Morgen ben ik jarig en ik vind één dag veel te kort om jarig te zijn. Daarom heb ik besloten dat ik dit jaar 3 dagen jarig ben en dit al die dagen met jullie ga vieren, gezellig hè? Over een paar uur bereik ik de prachtige, rimpelverhogende leeftijd van 35 jaar! Mijn verjaardag is mijn favoriete dag van het jaar, ik geniet van elke minuut en laat me lekker in de watten leggen en verrassen. Aangezien ik het prachtig vind om anderen ook te verrassen, geef ik 3 dagen lang cadeautjes weg!

Mijn verjaardag in vogelvlucht

Op 31 december 1980 om 17.55 werd de wereld een stukje mooier door mijn komst. Ja, je mag jezelf af en toe best een beetje ophemelen en al helemaal als je jarig bent! Ik was overigens helemaal geen mooie baby, maar dat trok na een jaar of 34 gelukkig wel bij! 😉 Na twee blonde jongetjes maakte ik als meisje het gezin compleet. Wat een feest! Ik  keek elk jaar reikhalzend uit naar mijn verjaardag. Dat dit op één van de meest onhandige dagen van het jaar valt maakt me geen drol uit. Ik ben jarig en zit de hele dag te stralen van blijdschap. Het liefst heb ik een mooie kroon op en laat ik me dus de hele dag vertroetelen. Nou ja, dat laatste heb ik elke dag wel eigenlijk, mijn verjaardag leent zich er gewoon uitstekend voor.

Mét een mooie kroon op, in opperste concentratie cadeaus uitpakken (1984)
Mét een mooie kroon op, in opperste concentratie cadeaus uitpakken (1984)

Dit jaar vier ik mijn verjaardag in een hutje op de hei, samen met mijn mannen en een aantal goede vrienden. We zijn er heerlijk een midweekje/weekend tussenuit. Even de frisse boslucht tot ons nemen en vooral bijkomen van de drukke, pittige maanden die achter ons liggen. Lekker uitgebreid ontbijten, cadeautjes uitpakken, overdag iets leuks doen en ‘s avonds aanschuiven aan een tafel vol eten en flessen bubbels die niet aan te slepen zijn. Traditioneel luiden we het nieuwe jaar in onder het genot van een potje Hints tot diep in de nacht. Ik hou zóveel van deze dag!

Traktatie!

Zoals gezegd deel ik deze week cadeautjes uit, gewoon omdat ik dat leuk vind en omdat ik jullie op deze manier wil bedanken voor het bezoeken van mijn blog!

De prijs van vandaag is één poster naar keuze op A3 formaat van Designclaud! Eerder deze week vertelde ik je al over dit toffe blog mét webshop. Neem gauw een kijkje in de shop van Claudia voor alle posters!

Designclaud posters 1

Hoe maak je kans?

Meedoen is heel simpel:

Laat onder dit blog een reactie achter waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet en welke poster je graag wilt winnen.

Extra winkans:
Deel het bericht van Breg Blogt op Facebook. Zet hem wel even op openbaar en tag Breg Blogt, anders kan ik ‘t niet zien 😉

De winactie loopt tot en met dinsdag 5 januari 2016 en op woensdag 6 januari maak ik de winnaar bekend op mijn blog!

Morgen ben ik écht jarig en geef ik weer een prijs weg. Ik kan al verklappen dat het een unieke en persoonlijke prijs is, dus kom gezellig weer een kijkje nemen op mijn blog!

Ben jij dol op je verjaardag of kruip je het liefste de hele dag onder de dekens tot het voorbij is? Vertel het me, ik ben benieuwd!

xBreg

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

13 Reacties

 1. Ahh kleine blonde B! Zo schattig! Ben benieuwd naar al je winacties! Deze sla ik even over, ga je vast iemand heel blij mee maken!!

 2. Hahaha, grappig dat je het zo leuk vindt! Ik sla het liever over, vind er weinig aan 😉

 3. Groot gelijk geef ik je om lekker eens een keer je verjaardag uitgebreid te vieren. Ik wens je nu alvast heel veel plezier! En ik hoop dat je met de winactie iemand heel blij kan maken.

 4. Zoals je weet vind ik mijn verjaardag niets aan. Voel me dan niet meer speciaal ofzo haha. Maar ga komend jaar mn best doen hoor 😉 Of ja eigenlijk moeten anderen hun best doen 😛
  Alvast een hele fijne verjaardag en geniet lekker van jullie daagjes weg 😀

 5. Jij bent slim, 3 dagen feest vieren 😉 Krijg je dan zelf ook 3x zoveel cadeautjes? Haha. Veel plezier alvast met de voorpret! X

 6. Jammer dat wel niet kunnen kiezen voor de foto doe je hierboven plaatst op a3 formaat?. Heerlijke kinderfeestjes hebben wel gevierd met al die blonde koppies! Ga jij maar lekker genieten van je mannen en vrienden!!! En be your best tommorrow! X

  • Haha Breg, als jij die foto wilt krijg je hem hoor! Heb ook nog wat mooie van jou gevonden! ?
   Thanks babe, I will! X

 7. Alvast HIEPERDEPIEP HOERA!! Jarig zijn blijft leuk! Ik doe mee met de poging tot winnen! En als ik dan win he dan wil ik de ‘Be brave be kind’ met beertje omdat dat zeg maar de sleutelwoorden zijn die ik Luca meegeef. En als ik die dan ophang in zijn (nieuwe!) kamertje dan is dat natuurlijk helemaal leuk en [insert nog meer redenen waarom er gewonnen moet worden].
  ????

 8. 3 dagen feest…goed idee! Ik ben 1 dag na jou jarig…dus dan vieren we samen feest 😉 Ik hooouuuu van feestjes…vooral van mijn eigen verjaardag…eigenlijk vier ik et ook altijd 3 keer…op oud & nieuw, op 1 januari en op de dag van mijn feestje… je kunt niet lang genoeg feesten toch 😉

  Ik doe graag mee met je winactie, leuke posters! Het leukst vind ik deze: ABC is for … – Personalized Nursery Print met de L van Lola 🙂

 9. Wat schrijf je toch weer leuk!!! ? Goed vooruitzicht! Lekker genieten met je mannen! Ps wat een mooie datum heb je uitgekozen om ter wereld te komen zeg! ??

 10. Ik doe mee! weer zo ene leuke actie. Ik zou kiezen voor de tweede poster!

  xxx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.