Nu ik heb gedeeld wat de best en minst gelezen artikelen van dit jaar zijn, is het tijd voor mijn eigen favorieten. Op welke artikelen ben ik trots? Waar gaat mijn hartje sneller van kloppen? Ik vertel het je nu!

 1. Mijn eerste blog
  Doodeng vond ik het. Een verhaaltje typen en uiteindelijk op publiceren klikken. De HELE wereld zou dan mijn stukje kunnen lezen. Natuurlijk gebeurde dat niet gekkies! Ik ben heel erg trots op het feit dat ik de stap heb gezet en van mijn passie mijn hobby ben gaan maken!
 2. Lieve mama
  Mijn moederdagcadeau voor mijn lieve mama. Sinds ik zelf moeder ben is onze band veel sterker en meer in balans dan ooit tevoren. We lopen de deur niet plat bij elkaar, dat kan ook niet, want er zit 185 kilometer tussen. Maar we zien elkaar zeer regelmatig en als de nood aan de man is zijn we er. Ik vind de brief een mooi eerbetoon en mama was er heel erg blij mee, daar deed ik het voor!
 3. Genieten
  Eén van mijn kwetsbaarste stukken. We waren op vakantie, iedereen zei: “Geniet ervan!” en ik dacht alleen maar: “HOE DAN?”. En daar schreef ik een eerlijk stuk over, dat vol herkenning en begrip ontvangen werd.
 4. Even terug in de tijd
  Toen Laurens ruim 1 jaar was, vond ik de rust om zijn hele ziekenhuisverhaal op papier te zetten. Het verdriet dat we daaraan hebben overgehouden zit nog steeds erg diep. Op momenten dat ons kereltje weer ziek is, wordt de wond weer keihard opengereten en stroomt de angst eruit. Gelukkig is alles goedgekomen en kunnen we het boek bijna sluiten….
 5. Lieve foute man
  Dit is echt ook een leukerd hoor! Ik denk dat er genoeg vrouwen zijn dit type wel herkennen. Jij bent hopeloos verliefd en hij maakt daar gretig mis- en gebruik van. Ik schreef deze meneer een brief om hem te bedanken….
 6. Trots!
  Ja, op een artikel met zo’n titel moet je wel dol zijn toch? Ik nam een grote stap in het overwinnen van een angst die al lange tijd mijn leven beheerst…
 7. Pas op! Loslopende moeder!
  Ik moet vaak aan dit stuk denken als ik weer eens sta te wiegen zonder kind in mijn armen of als ik met mijn lege winkelwagen op en neer rijd…..
 8. Mijn vriendinnen zijn goud waard!
  Omdat je de liefste vriendinnen nooit genoeg in het zonnetje kunt zetten!
 9. Precies 1 jaar geleden
  Eigenlijk is dit gewoon mijn bevallingsverhaal, maar dan zonder allerlei details en met de meest hilarische hoogtepunten van die 37 uur uit mijn leven die enorm veel indruk hebben gemaakt. Ik heb het net met een grote glimlach weer terug zitten lezen….
 10. Superkrachten!
  Een overzicht van alle superkrachten die ik bezit volgens mijn vriendinnen. Een heel mooi en gaaf totaalplaatje waar ik enorm trots op ben! Herken jij me in deze omschrijvingen?

Zo, dat was dan de hekkensluiter van de Tien van Breg voor 2015. Ik hoop dat je het leuke overzichten vond en dat je misschien zelfs nieuwe artikelen van mijn hand hebt ontdekt!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.