Op 5 januari 2015 werd ik wakker en ik wist het! “Ik ga bloggen en ik noem het Breg Blogt!” Een paar uur later had ik mijn WordPresspagina klaar en ik slingerde die dag meteen twee artikelen het www op. Nu is het bijna weer 5 januari, het einde van 2015 nadert heel rap. De komende tijd blik ik terug op mijn blogs van dit jaar.

Vandaag deel 1: mijn tien best gelezen artikelen van 2015.

 1. Even schrikken
  Het stuk dat ik schreef toen we onlangs met Laurens bij de kinderarts belandden werd heel goed gelezen. Ik kreeg ontzettend veel lieve en meelevende reacties. In mijn geval is dat precies wat ik op zo’n moment nodig heb. Ik vind er troost in en voel me gesteund door zoveel liefde.
 2. Consternatiebureau #1
  Jaaa, deze vonden jullie ook heel erg leuk! Mijn verslag van een bezoekje aan het beruchte ceebee, waarbij ik van de ene verbazing in de andere viel. Vermoedelijk is dit artikel zo populair vanwege de herkenning, als ik de reacties mag geloven πŸ˜‰
 3. Groot nieuws!
  Menig trouwliefhebber was toch wel een beeetje teleurgesteld toen deze post geen verlovingsaankondiging bleek. Ik moest er smakelijk om lachen. Wat het grote nieuws dan wel was? Mijn gloedjenieuwe website! Een cadeautje voor mezelf omdat ik het bloggen al bijna een jaar met veel plezier volhield en omdat ik nog lang niet van plan ben om te stoppen!
 4. Brieven aan Laurens #7
  Deze brief van mijn vriendin Rachelle is zo ontzettend ontroerend en liefdevol, dat het zonde is als je hem niet leest πŸ˜‰
 5. 9 maanden op, 9 maanden af…
  Mijn -vrij lange- opsomming van alles wat er tijdens 9 maanden zwangerschap en 9 maanden ontzwangeren met me gebeurde. Ook hier merkte ik een grote herkenning op in de reacties
 6. Blind date
  Mijn verslag van een blind date met een stel voor mij onbekende vrouwen. Een hele bijzondere avond waar ik nog steeds met heel veel plezier aan terugdenk
 7. Lief vriendinnetje
  Dit stuk schreef ik voor en over mijn vriendin die in 2012 onverwachts overleed aan een hersenbloeding. Er gaat nog steeds geen dag voorbij dat ik aan haar denk….
 8. Help! Ik heb niks om aan te trekken!
  De selfie strippenkaart van Yolande AvΓ© helpt mij op dagen dat mijn kledingkast een jungle is. Ze geeft me reuze handige tips en eerlijke adviezen. Ik gaf jullie een kijkje in mijn kledingdilemma’s
 9. Ontzwangeren 2.0
  Als vervolg op het artikel over ontzwangeren toen Laurens 9 maanden was, gooide ik nog even een lijstje voor jullie voeten, met zaken die na 1,5 jaar nog steeds te wijten zijn aan zwanger zijn en werpen. Voor degenen die nog een kinderwens hebben: neem het vooral met een korreltje zout, want het valt allemaal best mee…soms! πŸ˜‰
 10. Zo trots als een pauw
  De hekkensluiter, het bericht waarin ik een enorme mijlpaal van Laurens deel, mΓ©t bewegend beeld!

Het is een mooi lijstje. Ik zie dat de “mama” artikelen de overhand hebben, dus ik ga de uitdaging aan om in 2016 ook veel “niet-mama” artikelen in de top 10 te krijgen!

Morgen lees je een overzicht van de 10 artikelen die het minste gelezen werden. Ik ben benieuwd wat jullie van dat lijstje vinden!

Welk stuk op Breg blogt is jou dit jaar het meeste bijgebleven en waarom? Tell me!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciΓ«le content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

 1. Hele mooie artikelen, verbaasd me niks dat die zo hoog scoren! Ben benieuwd naar je lijstje morgen πŸ™‚

 2. Door jou heb ik nu een selfie strippenkaart als cadeautje voor een vriendin besteld πŸ™‚ ! Ik ben ook wel benieuwd wat er morgen in de lijst staat…X

 3. Waren ook goede artikelen! Je snapt dat ik nu retebenieuwd ben naar de lijst van morgen!

 4. Grappig dat je het zo op een rijtje hebt gezet en dat je zo kan zien wat ze het leukste vinden. Zijn allemaal TOP artikels. Ga zo door!

 5. Leuk, ik had niet alles gelezen van je best gelezen artikelen. Dus dat ga ik nog even doen πŸ˜‰

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.