Breg pakt uit!

Het was afgelopen dinsdag, eind van de middag toen ik met een ziekig mannetje thuiskwam. Ik opende gauw de brievenbus en zag dat er een briefje lag: er stond een pakketje bij de buren. Yeah! Mijn swap was binnen! Na weken knutselen, verzamelen en bedenken was mijn pakketje diezelfde middag op de post gegaan. En nu was het dus tijd om mijn ontvangen swap uit te pakken……

Met de dreumes op de arm toog ik naar de buren. De doos was te groot en te zwaar om met één hand te tillen, dus de buurvrouw liep even met ons mee. Ik kon mijn nieuwsgierigheid amper bedwingen dus ik opende de doos meteen. Oké ik deed Laurens wel even zijn jas uit hoor.

Oh wacht, ik ga te snel. Niet iedereen weet misschien wat een swap is. We hebben een Facebookgroep met allemaal bloggende mama’s en met een aantal daarvan hebben we lootjes getrokken. Het is de bedoeling dat je de ander verrast met een pakket voor leuke cadeautjes, zelf gemaakt, gekocht of uit je eigen collectie. Het draait er vooral om dat je er aandacht aan hebt besteed en dat die ander lekker in het zonnetje wordt gezet.

Goed, we gaan verder. Ik pakte het kaartje dat bovenop lag en las een lief berichtje van Charlotte van Aukjeswereld.nl. Zo leuk! We hebben nu een paar maanden contact met elkaar via Facebook en Whatsapp en doen samen mee aan de Hot Mama Challenge. Ik twijfelde nog even, of ik het hele uitpakfestijn zou filmen of alleen foto’s zou maken. Ik koos uiteindelijk voor een middenweg en deed allebei. Met gepaste trots presenteer ik jullie mijn uitpakfestijn in beeld en geluid…

Als je nou geen zin had om het hele filmpje te kijken…..dan heb je wat gemist! Mijn eerste vlog, met not-so-perfect shots, achtergrondgeluiden (Etienne stond te koken) en zooi op tafel: ik vind het prachtig! Want zo ben ik: chaotisch, gezellig en not so perfect at all…

Vooruit, hier heb je nog wat foto’s van het pakket…

Swap december 2015

Lieve Charlotte,

Enorm bedankt voor de verwennerij, ik ga lekker genieten van het heerlijke badspul, de chocola en natuurlijk de slagroom!

xBregLiefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

8 thoughts on “Breg pakt uit!

  1. Wat ben je goed verwend! Ook erg mooi ingepakt door lieve Charlotte. O jee een vlog…zie mezelf dat echt niet doen hihi maar ik reken hem goed 😊.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.