Het is zover, de grande finale van de Hot Mama Challenge! Het artikel is wat later dan verwacht en dat komt door mijn fysieke gesteldheid van afgelopen week. Ik was namelijk letterlijk vol snot, zowel van mezelf als van Laurens. Probeer dan maar eens leuk op de foto te gaan. Dus, omdat Etienne op maandagochtend altijd thuis is, heb ik vanochtend in mijn paas Kerstbeste outfit staan poseren onder de kerstboom en in de tuin. Daglicht blijft toch het mooiste licht! Goed, genoeg gekletst, tijd om jullie te laten zien hoe ik er na al die weken hard werk uit zie….

De opdracht

Allereerst de opdracht voor deze week:

Van snot naar hot! Als het goed is ben je inmiddels een echte volleerde hot mama! Je weet hoe je jezelf zo hot mogelijk kan kleden en op kan maken. Hoe je haar het mooiste zit en welke sieraden jou mooi staan. Deze week zie jij er op je allerbest uit! Haal alles uit de kast en maak een geweldige hot mama selfie. Deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Ben ik hot?

Kijk en oordeel zelf….

IMG_3217
Oh lippenstift vergeten, wacht….
IMG_3241
zooo,dat is beter hè!
IMG_3247
Rok van Sans-online.nl, panty’s van Primark en schoenen van H&M
IMG_3253
Statementketting van Kruidvat – peplumtop met kant van H&M

Dit was het dan…

Wat een plezier heb ik beleefd aan deze challenge! Het was een goede reminder om meer aandacht aan mezelf en mijn uiterlijk te besteden. Ik draag vaker make up, kleed met net wat netter en ga nóg vaker in bad. Missie geslaagd dus!

Deze challenge werd mede mogelijk gemaakt door L’Orèal, Make up studio, Ziaja en LoveArganolie. Volgende week maandag maken we de winnaressen bekend van het mega prijzenpakket en het LoveArganoil pakket, houd de Facebookgroep dus goed in de gaten!

Ik wil de dames bedanken waarmee ik deze challenge heb opgezet: Geertje, Nicole, Charlotte, Linda, Channa, Tamara en Nicole: bedankt voor de leuke tijd en het vele lachen! En last, but not least: lieve mama’s die zo enthousiast hebben meegedaan: DANK! Het was superleuk om te zien hoe we jullie hebben kunnen motiveren en om de toffe selfies en blogs steeds weer voorbij te zien komen.

En, ben ik geslaagd?

xbreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.