♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY NEW YEAR♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ik wens jullie een mooi, liefdevol, gezellig, succesvol en bovenal GEZOND 2016. Heb je lekker gefeest gisteravond en vannacht? Of lag je om kwart over 12 in je pyjama in bed, omdat je je ogen niet meer open kon houden? Wat je ook hebt gedaan, ik hoop dat het fijn was. Dat je mensen om je heen had waar je van houdt en dat je 2015 met een gerust hart de rug toe kunt keren.

Gekke dag

Gisteren was ik jarig en ik vertel je er later deze week meer over in een nieuwe Oh Happy Day. Het artikel dat je nu leest is namelijk ingepland, omdat ik het vage vermoeden had dat ik vandaag de hele dag in mijn pyjama een lamme tak na doe en lamme takken kunnen niet typen..

Nieuwjaarsdag vind ik altijd een beetje een gekke dag. Wekenlang was het land gevuld met lampjes, kerstversiering, gezelligheid en voorpret. En dan ineens is het allemaal weer achter de rug. De straten zijn gevuld met vuurwerkafval en lege flessen. De meeste mensen zijn moe en katerig en rapen zichzelf langzaam weer bij elkaar. Wij zitten gelukkig nog lekker in ons hutje op de hei en kunnen nog wat dagen bijkomen en het vakantiegevoel vasthouden.

Leeg notitieboekje

Een nieuw jaar ligt voor me als een gloednieuw, onbeschreven notitieboekje. Ik heb nog geen idee wat er dit jaar allemaal in dit boekje komt te staan, ik ben nieuwsgierig en een beetje bang tegelijk….

Ik hoop dat het een stabiel jaar wordt, zonder al teveel tegenslagen..
Ik hoop dat er veel te vieren valt dit jaar. Groot en klein geluk, verjaardagen, liefde…hoe meer hoe beter..
Ik hoop dat ik dit jaar weer veel mooie momenten met mijn mannen, vrienden en familie zal hebben..
Ik hoop dat ik weer net zoveel plezier in het bloggen heb als afgelopen jaar..
Ik hoop dat mijn familie en vrienden gezond en wel door het jaar heen komen..
Ik hoop dat het een fijn jaar wordt..

Winactie

Als afsluiting van het verjaardagsfeest dat ik de afgelopen drie dagen met jullie heb gevierd geef ik weer iets moois weg! Deze prijs is er eentje om een mooie herinnering in te vangen. Om keer op keer met een glimlach op een mooi moment terug te kijken.

Vandaag geef ik namelijk HD metal van 30×40 cm voor een foto naar keuze weg van Herinneringenoplinnen.nl!

HD Metal is een nieuw materiaal, het wordt de opvolger van plexiglas en aluminium genoemd. Je foto is haarscherp en je kunt kiezen voor een hoogglans of een matte uitvoering. De hoogglans versie ziet er zo uit:

hd metal 2

Hoe doe je mee?

Geef in een reactie onder dit blog aan dat je meedoet en wat voor foto je graag zou willen laten afdrukken

Extra winkans: tag onder het Facebookbericht 2 vriend(in)nen die deze prijs ook tof zouden vinden!

Nou, dat is weer een makkie toch? Ook voor deze actie geldt dat hij loopt t/m dinsdag 5 januari. Op woensdag 6 januari maak ik de gelukkige winnaar bekend! Succes!!

Zo, dan is het nu tijd om lekker in je huispak op de bank te kruipen en voor de 800e keer Sissi te kijken. Of ga je een rondje familiebezoek doen? Hoe dan ook, maak van deze eerste dag van het jaar een hele fijne dag!

xBreg

 samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Gelukkig nieuwjaar! Na vier uurtjes slaap wordt het hier ook bankhangen. Wat een leuke acties trouwens, ik die graag mee! Zou één van onze trouwfoto’s graag aan de muur willen 🙂

 2. Gelukkig nieuwjaar lieverd! Ik doe heel graag mee aan de winactie! Wij willen namelijk graag een nieuwe foto van ons zoontje aan de muur 🙂 Hij wordt maandag 1 jaar, dus tijd voor een mooie nieuwe foto van de kleine man!

 3. Ook ik wens je een mooi 2016 toe 🙂 & ik doe graag mee met de winactie en ik zou een foto van onze lieve meid op de muur willen hangen, lijkt me helemaal prachtig!

 4. Gelukkig nieuwjaar!!! Ik zou graag een mooie foto van ons allemaal willen op hangen in het nieuwe huis….. (als dat is uitgezocht….) xxx

 5. De allerbeste wensen voor n geweldig nieuw jaar gewenst! Ik doe graag mee, wat een supertoffe prijs.. Ik zou een mooie foto van mn zoontje willen gebruiken!

 6. Happyyyyy 2016!
  Oehhh normaal ben ik niet zo van meedoen aan winacties…maar dit vind ik als foto-gek natuurlijk wel heel leuk!!! ???
  Probleem bij mij is vooral dat ik heel veel foto’s heb….alleen staan ze vaak maar wat te staan op mijn ?. .wachtende op hun lot…

  Maar welke foto wordt het dan…uhmm..ik denk eentje die mijn man en ik laatst samen hebben gemaakt in de studio…
  (Lees: man moet onder dwang mee de studio in)

  Xxx

 7. Gelukkig nieuw jaar!!! Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou dan een foto laten afdrukken waar wij als compleet gezin op staan…. want die hebben we gewoon echt nog niet!!! We willen ons huisje gaan opknappen (verfen, muren ander kleurtje zulke dingen) een awesome nieuw familie portret zou dan natuurlijk geweldig zijn!

 8. gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2016.
  Ik doe graag mee aan deze winactie!. Ik zou graag een foto van mijn 2 meiden willen laten afdrukken en deze een mooie plekje geven in de woonkamer :).
  spannend!!! xxx

 9. Happy Newyear Breg! Ik wil meedoen met je winactie! Wordt dan of een foto van de bruiloft of van de nieuwe prinses, die op t moment nog haar karatetrappen aan t oefenen is in mijn buik….

 10. Bregje Booltink Antwoord

  Hoi! Ik zou heel graag een foto van mijn neefje erop laten afdrukken en deze aan mijn broer cadeau geven voor zijn verjaardag… X Breg 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.