Vandaag breng ik verslag uit van afgelopen weekend. Ik ging met Etienne op date-weekend naar Amsterdam en daarnaast zagen we nog de helft van midden Nederland op de terugweg. In de aanloop naar het weekend wijzigden de plannen nog een aantal keer, maar uiteindelijk kwam alles tot een happy end…..

Het was begin vorige week even spannend of we wel konden gaan, toen Laurens ineens ziek werd. Gelukkig ging het elke dag een stukje beter. Oorspronkelijk zou de kroonprins bij mijn broer en schoonzus gaan logeren. Op zaterdagmiddag vierden mijn neefjes hun verjaardag en daar zou ook een zwangere bij aanwezig zijn. Op advies van de kinderarts hebben we het logeerpartijtje afgeblazen, omdat we geen risico wilden nemen. Gelukkig was suikertante Anniek to the rescue, die een weekendje in ons huis trok om op Laurens te letten. Genoeg gekletst, tijd om jullie in foto’s te laten zien hoe het weekend was!

ready to go!
Ik voelde me zaterdag heel zelfverzekerd en besloot te rijden! Ik ging als een speer!

De eerste stop van deze roadtrip was Ouderkerk aan de Amstel. We gingen hier eerst even op de koffie bij Mechelien en haar gezin. Ik ken haar via Twitter en we hebben nu een jaar of twee contact. Superleuk om elkaar nu in het echt te ontmoeten, iets dat we zeker nog eens gaan herhalen. We waren helaas zo stom om geen leuke selfie te maken die middag. Dus die moet je hier maar even zelf erbij verzinnen, goed?

Ziggo Dome
Well hello Ziggo Dome! Het witte gebouw aan de rechterkant is het hotel waar we sliepen, dichterbij kan bijna niet!
liftselfie
Liftselfie in het hotel! Ik schrijf binnenkort een apart stuk over het Jaz Hotel, dat echt een aanrader is!
krultangselfie
Als een heuse hot mama hees ik me in een jurk en ging ik druk aan de slag met de krultang. Ik vind deze foto echt geweldig!
Just the two of us <3
wpid-img_20151128_183652.jpg
Ik had al een week zin in sushi. Chaoten als we zijn, hadden we niet gereserveerd. Gelukkig konden we nog een plekje krijgen en hebben we ons lekker vol zitten stoppen met de heerlijkste gerechten!
wpid-img_20151128_191704.jpg
Hele verse sushi die voor onze neus bereid werd!
Racoon Ziggodome
YEAH! Eindelijk! De mannen zetten een geweldige show neer waar de passie en energie vanaf spatte!

Racoon Love you more
Tijdens “Love you more” vroegen ze iedereen om het lampje van de telefoon aan te zetten. Dit resulteerde in een regen van lichtjes, net een hele felle sterrenhemel. Ik maakte deze foto en wierp me daarna in Etienne’s armen voor een dikke knuffel…

Amsterdam Brewery
Achteraf hadden we deze twee beter niet meer kunnen bestellen. Althans ik niet. Dit uitte zich de volgende ochtend in een katertje. Maar het was wel een erg lekker biertje!
wpid-img_20151129_090556.jpg
Ondanks de verduisterde kamer waren we om half 9 klaar wakker. Iets met een ingebouwd ritme en een gevalletje nadorst..

wpid-img_20151130_133919.jpg
Ik hou zoveel van zachte handdoeken! Meestal heb je in hotels van die harde exemplaren waar ik instant kippenvel van krijg, maar hier dus niet! Ik ging er spontaan van stralen. (En ja, dat is mijn make-up van de avond ervoor nog)

wpid-img_20151129_130103.jpg
Zoals ik weleens geschreven heb, verloor ik 3 jaar geleden een dierbare vriendin. Haar man en kids wonen redelijk dichtbij Amsterdam en daarom besloten we op de terugweg even naar haar graf te gaan. Aansluitend hebben we een bakkie gedaan bij haar man. Racoon speelde een rol in onze vriendschap, dus het paste zo goed in dit weekend om even langs te gaan. Het was fijn. <3
wpid-img_20151129_135907.jpg
Ik voelde me echt fantástisch toen we weer in de auto stapten. Echt, ik had zo een marathon kunnen lopen!
wpid-img_20151130_134026.jpg
De laatste tussenstop. Even knuffelen met mijn neefjes en nichtje. de jongste twee zijn allebei jarig in deze periode, dus we kwamen ze verwennen met kadootjes!

Rond half zes waren we weer thuis, waar we een vrolijke Laurens troffen die er stukken beter uit zag. De uitslag is bijna weg en hij had alweer zoveel dingen bijgeleerd in die twee dagen. We hebben gezellig Chinees gegeten met Anniek en haar vriend Joep en toen was het tijd om op de bank te ploffen en bij te komen van dit geslaagde weekend.

Het was heerlijk om weer even samen met Etienne te zijn en te doen waar we zin in hadden. We hebben flink wat gereden, veel bezoekjes afgelegd, maar vooral enorm genoten. Racoon was prachtig en gaf dit weekend een gouden randje. Een dubbele Happy Day dus!

Hoe was jouw weekend?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Leuk zeg!! Heerlijk even met zijn tweeën. Hier was het een Sinterklaasfeest en verder lekker niks.

  2. Jullie zijn echt leuk samen! Heerlijk weekend zo te zien en sushiiiiii <3 haha

  3. Oh man die sushi ziet er lekker uit!! En wat goed dat je zelf hebt gereden BB!

  4. Het klinkt als een heerlijk weekend! Racoon lijkt me echt fantastisch! Dat vroeg wakker worden is erg herkenbaar 😉

  5. Klinkt als een geslaagd weekend. Heel leuk om ieman die je via Twitter kent in real life te ontmoeten. Fijn dat het met Laurens steeds wat beter gaat.

  6. Die foto met die krultang! Geniaal! Heel belangrijk af en toe zo’n weekendje met z’n tweeën en fijn dat Laurens weer opknapt! xx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.