Afgelopen week kon je meedoen aan een winactie op mijn blog. De reacties waren stuk voor stuk hartstikke leuk en ik ben blij om te lezen dat jullie het een leuke actie vonden!

Gisteravond heb ik de winnares geloot en dit heb ik op camera vastgelegd. Voor degenen die hopen dat ik als enorme Hot Mama voor de camera verschijn: ik moet je helaas teleurstellen. Ik rolde namelijk net de pilatesles uit en op het moment dat ik wilde gaan opnemen kwam een vriendin binnen, dus ik had geen tijd voor een uitgebreide make up-, haar- en kleding metamorfose.

Nu zijn jullie natuurlijk mega razend benieuwd naar de nieuwe Winprinses en dat ga ik jullie NU vertellen….

https://www.youtube.com/watch?v=6Rsh1j9tehg

(De vocale en muzikale ondersteuning werd verzorgd door mijn lieftallige wederhelft. Hij is in te huren voor feesten en partijen.)

Lieve Winprinses! Enorm gefeliciteerd! Stuur je me even een berichtje, dan gaan we regelen dat het dekbedovertrek zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Voor de Winprinsessen die dit keer naast de troon hebben gepiest, niet getreurd. Hier heb je een stel knappe mannen met schattige kittens. Enjoy!

Bedankt voor het meedoen en het tot het einde lezen van dit ietwat melige artikel en ik wens jullie alvast een heel erg fijn weekend!

x Breg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Yay Linda! Kan ik jullie ook inhuren om de winnaars van mijn winacties bekend te maken?

  2. yayyy super leuk! Thank you! En ik heb ook even mee genoten van de knappe mannen met kittens -smelt- lol

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.