Gisteren kon je de tien best gelezen artikelen van 2015 lezen. Vandaag komt de criticus in mij naar boven en kijk ik naar de tien minst gelezen artikelen. Ik ben benieuwd naar het lijstje en wat ik ervan kan leren, kijk en oordeel je mee?

 1. Maart, je was mooi
  Het allerminst gelezen stukje schrijfkunst van dit jaar. Volgens mij was dit mijn eerste maandoverzicht. Nou ja, laat ik eerlijk zijn: meer dan een opsomming van de top 5 van die maand is het niet te noemen. Tegenwoordig maak ik meer een verslag van mijn maandoverzichten en ik voeg meer foto’s toe. Ik heb dus wel wat geleerd in de tussentijd en ze worden beter gelezen dan in maart πŸ˜‰
 2. Als ik in de toekomst kon kijken dan…
  Dit stuk schreef ik voor onze vakantie in januari, zodat er geen totale radiostilte zou zijn op de blog. Ik vind het nog steeds een leuk stuk. Waarschijnlijk is het niet zo populair geweest, omdat ik toen nog schreef voor een handjevol mensen en ik nu natuurlijk een voetbalstadion kan vullen met lezers…in Madurodam dan hΓ¨! πŸ˜‰ Dus, ga deze maar lekker lezen!
 3. Boektober: update
  In oktober ging ik de uitdaging aan om meer te lezen. Ik deelde een update met jullie, maar ik geloof niet dat er veel animo is voor de avonturen van een lezende Breg haha!
 4. Boergondisch koken: groene soep
  Serieus, dit is by far de ALLERLEKKERSTE soep ooit! Dus je mist echt wat in je leven als je dit recept niet kent! Ik maak hem regelmatig en krijg altijd veel complimenten. Dus gauw even lezen en opslaan, zodat jij ook complimentjes kunt gaan oogsten πŸ˜‰
 5. Boergondisch koken: couscous met kip en abrikozen
  Nog een heerlijk recept dat ik vaker maak. Misschien zijn er niet zoveel kokkies en kokkinnen onder jullie? Of zag het er heel vies uit, nee dat kan niet haha! Dit recept is heerlijk in de zomer, lekker fris en fruitig!
 6. Wensen-voor-2015-update (deel 1)
  Deze update schreef ik eind maart, toen het eerste kwartaal van 2015 er op zat. Niet zo’n heel spannend artikel nu ik het nog eens teruglees, maar wel heel fijn om te zien dat ik sindsdien veel vooruitgang heb geboekt. Alleen punt 3 en 6 hΓ¨…
 7. Guilty pleasures: TV Series
  Ook dit is een pareltje uit januari. Ik deel een aantal TV series met jullie, waarvan je stiekem niet wilt dat iedereen weet dat je het zo leuk vindt om naar te kijken…nummertje 1 roept bij de meesten toch wel herinneringen op?
 8. Hittegolf herinneringen
  Een vermakelijk stukje met letterlijk warme herinneringen aan mijn stage in Parijs in 2002…
 9. I love Sinterklaas
  DΓ© kans om mij als jonge gup op de foto te zien, samen met de Goedheiligman. Ik vertel over de herinneringen die ik heb aan Sinterklaas van vroeger en hoe we het nu graag vieren…
 10. Het leed dat concepten heet…
  Een stuk over schrijven, schrappen, bijschaven en uiteindelijk niet publiceren. Of toch wel?

Ken jij al deze artikelen al en snap je waarom ze minder goed gelezen zijn? Feedback is welkom!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciΓ«le content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

 1. Hoe kan ik die recepten nou gemist hebben!!!?!? Ik ga gelijk lezen πŸ™‚ Ben gek op recepten πŸ™‚

 2. Je ziet nou eenmaal niet altijd alles. Bij mij is het ook wel eens een raadsel. Soms gewoon geen goede dag van plaatsing. Weinig aan te doen. Wel leuk, zo’n lijstje!

  • Dat denk ik ook en sommige onderwerpen spreken nou minder aan. Vind het leuk om uit te vinden wat goed aanslaat en wat niet. Thanks! πŸ™‚

 3. Wat leuk dat je een lijstje hebt gemaakt van de ‘slechts gelezen artikelen’. Hopelijk komen ze nu weer een beetje in de aandacht πŸ™‚ Ik vind het persoonlijk allemaal leuke artikelen! πŸ™‚

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.