelen op de website kwam ik op een idee en ik mailde ze meteen. Niet lang daarna kreeg ik een enthousiast mailtje terug van eigenaresse Jacolien en een samenwerking was geboren! Speciaal voor mijn 1-jarig bestaan mocht ik een leuk pakketje samenstellen, waarmee je jouw huis in een handomdraai feestklaar maakt!

De winactie

Het pakketje bevat een zilveren banner met cijfers en symbolen, een set confettiballonnen een een set pompoms in de vorm van ijsjes.

collage 1 jaar - bregblogt.nl

Ik vind het echt een heel gaaf pakketje en zou het ook wel zelf willen houden hahaha! Maar vooruit, ik strijk over mijn hart en ga één van jullie er blij mee maken!

Op de website vind je nog veel meer gave artikelen voor een perfect aangekleed verjaardagsfeest, dus neem zeker eens een kijkje!

Hoe maak je kans?

 • Laat onder dit blog een reactie achter met “Ik doe mee!”
 • Extra winkans: tag onder het Facebookbericht van Breg Blogt twee vriend(in)nen die je dit pakket ook gunt!
We zouden het leuk vinden als je de pagina’s van Breg Blogt en Ikbenzomooi op Facebook voorziet van een like, maar dit is niet verplicht om kans te maken op het pakket. Wel zou dat heel lief en leuk zijn natuurlijk. En slechts een kleine moeite. Oké, ik hou al op!

De winactie loopt tot en met dinsdag 12 januari en op woensdag 13 januari maak ik de winnaar bekend op mijn blog. Veel succes!

xBreg

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

34 Reacties

 1. Gefeliciteerd met het bestaan van je 1 jarige jubileum.
  Ik doe dus graag mee met deze leuke win actie 🙂

 2. Heel leuk pakketje Bregje! Ik doe ook graag mee 😉
  Nu ff naar de FB pagina, xx

 3. Wiehoooee meid, wat gaaf, van harte! Gaat als een speer he, zo leuk en wat een toffe actie. Hier ook al van de webshop en van jou dus geen extra likes, maakt dat niet uit dan doe ik graag mee!

 4. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan en ik doe mee! Wat heb je een leuke winacties ? ga gelijk ook even op de website kijken voor andere hebbedingetjes…

 5. Ik ben normaal niet zo van het winnen maar je hebt nu steeds van die leuke dingen! En ik ken iemand die net als jouw blog bijnaaaa 1 wordt?

 6. Linda Smeets Antwoord

  Ik doe mee! ?
  en van harte gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum! ??

 7. Ik doe ook mee! ? Gefeliciteerd! ? Hiep hiep hoejaaa (zoals liv dat zo mooi kan roepen ?

 8. Ik doe graag mee!
  Ik heb helaas geen Facebook máár desondanks maar ik graag kans!
  Gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van je blog trouwens! 🙂 Op naar de 2 jaar!

 9. Van harte gefeliciteerd! Ik Doe Mee … HetMeisje mag binnenkort een High Lemonade party geven dus ik heb de ijsjes vast in de vriezer gelegd en glitterlak in mijn haar gespoten. Let’s party!!!!

 10. Ineke goossens Antwoord

  Alleen al voor die ijsjes doe ik mee..die wil ik gewoon standaard in mijn eetkamer ?

  Ikdoemee !

 11. Ik doe mee!! Januari is feestmaand bij ons dus het pakketje komt goed van pas!

 12. Ik doe mee hoor ! Genoeg feestjes in het vooruitzicht waarbij dit van pas zou komen ??

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.