Vanavond is het kerstavond, dus het grote vreet- en drinkfestijn genaamd Kerstmis is aangebroken! Het huis is gezellig versierd, de foute kersttruien liggen gewassen klaar en de koelkast is gevuld….of toch niet?

Dit jaar hebben we een vrij rustige kerst. Normaal rijden we van hot naar haar en dat is dit jaar eens anders. Vandaag werk ik nog tot in de vroege middag. Dan ga ik Laurens halen en rommelen we lekker wat aan in huis. Vanavond halen we heerlijke sushi, die we op de bank verorberen onder het genot van een flesje champagne (of twee). Laurens kan lekker mee eten en als hij het toch niet zo lekker blijkt te vinden heb ik altijd wel een potje voor hem 😉 Natuurlijk wordt er All You Need is Love gekeken en zappen we af en toe naar Serious Request voor de eindstand. Welke van de twee ik ook kijk: janken wordt het! 😉

Kerstfilms en warme choco

Morgen staat in het teken van kerstfilms kijken, warme choco met slagroom drinken en lekker veel eten. Ik had dit jaar de puf niet om uren in de keuken te staan, maar toen ik maandag boodschappen deed bleef er toch een eendenborst aan mijn handen plakken. Dus ik duik toch maar even de keuken in….

Kerstdiner-in-de-middag

Zondag gaan we naar mijn broer, waar we een heerlijk, uitgebreid kerstdiner-in-de-middag gaan eten. Met de kindjes is het geen doen om ‘s avonds laat te eten, dus verschuiven we het een paar uurtjes. Lekker samen in de keuken, spelen met de kids en eten, heel veel lekker eten! Samen met het hele gezin aan tafel, ik verheug me erop!

We hebben dit jaar geen kerstkaarten verstuurd, simpelweg omdat ik er de tijd niet voor heb genomen. Met een vol hoofd en een volle agenda lagen de prioriteiten elders. Wél hebben we gisteravond nog een fotoshoot gedaan met mijn gloedjenieuwe selfiestick. I know, die dingen zijn allang niet meer hip, maar mij lijkt het reuze handig om foto’s mee te maken als mijn hof-fotograaf niet thuis is. Goed, ik dwaal af…De allermooiste kiekjes vind ik toch wel deze twee:

bregblogt.nl Merry Christmas
Zo zien we er vanavond uit na een flesje champagne…
bregblogt.nl Merry Christmas
Iets met een flits en een dreumes die schrok! 😉

Geintje natuurlijk! Gelukkig zijn er een paar foto’s echt wel goed gelukt en die heb ik samengevoegd in de Breg Blogt Kerstwens 2015…

https://www.youtube.com/watch?v=kgjSjDXg1DY

Wat zijn jouw plannen voor de kerst?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Haha jullie ook fijne dagen! Hier wordt het twee dagen familiebezoekjes 🙂

  2. Hier doen we ook rustig aan. We gaan zoiezo naar de kerk om het kerstfeest te vieren en te gedenken. Dan gaan we lekker met z´n drietjes eten. Vorige jaren was het zo´n drukte, dat we dat niet dit jaar wilde. Fijne kerstdagen!

  3. Fijne feestdagen lieverdje!!! Geniet ervan en super leuke foto’s!!

  4. Tip: kijk dit niet als je nietsvermoedend aan t voeden bent en je geluid staat aan ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.