Week vijf  van de Hot Mama Challenge is aangebroken dames! We naderen langzaam het einde van de challenge en wat vind ik het leuk! Afgelopen week stond in het teken van shoppen en dat hebben jullie volop gedaan! In mijn artikel van vorige week ontbraken de foto’s van mijn aankopen, maar dit heb ik op vrijdag goedgemaakt met een mini shoplog. Deze week staat na haar, kleding, me time en shoppen een nieuw thema centraal: make-up! Lees gauw verder voor de opdracht en mijn uitvoering ervan!

De opdracht

Make-up… Je bent al op de goede weg, vandaag gaan we weer een stapje verder… Make-up. Deze week is de opdracht om net wat meer (of andere) make-up te dragen dan je normaal doet. Draag je nooit lippenstift? Doe dat dan nu wel een keertje. Of juist een keer wat extra oogschaduw, of een andere kleur. Probeer eens uit wat je leuk vindt en hoe anderen erop reageren. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Nou, dat gaat ons toch lukken dames?

Breg in de steigers

Als ik echt werk maar van mijn make-up, zeg ik altijd dat ik mezelf even in de steigers ga zetten. Zo ook afgelopen week, toen ik besloot om er even goed voor te gaan zitten. Ik had hierbij overigens wel een extra moeilijkheidsgraad:

"Mama, mama, mama, bij??"
“Mama, mama, mama, bij??”

Goed, daar gaan we! Ik laat je in een paar foto’s zien hoe ik mezelf van snot naar hot transformeerde. Snel en makkelijk met een simpele basis, wat oogschaduw, mascara en lippenstift.

Make up collage 1
Toos Makeuploos – Foundation van NYC – Kloddertje hierrrrr – Oogschaduw van Essence – Smokie aais
Make up collage 2
Wat een verschil met en zonder mascara! – Zwoele blik – Lippenstift van Make up Studio – Bijna klaarrrr

De mascara die ik gebruik is de roze verpakking van Essence en I love it! Dankzij een tip van Sanne van LaViesagista wil ik nooit meer een andere. En dat voor €2,79!!

Het eindresultaat

Ik ben zelf erg tevreden. Normaal draag ik nooit lippenstift, maar het staat – al zeg ik het zelf – erg mooi! Nadeel van lippenstift is wel dat ik de hele dag rode vlekken weg moet poetsen van Laurens zijn snoetje 😉

Ben je er klaar voor? Ik presenteer u: Breg met make-up en geföhnd haar:

Tadaaaaaaaa!
Tadaaaaaaaa!

Nieuwe winactie!

Vorige week hebben we een extra winactie op de Facebookpagina geplaatst. De winnares is gisteravond bekendgemaakt op Facebook! Deze week maak je kans op een heerlijk verwenpakketje van lovearganolie.nl. Post je grappigste, leukste en/of gekste make-up selfie in de Facebook groep en maak kans!

Wat vind je van mijn make up? Draag jij weleens lippenstift?

xBreg

Deze blog is onderdeel van de Hot Mama Challenge. Ben je benieuwd hoe mijn mede-hot-mama’s-in-wording het doen? Je vindt hun blogs hier: SuperMammies, Meisje Eigenwijsje, Everyday-Life, Aukjes Wereld, So Mama, The Mommy Diaries en Life’s about!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

19 Reacties

  1. Max Factor heeft een lippenstift die 12 uur blijft zitten en niet afgeeft! Regelmatig in de aanbieding.
    Ook l’Oreal heeft hem. Ik kus de kleinkinderen en ze hebben geen lippenstift wangetjes! Long lasting dus. Mam

  2. Erg mooi ! Ik heb ook een lippenstift tip; de Maybelline superstay 24 hour. Niet heel erg goedkoop maar zit muurvast en voelt niet droog door de gloss die in dezelfde houder zit. Ik koop hem al jaren !
    Bij Kruidvat regelmatig in de aanbieding trouwens ☺️

  3. Oeh wat staat die lippenstift je goed! Ik gebruik meestal van die 24h stay spulletjes, geeft ook niet af op je kind 😉 goed gelukt deze challenge!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.