Goedemorgen! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik geloof dat menigeen blij is dat de grijze baardmans met zijn mijter weer terug naar Spanje is. Sterker nog, het liefst was je met hem meegegaan om even bij te komen van de afgelopen hysterische weken! Zelf ben ik ook blij dat 5 december weer achter de rug is. Laurens krijgt het nog niet zo mee, maar ik zelf des te meer, aangezien ik het Sinterklaasfeest op kantoor had bedacht en uitgevoerd. Afgelopen weekend was het tijd voor Sinterklaas met mijn familie én een bezoekje aan de Ardennen. Ik laat jullie graag zien hoe dat was!

Ja dames en heren, u ziet het goed, ondergetekende zit achter het stuur! En het ging wederom als de gesmeerde bliksem. Move over, autoangst!
Ja dames en heren, u ziet het goed, ondergetekende zit achter het stuur! En het ging wederom als de gesmeerde bliksem. Move over, autoangst!
Het grote raam is voor iedereen een favoriete plek bij opa en oma thuis. Kijken naar de bussen en de mensen die voorbijwandelen.
Het grote raam is voor iedereen een favoriete plek bij opa en oma thuis. Kijken naar de bussen en de mensen die voorbij wandelen. We hebben gezellig pakjesmiddag gevierd voor de kindjes, die allemaal erg verwend zijn door de Sint.
Samen cadeautje uitpakken, er zat Duplo in!
Samen cadeautje uitpakken, er zat Duplo in!
Deze pakjesavond was belangrijk voor ons gezin. Mijn vader heeft gisteren (maandag) zijn laatste bestraling gehad. Hij heeft een zeldzame huidziekte die over zijn hele lichaam zit. Deze bestraling zorgt ervoor dat de ziekte rustig gehouden wordt. Hij kreeg in de afgelopen 3,5 maand maarliefst 20 volledige lichaamsbestralingen. We hebben dus een erg heftige periode achter de rug, waar ik niet veel over heb verteld op mijn blog. Hopelijk heeft de behandeling zijn werk gedaan en is papa nu een hele lange tijd verlost van het ziek zijn. Zaterdamiddag was zo fijn met zijn allen. Niks moet, alles mag en we genoten vooral van elkaars aanwezigheid. Ik had het voor geen goud willen missen....
Deze pakjesavond was belangrijk voor ons gezin. Mijn vader heeft gisteren (maandag) zijn laatste bestraling gehad. Hij heeft een zeldzame huidziekte die over zijn hele lichaam zit. Deze bestraling zorgt ervoor dat de ziekte rustig gehouden wordt. Hij kreeg in totaal 20 totale lichaamsbestralingen. We hebben dus een erg heftige periode achter de rug, waar ik tot nu toe nog niks over heb verteld op mijn blog. Het gaat niet alleen over mij en daarom heb ik het tot nu toe stil gehouden. Hopelijk heeft de behandeling zijn werk gedaan en is papa nu een hele lange tijd verlost van het ziek zijn. Ik ben zo trots op hem en mama en hoe ze zich hier doorheen slaan! Zaterdagmiddag was heel erg fijn met zijn allen. Niks moest, alles mocht, we hebben lekker gegeten en gelachen en we genoten vooral van elkaars aanwezigheid. Ik had het voor geen goud willen missen….
Nadat de pakjes verdeeld en uitgepakt waren doken Etienne en ik even de stad in. Op 100 meter afstand van mijn ouders zit namelijk een gloedjenieuwe Primark. Ik moest “even wat ruilen” en liep met een tasje vol leuk spul weer naar buiten…Ik scoorde een sjaal, trui en wat basics en voor Laurens twee leuke truien.
Mijn broers gingen in de loop van de middag weer huiswaarts en wij bleven nog eten. Heerlijke pasta met gevulde tomaatjes on the side. Zoals u van mij gewend bent, maakte ik natuurlijk pas weer een foto toen alles op was....
Mijn broers gingen in de loop van de middag weer huiswaarts en wij bleven nog eten. Heerlijke pasta met gevulde tomaatjes on the side. Zoals u van mij gewend bent, maakte ik natuurlijk pas weer een foto toen alles op was….
Zondagochtend werd er eerst druk gekookt in het keukentje dat Laurens van Sinterklaas kreeg. Het is nu al een daverend succes!
Zondagochtend werd er eerst druk gekookt in het keukentje dat Laurens van Sinterklaas kreeg. Het is nu al een daverend succes!
Tijd om naar Spa te vertrekken. Mijn vriendin en Laurens zijn peettante Vivian werd 40 en vierde dit in een groot huis. Helaas konden wij niet blijven logeren, omdat ik ervoor koos om 5 december met mijn familie door te brengen. Zondag schoven we aan voor het ontbijt.
Tijd om naar Spa te vertrekken. Mijn vriendin en Laurens zijn peettante Vivian werd 40 en vierde dit in een groot huis. Helaas konden wij niet blijven logeren, omdat ik ervoor koos om 5 december met mijn familie door te brengen. Zondag schoven we aan voor het ontbijt.
Wat een gaaf huis!!
Wat een gaaf huis!!
We gingen na het ontbijt naar Spa met de hele bende. Er was een kleine antiekmarkt, dus ik heb even heerlijk gesnuffeld. Helaas zat er niks leuks (meer) tussen...
We gingen na het ontbijt naar Spa met de hele bende. Er was een kleine antiekmarkt, dus ik heb even heerlijk gesnuffeld. Helaas zat er niks leuks (meer) tussen…
Na thuiskomst hebben we gauw de woonkamer opgeruimd. Er lag zoveel zooi op tafel, omdat ik al weken bezig ben met het maken van swaps en pakketjes. Tijd voor rust in huis, dus aan de slag. We hebben zowaar weer een lege eettafel! Het harde werk werd beloond met hapjes. Laurens vindt dat altijd heel lekker en gezellig en wij ook ;)
Na thuiskomst hebben we gauw de woonkamer opgeruimd. Er lag zoveel zooi op tafel, omdat ik al weken bezig ben met het maken van swaps en pakketjes. Tijd voor rust in huis, dus aan de slag. We hebben zowaar weer een lege eettafel! Het harde werk werd beloond met hapjes. Laurens vindt dat altijd heel lekker en gezellig en wij ook 😉
We waren te moe om de kerstboom op te zetten, maar ik heb al wel dit kleine exemplaar voor het raam gezet. Een bouwpakketje van de Action, dat ik wit heb gespoten. Love it!
We waren te moe om de kerstboom op te zetten, maar ik heb al wel dit kleine exemplaar voor het raam gezet. Een bouwpakketje van de Action, dat ik wit heb gespoten. Love it!

Dat was het weer, mijn Oh Happy Day van afgelopen week. Deze week staat vooral in het teken van rust en regelmaat, ik merk dat we hier alledrie ernstig aan toe zijn! Naast werken dus veel thuis zijn, beetje wandelen en het huis versieren.

Wat was jouw Happy Day van afgelopen week?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

 1. Wat fijn dat je vader alle bestralingen achter de rug heeft. Ik hoop dat het lange tijd weg blijft!!! Mijn happy day was zondag, lekker de hele dag met Spencer thuis die helemaal blij was met zijn speelgoed van Sinterklaaas

  • Ja me too! Oh heerlijk he, zulke zondagen! En heb je gezien dat ik voor jou weer eten op de kiek heb gezet? 😉 x

 2. Mmm, ziet er lekker uit die tafel met hapjes! Elke dag was voor mij wel een happy day 🙂 lekker knuffelen met Yarah!

 3. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Sterkte met je vader, ik hoop dat de bestralingen zijn werk gaan doen. En het ziet eruit als een heerlijk weekend. Mijn hele weekend was ook een happy ‘day’.

 4. Wat een fijn, druk weekend. Ik ben ook blij dat het achter de rug is. 😉
  Sterkte met je vader, hopelijk is nu alles beter. Ik ken het gevoel.
  En oh dat keukentje voor sinterklaas.. Ik wil ook zoiets snel in huis halen!

  Groetjes

 5. Bah wat een heftige rot tijd voor je vader… Om dan als dochter alleen maar toe te moeten kijken is vreselijk.. Nu hopelijk op naar een goed resultaat met een gezonde papa!! En Fijn dat er van die fijne happy weekendjes er tussen zitten meis!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.