Kraamcadeaus. Ze zijn er in alle soorten en maten. Goedkoop en duur. Er  is zó ontzettend veel keus, dat je soms door de rompers en de sokjes de rammelaars niet meer ziet. Omdat ik de beroerdste niet ben, zet ik vandaag vijf kraamcadeaus voor je op een rij,die stuk voor stuk uniek en origineel zijn!

Kleding van Flinque

 

Flinque romper
Liefde voor deze romper

 

De print is ontworpen door Flinque en dus uniek!
De print is ontworpen door Flinque en dus uniek!

Flinque is het label van Jeanique en Emile en zij maken, thuis aan de keukentafel, echt te gekke kleertjes. Het aanbod bestaat uit rompers, shirts, broekjes en onesies met originele prints. De collecties zijn klein en daardoor uniek! Ik ben al een tijdje fan van ze, omdat je ziet met hoeveel liefde alles gemaakt is. Bovendien is de kwaliteit enorm goed. Laurens draagt inmiddels al bijna een jaar (!) hetzelfde broekje van Flinque, dat er nog steeds erg goed uitziet, ondanks vele wasbeurten. De romper is in drie kleuren verkrijgbaar en kost €17,95. De broek kost €25,-. Houd de site van Flinque goed in de gaten als je geïnteresseerd bent, want de collecties wisselen regelmatig.

Handgemaakte tutteldoekjes en slabbetjes

Tutteldoekjes

vogels

Natasja maakt onder de naam No Presents No Glory de leukste tutteldoekjes en slabbertjes. Het ene stofje is nog leuker dan het andere en ze zijn heerlijk zacht! In overleg met Natasja is van alles mogelijk, schroom ook zeker niet om je wensen voor te leggen.  De tutteldoekjes kosten slechts €5,-. Het mooiste is dat, na aftrek van de materiaalkosten,  €4,- naar Stichting No Guts No Glory gaat, dus je steunt er ook nog eens een goed doel mee!

Rompers voor het goede doel

NGNG rompers

Stichting No Guts No Glory verkoopt zelf ook verschillende merchandise, waaronder deze te gekke rompers. Ik vind ze zo ontzettend stoer!! Deze rompers hebben wij zelf in ook de kast liggen en Laurens draagt de grootste maat (6-12 mnd) sinds hij 6 maanden was. Nu hij anderhalf is beginnen ze pas wat krap te worden, je krijgt dus ook hier waar voor je geld. De romper is gemaakt van biologisch katoen en kost nu €9,50, waarvan de helft naar de stichting gaat.

Naamposter van By Bineke

Naamposters

Deze naamposters van By Bineke vind ik echt gaaf! Ik ontdekte deze webshop een tijdje geleden via Instagram en mijn verlanglijstje groeit en groeit. Je kunt de poster laten maken met elke naam en hij kost €12,50. Je vindt ook hele leuke andere producten in deze webshop, zoals dierengeluidenkaarten en magneetjes van scrabblesteentjes.

Houten rammelaars van Mientje Fröbel

Rammelaar mientje frobelDeze houten rammelaars vind ik zo schattig! Wat het extra leuk maakt, is dat je de naam en geboortedatum van het kindje erin kunt laten graveren, dat maakt het meteen een persoonlijk cadeautje. Je kunt kiezen uit verschillende kleurcombinaties en ze zijn met de hand gemaakt, wat het nog unieker maakt. De rammelaar kost €13,50.

 

Kende je deze cadeaus al? Wat is jouw favoriete kraamcadeau? 

xBreg

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. De naamposters en de houten rammelaars vind ik wel erg leuk als kraamcadeau..
    De andere zou ik niet zo snel geven/vragen omdat het toch een kwestie van smaak is 🙂

  2. Wat een ontzettend grappige ideetjes zijn dit! Ik vind vooral de naamposters en andere producten van By Bineke leuk.

  3. Wauw, die rammelaar vind ik echt heel leuk! Wat een leuke cadeautjes, daar word je als kraamvrouw wel blij van!

  4. De houten rammelaar vind ik echt heel leuk en uniek. Het ziet er ook zo mooi uit. De rompertjes zijn ook erg schattig!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.