Vandaag was een hectische dag. We vierden Sinterklaas op zowel het werk van Etienne als bij mij op kantoor. Na een uitgebreide ochtenddut vertrok ik met een ietwat opstandige dreumes (denk aan: planken in het autostoeltje) richting mijn werk. Ik had niet verwacht dat ik vandaag een prachtig Sinterklaascadeau zou krijgen…

Toen bij mij op kantoor alles ver klaar stond, vertrokken we naar de overkant, waar Etienne werkt. (handig hè?) Daar aangekomen bleef Laurens op veilige afstand van de Goedheiligman en deed zich vooral te goed aan de pepernootjes en chocomel. Hij speelde met zijn papa en ik vertrok weer naar kantoor voor de finishing touch.

Toen het Sinterklaasfeestje bij mij op kantoor eenmaal op gang was, stond ik naar mijn dreumes te kijken, die zijn nieuwste kunstje, zelf opstaan, tentoonstelde. En toen….

https://www.youtube.com/watch?v=XeoQk6b4Brg

SERIEUS MENSEN! MIJN KIND LOOPT EN IK BEN ZO TROTS ALS EEN PAUW EN KAN ALLEEN MAAR HEEL BLIJ SCHREEUWEND TYPEN NU!

(En nu hoef ik met 20 maanden tenminste het consternatiebureau niet meer te bellen!)

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

22 Reacties

  1. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

    Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat zo goed!!!! Ikke ben ook heel trots!!!!!! Dikke kus van ons!!

  2. Jaaaaaaa!!!!!!!!! Laurens je tovert een lach op mijn gezicht !!!!! Wat een kanjer!!!! GOGOGO!! ???Gefeliciteerd mama met de volgende uitdagende fase ?

  3. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ik ben ook trots! Kiek ‘m goan! Snifsnotter. Knapperd!

  4. Lieverd, kan me voorstellen dat je apetrots bent. Lau heeft het in ieder geval nu al verder geschopt dan tante Kirs. Ik doe het hem niet na 🙂 Misschien kun je alvast een uurtarief met hem afspreken? Dan ga ik direct bij meester Lau in de leer. Dikke kus!

  5. Niet te hoog he, dat uurtarief…..Ik voorzie dat we menig uurtje nodig zullen hebben… 😉 X

  6. Pingback: Een metertje liefde - Breg Blogt

  7. Pingback: 'Doet hij nog steeds middagdutjes?' - Breg Blogt

  8. Pingback: Je kleuter leren fietsen: tips en tricks!* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.