Het was afgelopen dinsdag, eind van de middag toen ik met een ziekig mannetje thuiskwam. Ik opende gauw de brievenbus en zag dat er een briefje lag: er stond een pakketje bij de buren. Yeah! Mijn swap was binnen! Na weken knutselen, verzamelen en bedenken was mijn pakketje diezelfde middag op de post gegaan. En nu was het dus tijd om mijn ontvangen swap uit te pakken……

Met de dreumes op de arm toog ik naar de buren. De doos was te groot en te zwaar om met één hand te tillen, dus de buurvrouw liep even met ons mee. Ik kon mijn nieuwsgierigheid amper bedwingen dus ik opende de doos meteen. Oké ik deed Laurens wel even zijn jas uit hoor.

Oh wacht, ik ga te snel. Niet iedereen weet misschien wat een swap is. We hebben een Facebookgroep met allemaal bloggende mama’s en met een aantal daarvan hebben we lootjes getrokken. Het is de bedoeling dat je de ander verrast met een pakket voor leuke cadeautjes, zelf gemaakt, gekocht of uit je eigen collectie. Het draait er vooral om dat je er aandacht aan hebt besteed en dat die ander lekker in het zonnetje wordt gezet.

Goed, we gaan verder. Ik pakte het kaartje dat bovenop lag en las een lief berichtje van Charlotte van Aukjeswereld.nl. Zo leuk! We hebben nu een paar maanden contact met elkaar via Facebook en Whatsapp en doen samen mee aan de Hot Mama Challenge. Ik twijfelde nog even, of ik het hele uitpakfestijn zou filmen of alleen foto’s zou maken. Ik koos uiteindelijk voor een middenweg en deed allebei. Met gepaste trots presenteer ik jullie mijn uitpakfestijn in beeld en geluid…

https://youtu.be/pgfLdnceN8s

Als je nou geen zin had om het hele filmpje te kijken…..dan heb je wat gemist! Mijn eerste vlog, met not-so-perfect shots, achtergrondgeluiden (Etienne stond te koken) en zooi op tafel: ik vind het prachtig! Want zo ben ik: chaotisch, gezellig en not so perfect at all…

Vooruit, hier heb je nog wat foto’s van het pakket…

Lieve Charlotte,

Enorm bedankt voor de verwennerij, ik ga lekker genieten van het heerlijke badspul, de chocola en natuurlijk de slagroom!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Wat superlief! Ze heeft echt heel erg haar best gedaan en gekeken naar wat jij leuk vindt enzo!

  2. Wat leuk zeg! Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan, ik vond het zo’n leuk idee. Een soort van kerstpakket maar dan leuker 🙂

  3. zomersproetje Antwoord

    Wat ben je goed verwend! Ook erg mooi ingepakt door lieve Charlotte. O jee een vlog…zie mezelf dat echt niet doen hihi maar ik reken hem goed ?.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.