Oh lieve mensen, het houdt maar niet op met de feestelijkheden! Vandaag is Breg Blogt namelijk jarig!!

Op 5 januari 2015 werd ik wakker en wist ik dat mijn blog geboren was. http://bregblogt.wordpress.com was een feit. Ik koos een thema – met een hoop roze- en begon met schrijven. Ik had toen nooit verwacht dat ik het een jaar zou volhouden….

Schrijven en schrappen

Het afgelopen jaar heb ik heel wat uurtjes doorgebracht achter de laptop. Schrijven, schrappen, schrijven, schrappen. De ene dag starend naar een blanco pagina. Een andere dag vlogen er zo vijf artikelen achter elkaar uit mijn vingers. Ik ben de wereld met andere ogen gaan bekijken. Ik zie ineens overal inspiratie. Het is heerlijk om een plek te hebben waar ik mijn hersenspinsels kan delen. Waar een luisterend oor lezend oog is voor mijn angsten, onzekerheden en twijfels. Maar zeker ook voor mijn mijlpalen, grappen en grollen.

Dankbaar

Wat ben ik ontzettend dankbaar voor mijn lezers. Elke maand zie ik dat er steeds meer mensen zijn die de weg naar mijn blog vinden en dan ben ik zo trots! Het is soms best een gek idee hoor, als jullie met z’n honderden op een dag op bezoek komen!! Soms deel ik behoorlijk persoonlijke stukken en dan klik ik met mijn ogen dicht op publiceren, omdat ik het zo spannend vind. Gelukkig zijn de reacties altijd lief en respectvol en dat motiveert me om door te gaan. Dank jullie wel daarvoor!

Ik heb heel veel geleerd over het schrijven, netwerken, samenwerken en ik ben nog láng niet uitgeleerd! Ik heb een aantal lieve medebloggers om me heen verzameld, die het bloggen nóg leuker maken. We helpen en adviseren elkaar, zonder gedoe. Verder heb ik ook heel veel toffe nieuwe online shops leren kennen dit jaar, waarvan er al een aantal het vertrouwen hebben gehad om met mij samen te werken. Ik vind het zo gaaf als ik een match heb met een bedrijf en ik daardoor één van jullie blij kan maken met een prijs! Het is echt de kers op de blogtaart dat ik steeds meer kan doen op en aanbieden via mijn blog.

De toekomst

Zoals je gisteren kon lezen heb ik al een aantal mooie doelen gesteld die ik in 2016 wil behalen met mijn blog. Deze doelen zijn concreet en meetbaar, waardoor ik goed kan bijhouden hoe ik ervoor sta.

Naast concrete doelen zijn er nog, wat ik noem, abstracte doelen. Die zijn minder tastbaar, maar minstens zo belangrijk. Zo richt ik me bewust niet op één niche, zoals ik al eens uitlegde in dit artikel. Ik merk dat ik het beste schrijf als iets echt uit mijn tenen komt. Persoonlijke artikelen worden het beste gelezen en die blijven dan ook zeker een groot deel uitmaken van mijn blog in 2016. De restaurant-, café- en hotel-tips blijf ik ook zeker delen en daarnaast start ik volgende week met een gloednieuwe rubriek die in het teken staat van muziek. Als jij nog onderwerpen hebt waar je graag eens over wilt lezen hoor ik dat uiteraard ook heel graag!

Lieve, lieve bezoekers!

Zonder jullie had ik het nooit 1 jaar volgehouden, jullie reacties, feedback en support zijn onbetaalbaar en ik ben er zo blij mee! Ik verheug me op nog meer interactie in 2016!

B E D A N K T!!

Tot slot…

Vanmiddag om 12.00 komt er in het kader van deze feestelijke dag een toffe winactie online. Kom dus zeker nog eventjes kijken straks!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

17 Reacties

 1. Hoera, gefeliciteerd met je blogjubileum! Dat het 2e jaar maar net zo leuk mag worden!

 2. Wauww dit is al een mijlpaal. Gefeliciteerd. Heel veel succes en geluk met al die blog jaartjes nog voor de boeg!

 3. Van harte gefeliciteerd! Ik mag nog 5 maanden voor mijn eerste verjaardag en dan gaat ook zeker de vlag uit 😉 Ik blijf je ook in je 2e jaar zeker volgen.
  Groetjes,
  Esmée

 4. Gefeliciteerd! Wat fijn dat je zoveel voldoening haalt uit je blog 🙂 Dat is ook terug te zien in de artikelen. Geniet er maar lekker van en ga zo door!

 5. Natascha - Stadsmeisje.be Antwoord

  Yay! gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Hopelijk mogen er nog vele mooie jaartjes volgen! 🙂

 6. Hieperderpiep!!! Gefeliciteerd, al ben ik wel een half uur te laat ? Heb weer eens last van insomnia dus ik dacht ik ga m’n favo blogjes eens langs… Ik verheug me op je nieuwe verhalen!

 7. Nog gefeliciteerd he?!!! Een jaar nog maar, ik dacht dat je al veel langer bezig was! Knap hoor hoe je het allemaal doet! Keep up the good work!
  xxx

 8. Rieten Woonaccessoires Antwoord

  Je zou eigenlijk dat wordpress blog ook weer moeten updaten. Een eigen domeinnaam staat natuurlijk mooier maar een wordpress.com blog rankt gemiddeld beter. Dit komt omdat het domein wordpress.com een hoge Authority heeft en erg oud is.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.