Goedemorgen! Vandaag krijg je de zesde en laatste opdracht van de Hot Mama Challenge. In de afgelopen weken heb je extra aandacht besteed aan je kleding, haar, make-up, heb je geshopt en nam je meer tijd voor jezelf. Het blijft elke keer weer gaaf om te lezen wat voor inspiratie deze challenge is voor de deelneemsters.

Zelf merk ik ook dat ik veel meer aandacht besteed aan mijn uiterlijk. Ik draag vaker een jurkje of rokje, paradeer zeer regelmatig rond op mijn hakken en maak me bijna elke dag op. Tot nu toe is het dus al een geslaagde challenge. Ik ben al druk bezig met het eindresultaat, dat je volgende week maandag kunt bewonderen op mijn blog.

De opdracht

Genoeg gebabbeld, het wordt tijd voor de laatste opdracht. De lastigste opdracht, als je het mij vraagt…

Kerst komt al dichterbij dus het einde van de challenge nadert… Ben je al een echte hot mama? Sieraden staan deze week centraal, dus deze week doe je die ene ketting weer wat vaker om die je zo weinig draagt, of juist die oorbellen die je zo mooi staan weer vaker in. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Wat ik heb gedaan

Nou, heel weinig dus. Ik draag dagelijks 1 kettinkje en 3 ringen. Als ik het niet vergeet draag ik er ook oorbellen bij. En daar houdt het wel op. Ik heb een hele gave armband gekregen voor Moederdag, maar die is een tikkeltje te groot voor mijn supersmalle polsjes, dus ik draag hem niet zo vaak. Kettingen vind ik heel gauw te zwaar, dat heeft iets met mijn verkeerde houding en de daardoor veroorzaakte nekpijn te maken. Jezus Breg, wat ben je aan het miepen! Ja, I know. Het gekke is dat ik sieraden wel heel erg mooi vind en ik tijdens het shoppen altijd wel snuffel tussen de kettingen, armbanden en oorbellen.

De afgelopen week was ik al blij als ik opgemaakt, aangekleed en fris gewassen de deur uit kon, dus heb ik geen extra bling bling omgehangen. Het is wel een goede reminder om er toch iets meer aandacht aan te besteden.

Mijn favoriete sieraden

Ik draag elke dag 3 ringen: 2 aan mijn rechter ringvinger en 1 aan mijn linkermiddelvinger. Alle drie hebben ze een eigen verhaal, wat ze voor mij extra bijzonder maakt. Ik heb nog een vierde ring, die kreeg ik voor de geboorte van Laurens en meestal draag ik die bij speciale gelegenheden, omdat hij wat groter en dus minder handig is.

Ringen Bregje - bregblogt.nl
Boven: de ring die ik kreeg voor de geboorte van Laurens Midden: de ring die ik van mijn oma heb geërfd Onder: twee ringen die ik van Etienne heb gekregen voor mijn 31e en 33e verjaardag

 

Mijn kettinkje kreeg ik toen we 2 jaar samen waren en dit draag ik altijd. de enige momenten waarop ik het af doe zijn: 1. als ik bij de fysio ben. 2. als ik een andere ketting draag.

ketting hartje - bregblogt.nl
Een roségouden ketting, met een hartje met steentjes. Ik ben er nog elke dag verliefd op…

Over andere kettingen gesproken….vorige week bij Racoon droeg ik een – wat ze zeggen – statement ketting. Ik vind hem echt heel mooi, maar na een paar uur gooi ik hem weer in een hoek, omdat hij te zwaar is.

Breg Etienne - Ketting - bregblogt.nl
Niet te missen toch? Mooi hè?
oorbellen - bregblogt.nl
Mijn kerstcadeau van vorig jaar. de steentjes zijn van groene kwarts <3

Ik beloof hierbij plechtig dat ik vanaf nu vaker aandacht besteed aan mijn sieraden. Teveel ringen gaan het in ieder geval niet worden, want waar moeten mijn verlovings- en trouwring dan nog passen? Ja, ik weet het, subtiel als altijd.

Ik ben benieuwd naar jullie selfies, vergeet niet om ze te delen op social media of in onze Facebookgroep met de #vansnotnaarhot.

Tot volgende week, bij de grande finale waarin ik jullie de allerhotste versie van mijzelf zal showen. Gelukkig leg ik mezelf nu niet zoveel druk op…. 😉

Veel plezier en succes met de challenge en tot volgende week!

xBreg

Deze blog is onderdeel van de Hot Mama Challenge. Ben je benieuwd hoe mijn mede-hot-mama’s-in-wording het doen? Je vindt hun blogs hier: SuperMammies, Meisje Eigenwijsje, Everyday-Life, Aukjes Wereld, So Mama, The Mommy Diaries en Life’s about!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Mooie sieraden hoor! Ik draag zelf ook weinig kettingen omdat mijn haar er altijd in verstrikt raakt.

    • Ja heb er al een gaatje bijgezet, is zo’n leren sliderarmband. Misschien nog een gaatje proberen 😉

  2. Ik vind je ringen en je armband heel mooi! Kleine kettingen vind ik zelf fijn en heb weinig met grote kettingen die je zo voelt zitten 😉

  3. Grappig, heb laatst mijn sieraden opgeruimd. Wat is nog mooi en draag ik nog en wat kan weggeven of weggooien.
    Neem me geregeld voor vaker sieraden te dragen, maar het gebeurt zelden. Draag altijd 1 ring, kettinkje en oorbelletjes.
    Met feestje of verjaardagen probeer ik een armband te dragen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.