Een tijdje geleden las ik op het blog van Sylvia de Blogger Dilemma Tag. Een lijst met dilemma’s, die menig blogger wat slapeloze nachten kunnen bezorgen als ze daadwerkelijk aan de orde zouden zijn. De tag is bedacht door Lizzy van Happy Liz. Aangezien ik wel van een uitdaging houd, besloot ik om de dilemma’s aan mezelf voor te leggen….

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Nooit meer foto’s! Mijn blog draait vooral om de teksten… Ik krijg er zoveel energie van om mijn belevenissen te delen en op te schrijven wat er allemaal in mijn grijze massa rondspookt. Foto’s zijn ook een onderdeel van mijn blog, maar in veel mindere mate belangrijk in mijn ogen.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Jeetje, nou dan toch maar 30 minuten wachten. Want als ik minstens één keer per dag een huilbui heb word ik er ook niet bepaald gezelliger op. Om over mijn verschijning dan nog maar te zwijgen. Dus: blog openen, rustig een ontbijtje en kopje thee maken en dan kan ik beginnen 😉

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.
Niet meer reageren op de reacties. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden, dus ik zou dan gebruik maken van andere kanalen om mijn lezers te laten weten wat ik van de reacties vind. Of ik schrijf er gewoon een blogje over! Teveel advertenties vind ik vreselijk…

Geen social media of geen mailbox?
Geen mailbox. Social media speelt een grote rol in de verspreiding van mijn schrijfsels en de toffe contacten die ik er heb opgedaan. Gelukkig heb je op de verschillende social media kanalen ook mogelijkheden tot het verzenden van berichten….

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.
Zoals gezegd gaat het voornamelijk om de tekst. Maar wazige foto’s zijn dan weer iets teveel van het goede. Ik kies dus toch voor de witregels tussen de zinnen. Daar wennen jullie vanzelf wel aan, toch?

large

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.
Twee uur in de week? Dan heb ik net met moeite één artikel af met foto’s en een leuke lay out. Dit vind ik echt een lastig dilemma, omdat ik er ook van geniet om oude stukken terug te lezen en regelmatig te delen. Ik zet een joker in!

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.
Deze is dan weer makkelijk: een simpele en witte layout. Wat is een persoonlijk blog zonder persoonlijke verhalen? Juistem, niks aan!

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.
In dit geval kan ik wel zonder Bloglovin’. Spam is zo irritant en zorgt voor zoveel vervuiling, dat wil ik mezelf en mijn lezers niet aan doen!

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
Dan gaat deze rijmpiet voor altijd rijmen. Want ja, daar kan ik nog wel wat van aan elkaar lijmen. Elke keer maar negatief gedoe, da’s niks voor mij, alleen de gedachte maakt me al moe….

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog …(naam van je blog).
Ik ga wel naar buiten met een t-shirt hoor! Ik vind het nog altijd gek als mensen me in real life aanspreken over mijn blog. Als iemand zegt hoe leuk hij of zij mijn artikelen vindt, word ik altijd verlegen en weet ik niet zo goed hoe ik moet reageren. Het grappige is dat ik echt niet op mijn mondje gevallen ben en toch sta ik dan vaker een beetje blozend te stamelen!

Dit was hem dan, mijn invulling van de Blogger Dilemma Tag. Ik vind het echt een leuke, het zet me weer eens aan het denken over wat ik nu voor blogger ben en welke dingen ik belangrijk vind. Ik zou het tof vinden als jij hem ook invult, vergeet dan niet om Lizzy te vermelden als bedenker van de tag!

Welk dilemma lijkt jou het moeilijkste?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Haha ja hoor kom maar op met die witregels! Ik had ‘m denk ik precies hetzelfde ingevuld zoals jij!

  2. Ooooh leuke tag. Ik stond vanochtend nog op met een dilemma. Dacht gisteren wat afbeeldingen aan te passen, maar dat werd dus een drama. Ahhhhh?!

  3. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

    Grappige tag, ik denk dat ik hem ook redelijk hetzelfde zou hebben ingevuld. Een blog zonder persoonlijke verhalen is niks..

  4. Whehehe wat een drama-dilemma’s! Gelukkig hoef je in t echt niet te kiezen! Dat t-shirt zou overigens wel supernice zijn 😛

  5. hahaha leuk! Erg grappig om te zien hoe je voor de meeste keuzes op de dilemma’s al oplossingen hebt bedacht! hahaha 🙂

  6. Pingback: Blogger Dilemma Tag… op dinsdag – Aukje

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.